caglarkara3535
İzmir, Türkiye

ne istediğin ize bağlı

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 1 Ara 2022
yorumlara baktım biraz abartılı devremülkten adamlar 5 yıldızlı otel konforu bekliyorlar heralde. market yok diyen market var ama pahalı misal 8 tl lik su 25 tl arabasız zaten ne işinvar alırken görmedinizmi yakında bademli var alışverişini yapacaksın gideceksin oraya.. binalar dökülüyor diyorlar bence gayet güzeldi. kaloriferimiz çalışmıyordu aynı gün gelip yaptılar klimayı açamadık gelir hemen çözdüler devremülk alıyorsunuz sonuçta biraz elinizi sizde taşın altına koyun ufak tefek sorunları kendimiz çözdük. elektrik parasını peşin alıyorlar diyen var çünkü ben orada öyle dengesiz insanlar gördümkü bone takmayan havuza giren duş almadan giren, evlere zarar veren kapıları tekmeleyen... bence burada önce seceresine bakılmalı ondan sonra devremülk satılmalı..s
Konaklama tarihi: Kasım 2022
    Hayıtlı Merada Termal Otel noktasına 13.5 km mesafede
    Hayıtlı Merada Termal Otel noktasına 6.4 km mesafede
      Hayıtlı Merada Termal Otel noktasına 4.6 km mesafede
      Hayıtlı Merada Termal Otel noktasına 12.8 km mesafede
      Dikili bölgesindeki diğer otellere bakın
      11-16/50 yorum
      12 Aralık 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Dün giriş yaptık. Mekan olarak sıcaklık olarak iyi ancak Malzeme eksikleri vardı ok dedik tabi ki olabliir, not aldirdik resepsiyona defalarca aradık zar zor bazı şeyler geldi çaydanlık yoktu sabah kahvaltı yapacağız 1 saat aç bekledik ha geldi ha gelecek diye. Çarşaf istedik en mühimi en son gece havluyu açarak ablam yattı kanepeye. Sabah tekrar aradık gün içinde 3-4 kez. Gördüğumuz 2 görevliye de söyledik not alıyoruz dedik gun bitti gelmedi. En son gece getirecek msnz artık dedik not aldılar yine aradılar bu kez hiç çarşaf yok hepsi çamaşırhanede dediler. Böyle bir hizmet anlayışı görmedik biz onca şehir ülke gezdik. İstenen şey ekstra değil, dairede 1 çarşaf var sadece o da yatak odasında açılı ama biz 3 kişiyiz. Yorgan 1 tane var battaniye 2 ama astımlı 2 kişiyiz ve 1 yorgan istedik her odaya 1 yorgan verebiliyoruz dedi resepsiyondaki kişi. Şaka gibi..sağlık durumu diyoruz en son tamam dedik 1 örtü getirin bari o da yok ama en saçma durum çarşaf yok dediler ve yine bu gece ablam havlu açıp yatacak kanepeye. Boyle bir yere yakisiyorsa böyle bir hizmet anlayışı yazık. Umarım işletme sahibi okur bu mesajı ve çalışanlarından farkli düşünen biridir.

Oda ipucu: Girişin saat 16.00 oldugu tek tesistir muhtemelen
      Konaklama tarihi: Aralık 2021
      1  Teşekkürler Ebru-DG
      12 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

cok tesadufen aysenur hn tatlı ıkna kabılıyetıyle hafta sonunu gecırdık. essız guzel Bı dogası var calışanların hepsı gayet basarılı ayrıca konakladıgımız ev gayet temızdı. sunumu yapan genc temsılcı ışını severek basarıyla tamamladı. aysenur hanıma ve poyraz jolker beye coookkkk tesekkurler.

Konaklama tarihi: Kasım 2021
      Teşekkürler aydanb190
      13 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Böyle berbat bir tesis şimdiye kadar hiç görmedim. Tamamen evler dökülüyor. Pandemi de bile pis. Tesis atıl. Denizle bir alakası yok. Halk plajı var denilip insanlar kandırılıyor. Yürüyüş mesafesinde deniz kıyısı var ama laham akıyor. Zaten halk plajı değil berduşların takıldığı ucra bir yer. O kadar gitmişken çocuklar denize girsin diye şemsiye ve sandalye talep ettik. Ne gezer. Para ile bile kiralama almak mümkün değil. Çocuklarım perişan oldu. Market boş. İsteyene foto video paylaşabilirim. Paranızı çöpe atmak bir tarafa boşa harcanacak zamanınız varsa bile gidilmez.

Konaklama tarihi: Haziran 2021
      RCI ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
      1  Teşekkürler EC4180
      28 Ocak 2021 tarihinde yorum yapıldı

Hediye tatil kazandınız deyip davet ediyolar ve üyeliği bir güzel kilitliyorlar. Vaad edilen hiçbişey yapılmıyor. Söylenen ve gerçekte yaptıkları hayal kırıklığı. Odalarda internet bile yok. Telefonlar yunanistana bağlandığı için kullanım dışı. Dünya ile bağlantı yok. Sorun çıktığında çözüm için uğraşan yok herkes topu birbirine atıyor.
      Termal otelde termal suyun akmadığı zamanlar var. Elektrik ücretini bile giriş günü peşin alıyolar sanki ödemeden kaçıp gidicez... Kışın havuzdan yararlanmak için azıcık donmak gerekiyor havuz ile odalar arası yürüme mesafesinde zatürre olmak mümkün. Kısacası pişmanlık ötesi...........

Oda ipucu: gelmeyin pişman ederler
      Konaklama tarihi: Ocak 2021
      Teşekkürler emelbuyukok
      15 Aralık 2020 tarihinde yorum yapıldı

Sadece bakmak için girmiştik 5 kişi etrafımızda pervane oldu bizi kandırıp sözleşme imzalattılar, yakınlarında hiçbir market manav bakkal yok, iletişim yok sıkıcı bir yer, oda mutfak vasat, otel diye düşünmeyin devremülk ve satmak için Hertürlü yalanı söylüyorlar, sözleşmeyi imzaladıktan sonrada tabiki yüzünüze bakmıyorlar, sözleşmeyi 15 gün içinde iptal etme hakkınız var, ben iptal ettim peşinat olarak verdiğim paramı geri ödemediler, kısacası yalancı ve sahtekarlar,,,

Konaklama tarihi: Aralık 2020
      Teşekkürler 347tuncay_