Cenk

Travel-Trip

AGZ OTEL yorumu
5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 11 Tem 2019
1 hafta boyunca Temmuz 2019 da kaldım bu otelde.
musluk suları arıtma olayından dolayı biraz farklı kokuyor , ama personel son derece güleryüzlü ve ilgili.

genel standartlara göre otel iyi bence .

kahvaltısı gayet başarılı ve ikramları da var ...
Konaklama tarihi: Temmuz 2019
çift yataklı oda
AGZ OTEL noktasına 1.3 km mesafede
Güzel bir destinasyonda kaliteli bir işletme
AGZ OTEL noktasına 1.3 km mesafede
      AGZ OTEL noktasına 0.3 km mesafede
      muhteşem kafa dinledik.çok tasekkürler
      AGZ OTEL noktasına 15.1 km mesafede
      AGZ OTEL noktasına 0.9 km mesafede
      Dikili bölgesindeki diğer otellere bakın
      8-13/25 yorum
      4 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hayatımda gıttıgım en kotu oteldı
      Sakın gıtmeyın dapdar oda,kokusmus su akan bir dus ve lavabo,iğrenç sapsarı su akıyor tuvalettten.sanırm dıkılıye öZel bisey bu
      Otelde yemek yenecek gbı degıl ıgrenc bır yemekhane cıdden rest dıyemeyecgım sankı okul yemekhanesı.leş gbı kokuyor hersey pis hıjyen sıfır.yenme z bosuna para vermeyın
      Ancak bademli efsane :) sözun öZü baska yerde kalın paranıza yazık

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
      Teşekkürler sermiinn
      23 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir gece kaldık otelde daha fazla kalamadık. Otel düzgün odaları ve banyosu biraz küçük ama en kötüsü o bölgedeki otel ve evlerin musluk suyu denizden arıtılıyor bu yüzden pek hoş kokmuyor ayrıca lavabolardan çok kötü kokular geliyor. Ama personel Güler yüzlü ve çok ilgililer. Çocuklarla değil de çok mecbur kalırsanız yetişkin Kişiler kalabilir.Tavsiyem eğer çevredeki koy ve plajlar İçin geldiyseniz Bademli köyünde bir otel tercih etmeniz özellikle de çocuklu iseniz.en azından musluktan akan sular temiz bademli de. Ayrıca bütün plajlarada çok yakın.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
      Teşekkürler eylul13
      18 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yemekler çok güzel. Temiz, sakin bir otel. Üç yıldızlı bir otel için fazlasıyla hakkını veriyor. Çalışanlar güler yüzlü. Otel Dikili'nin merkezinde. Ailecek kaldık ve çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederiz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
      1  Teşekkürler Göksel D
      7 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı

Çekinerek gittiğim bir yerdi ama akşam yemeğini yediğimde müşteri memnuniyetini öncelik olduğunu fark ettim temizlik süper Otel mükemmel ufak tefek eksikleri var ama bir ahçıları var ki
      on numara beş yıldız sadece o mükemmel yemekleri yemek için bile kalınacak bir tesis umarım hiç bozulmaz

Oda ipucu: kesinlikle tavsiye ederim
      Konaklama tarihi: Ağustos 2017
      4  Teşekkürler mehmet ali p
      7 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ağustos sonunda 3 gece konaklama yaptigin AGZ Otelden oldukça memnun kaldim. Öncelikle güvenlik, temizlik ve konum açısından cok iyi. Personel A'dan Z'ye çok ilgili ve kibardi. Odalar her gün temizlenmekte ve talep edildiginde havlu değişimi de yapilmakta. Otelden çıkıp yolun karşısına gectiginizde Mavi Bayrak plajina adım atiliyor ve merkeze dogru biraz yüründugunde otele ait özel plaja ulaşıyorsunuz. Şezlong ve semsiye ucretsiz. Plajdaki görevli beyefendi oldukca ilgili ve yardimsever. Denize gelecek olursak son derece harika tertemiz kesinlikle yosun yok. Yalniz tipik Ege kıyıları gibi sığı degil cabucak olmasa da derinlesiyor. Bu benim için olumlu bir özellikti tabii belirtmek isterim. Çünkü çoğu Ege sahilinda yürüyorsun ama deniz seviyesi hala dizinde!=) Otele geri dönecek olursak yarım pansiyon konakladim ve yemekler gerçekten mükemmeldi. Bu zamana kadar konakladigim otellerde getcekten bu kadar lezzetli yemek yememistim. Sadece şunu eklemek isterim kahvalti biraz daha zenginlesebilir ama benim icin yeterliydi.
      Olumsuz olarak söyleyebilecegim birkac sey de var tabii ki. Cift kisilik yatak benim kaldigim odada 2 tek kisilik yatagin birlesimiydi tabii ben tek kisi olduğum icin midir yoksa her odada mi oyledir bilemiyorum . Ama belirmem lazim yataklar cok rahatti sadece gercekten cift kisilik yatak olsa daha iyi olurdu.Bunun disinda banyo gercekten çok ama cok küçüktü ve perdeliydi ama vurgulamam lazım temizdi. Duvara monte edilmis sanirim icinde duş jeli olan bir sey vardi ama bakınca duş jeli artık bambaşka bir sey gibi görünüyordu onu kaldirsalar ya da yenileseler iyi olur.
      Son olarak şunu soylemem gerekiyor AGZ Otelden son derece memnun kaldim. Tekrar görüşmek dilegimle=)
      NOT: Otelin otogar uzakligi yürüyerek en fazla 15 dakika, araçla 3-4 dakika. Ulasim cok rahatti.

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
      1  Teşekkürler Tuuba86