Geçen hafta bu otelde 3 gece yarım pansiyon konakladık. Otelin konumu çok iyi, merkeze yürüyüş mesafesinde, denize sıfır. Odalar temiz, sabun kokuyor ancak ortak alanlarda temizlik sorunu vardı. Oda genişliği ortalama, odanın tül perdesinin olmaması büyük bir eksiklikti, ayrıca biz şehir manzaralı odada kaldık ve odaya cam açıkken çok gürültü geliyordu, yoldan geçen araçlar adeta odanın içinden geçiyor gibiydi. O nedenle şehir manzaralı odaları pek tavsiye etmem. Mümkünse deniz tarafındaki odaları tercih edin. Hem manzarası harika hem de şehir gürültüsünden uzak.
Otelin kahvaltısı son derece yetersiz, çeşitler az ve tazelik/kalite sorunu var. Ayrıca çay sık sık bitiyor. Masada şişe su yok, eğer isterseniz ücretli alıyorsunuz yoksa sebilden bardak bardak kendiniz su taşıyorsunuz. Akşam yemeği kahvaltıya göre daha iyi fakat ana yemek çeşidi az, diğer ürünler her akşam aynı çıkıyor ancak tatları güzel.
Otelin hizmetinden genel olarak memnun kaldık. Eksiklikler ile ilgili bir talebimiz olduğu zaman hemen yerine getirdiler. Resepsiyondaki beyefendi de güler yüzlüydü ve açıklayıcı bilgiler verdi. Otelin arka ve yan kısmında otoparkı var ama kapasitesi biraz sınırlı.
Otelin kendine ait plajı var ancak plaj kısmının bakım ve temizliği yeterli değil. Çokça sigara izmariti mevcut, denizde öğleden sonra çıkan dalgayla birlikte kirlilik problemi artıyor. Minder sayısı yeterli değil. Havuzu kullanmadık ancak büyüklüğü yeterliydi.
Beklentinizi çok yüksek tutmazsanız 3 yıldızlı bir otele göre memnun kalırsınız. Bu haliyle gelenlere tavsiye ederiz.