ferbahce

Güler yüzlü hizmet

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 hafta öncemobil cihaz aracılığıyla
Ailemle çok güzel bir tatil geçirdik.

Çalışanların bu kadar cana yakın ve güler yüzlü olduğu bir otel görmemiştim.

Otel sahiplerine ve çalışanlara teşekkür ederim.

Tüm tatil boyunca güler yüzlü hizmet aldık her konuda yardımcı oldular.
Elbis Hotel noktasına 3.1 km mesafede
Kaz dağları gezilmeli şirin otelde de kalınmalı bence...
Elbis Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Elbis Hotel noktasına 12.4 km mesafede
Elbis Hotel noktasına 8.0 km mesafede
Beykoağı Otel
Elbis Hotel noktasına 14.4 km mesafede
Altınoluk bölgesindeki diğer otellere bakın
18-23/409 yorum
Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Havuzlari, berrak denizi ve harika manzarası ile güneşin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz harika bir ortam. Guleryuzlu çalışanları ile envai cesit yemekleri, tatlıları ve salataları ile gönlümüzün ve midemizin de bayram ettiği bir tatil oldu. Gün içinde nimasyon ekibi Batuhan bey, Ali bey ve Damla hanım sayesinde dopdolu bir hafta gecirdik. Bunların yanında çocuk kulübü, aqua park ve akşam eğlenceleri ile ailece her anın tadını doyasıya çıkardık.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Veysel C
Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Cennetten bir köşe gibi muazzam bir otel yapmışlar.denize sıfır manzaralı havuzu çok güzeldi.her detayı ayrı güzel olup özellikle yemekleri ikramları gozlemeleri aşçı olan babamdan tam not aldı.animasyon ekibinden sahil güvenlige kadar her detay çok incelikli ve hoştu.35yasimda annem babam oglum ve eşimle iyi ki kesif ettiğimiz bir otel kesinlikle tavsiye ederim

Teşekkürler ilknur ç
Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Elbis otel'e ve personellerine çok teşekkür ederim sayenizde çok güzel bir tatil geçirdik 2 senedir gidiyoruz ve çok memnunuz animasyon ekibine Gamze hanıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Teşekkürler 154sezera
Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Elbis Hotel ; keyfiyeti ve cennet asa tabiatı ile tefekkür, istirahat ve tenezzühümüze vesile olan huzurlu, neşeli ve nezih bir tesis. Gönül zenginliği ile bizi kucaklayan Cengiz beye ve şahsında hizmetlerinden ziyadesi ile memnun kaldığımız tüm güleryüzlü personeline şükranlarımızı sunarız..

Teşekkürler Erde M
Yorum Zamanı: 4 hafta önce

Güler yüzlü personeli (ilk karşılamadan uğurlamaya kadar) eğlenceli animasyon ekibi, güzel ve bol çeşitli yemekleri ile kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz bir aile hoteli. Yolunuz Altınoluk 'a düşerse ki düşürün derim mutlaka konaklamak isteyeceğiniz bir mekan. Animasyon ekibinden şefimiz Batuhan bey, Damla ve Firdevs hanımlar ile ayrıca Ali beye selam olsun ❤️ Üstad Cengiz Fırat beye de hürmetlerimizi sunarız. Yüreğinize ve emeğinize sağlık vesselam...

Teşekkürler selcuksenturk