mugetunukgun
İzmir, Türkiye

Manzarası harika

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 25 Eyl 2022mobil cihaz aracılığıyla
Merkezde bulunan otelin deniz tarafı odalarının manzarası harika .temizlik hijyen iyi fakat 4.katta kalmayın.çünkü üstünüzde restoran var ve sabah kahvaltısına çıkanlar sürekli masa sandalye çekiyorlar ve o ses sizi uykunuzdan ediyor.umarım masa sandalyelerin altına keçe , halı vb şekilde bir malzeme ile çözüm bulurlar.kahvaltisi hakkında birsey yazamıyorum o sinir ile otelden ayrildik
Konaklama tarihi: Eylül 2022
    Dikelya Otel noktasına 0.7 km mesafede
    Dikelya Otel noktasına 0.6 km mesafede
      Dikelya Otel noktasına 1.7 km mesafede
      Bar/Oturma Salonu
      Güzel bir destinasyonda kaliteli bir işletme
      Dikelya Otel noktasına 0.6 km mesafede
      Dikelya Otel noktasına 0.3 km mesafede
      iki kişilik oda
      Dikelya Otel noktasına 0.7 km mesafede
      Dikelya Otel noktasına 0.9 km mesafede
      Dikili bölgesindeki diğer otellere bakın
      6-11/60 yorum
      10 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

9 eylül 2022 tarihinde 2 gece kalmak üzere, Dikilide bulunan Dikelya otele gittik. Otel odası , otelin girişi bahçesi her tarafını çok pis ve bakımsız bulduk. Çarşaflar yırtık ve çok pisti. Yastıklara tişört geçirerek uyumak zorunda kaldık. Mavi bayraklı pilaja bu otel hiç yakışmamış. Pislikten dolayı sabah oteli terk ettik.

Konaklama tarihi: Eylül 2022
      Teşekkürler Yakupunler
      18 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temmuz ayında yapacağımız tatil için şubat ayında erken rezervasyon yaptırdığımız Dikelya Otel gittiğimiz gün fiyatların artışını bahane ederek tarafımızdan ek ödeme istedi. Erken rezarvasyonu, tur şirketine onay vermediğini sorunun kendilerinden değil tur şirketinden kaynaklandığını belirtti. Tur şirketini hemen aradık ve şirket bir sorun olmadığını ve otelin bizden ek ödeme isteme hakkının olmadığını söyleyince konuyu kapatıp tamam sizi mağdur etmeyeceğiz diyerek bizi odamıza yönkendirdiler. Saat 16.30'da otele giriş yapmamıza rağmen oda temizlenmemişti tuvaletin çöp kutusu ağzına kadar doluydu, bütün oda kıl içindeydi ve tuvalet kağıdıyla el sabunu yoktu.Ertesi günü resepsiyona ikazımız üzerine odayı temizletebildik. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Oda ipucu: Ek ödeme isteyebilirler. Hakiıysanız tur şirketinizle görüşün.
      Konaklama tarihi: Temmuz 2022
      Teşekkürler Işıl K
      17 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çok bakımsız, temizlik vasat, kahvaltı çok zayıf, kumsalı kim kime dumduma. 1 gece erken ayrıldık. 1 gecelik hatta saatlik kullanan çiftleri kaçırmamak için mevcut müşterinin gece 3 te uyanmasını ve uykusuz kalmasını önemsemeyen bir işletme. Bir daha asla.

Oda ipucu: Kesinlikle gitmeyin
      Konaklama tarihi: Temmuz 2022
      1  Teşekkürler ibrahimg541
      29 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle sadece yolumuzun üzerinde diye yorumlarına çok bakmadan belki sabah denize gireriz ümidiyle burada karar kıldık. Çok eski bir otel. Klimadan peteklerden pas akıyor. Oda düzeni de enteresandı hostel gibi yapmışlar. 10m2 odada 2 tane 2 kişilik yatak vardı. Buzdolabında yarım şişe su vardı. Kahvaltı desen çok zayıf. Personel bir garip. Kim çalışan kim değil ayrt etmekte zorlandık. Geceliği 50 tl olursa düşünülebilir. Yoksa fiyat performans olarak yerlerde.

Konaklama tarihi: Eylül 2020
      1  Teşekkürler hakankb
      23 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kizim ve annem ile Agustos 2020'de 8 gun kaldik.
      Gayet guzel samimi calisanlari ve harika aksam yemekleriyle guzel bir tatil gecirdik. 5 yildizli bir otel degil ama konumu harika otelden cikinca kum deniz hemen orada.
      Hayvan dostlarimizida odalara kabul ettigini gorduk bu yuzden de cok sevdik oteli.
      Biraz bakima ihtiyaci var tabiki ama ilgi gayet guzel odamizdaki priz calismiyordu aradik soyledik 10 dakikayi gecmeden gelip baktilar.
      Cay kahve surekli taze ve sicak gunun her saati hazir.
      Biraz bakim yapilirsa daha iyi olur tabiki konumundan ve calisanlarinin samimiyetinden cok mutlu oldugumuz icin sert ve minik delikleri olan havlulari,hergun odamiza gelinip copumuzun temizlenmemesini gormemeye gayret ettik.
      Cok guzel zaman gecirdik seneye insallah tekrar gidecegiz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
      1  Teşekkürler brittraveller8