Dün giriş yaptık. Mekan olarak sıcaklık olarak iyi ancak Malzeme eksikleri vardı ok dedik tabi ki olabliir, not aldirdik resepsiyona defalarca aradık zar zor bazı şeyler geldi çaydanlık yoktu sabah kahvaltı yapacağız 1 saat aç bekledik ha geldi ha gelecek diye. Çarşaf istedik en mühimi en son gece havluyu açarak ablam yattı kanepeye. Sabah tekrar aradık gün içinde 3-4 kez. Gördüğumuz 2 görevliye de söyledik not alıyoruz dedik gun bitti gelmedi. En son gece getirecek msnz artık dedik not aldılar yine aradılar bu kez hiç çarşaf yok hepsi çamaşırhanede dediler. Böyle bir hizmet anlayışı görmedik biz onca şehir ülke gezdik. İstenen şey ekstra değil, dairede 1 çarşaf var sadece o da yatak odasında açılı ama biz 3 kişiyiz. Yorgan 1 tane var battaniye 2 ama astımlı 2 kişiyiz ve 1 yorgan istedik her odaya 1 yorgan verebiliyoruz dedi resepsiyondaki kişi. Şaka gibi..sağlık durumu diyoruz en son tamam dedik 1 örtü getirin bari o da yok ama en saçma durum çarşaf yok dediler ve yine bu gece ablam havlu açıp yatacak kanepeye. Boyle bir yere yakisiyorsa böyle bir hizmet anlayışı yazık. Umarım işletme sahibi okur bu mesajı ve çalışanlarından farkli düşünen biridir.