Bu otele ilk 1 Eylül 2014de gelmiştik sevmiştik de, yeni bir oteldi tek kötü yani sivil kıyafetle havuza girenlerdi. Yeniden gidelim kararı verdiğimizde arayıp sorduk kahkahalarla alay ettiler "asla şalvarla havuza giren görmedim ahhahaah" ben gördüm sonuçta o dönem çalışmayan küstah personel! Sonra muhattab olup uğraşmamak için online rezervasyon yaptık ve gittik. 12 Ağustos 2017 akşam giriş yaptığımızdaki odanın resimlerini paylaştım Tuvalette kıllar,pikede koca bir delik,havlularda leke. Sinirlendik ve bunları receptiondaki çalışanla görüştük. Oda değişikliği yaptılar. Gittiğimiz odanın resimlerini de paylaştım her yerde saçlar ,masalar lekeli ama kaldık gece geç olmuştu. Sabah kahvaltıya indik personelin misafirleri gelmiş,açık büfe bomboş kalan ne varsa topluyor o masaya götürüyor durup izlediğimi görünce "eksik ne isterseniz yaptıralım"dedi ama nafile ne sorduysak yok dediler! Hatta yiyecek okadar yokki; personele ayrılmış gözlemeleri misafirlerine vermiş; sonra personel ve ahçı lafdalaşına girdiler lobbyde yanımızda.Utanmadılar ama biz rahatsız olup odamıza çıktık. Lobbyde bütün koltukları karınca basmış aman oturmayın. Cam kenarlarındaki ölü böcekleri karıncalar taşıyordu resimlerde var. Günüz 1, akşam 1 kişi çakışıyor ne iş sorsan ben bakıyorum diyor 2 gece dayana bildik! Bu 2günlük süreçte bahçedeki boşlar hep yerindeydi kimse almadı! Gündüz çalışan ukalanın hizmet alamamamıza cevabı "iyi düşünün iyi olsun" , akşam ukalasının 2gündür çalışmayan internetlerine cevabı "telefonu açıp kapatın". Biz 8 gecelik rezervasyona rağmen 2gece zor dayandık ve çıktık! Açıklamalar ve ikna çabaları çok saçmaydı mantıklı bir açıklama yapamıyor eğitimli çalışan olmamasından bölgeden kaynaklıymış. Tamam ozaman şimdi siz iyi düşünün iyi olsun size orayı emanet eden hanım efendi keşke bu terbiyesizlikleri bilseydi. Çok güzel bir oteli mahvetmişsiniz ve sebebi müşteri değil ÇALIŞMAYAN ÇALIŞANLARI!