recep t

Ailecek 3 günlük çok güzel bir tatil yaşadık.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 hafta önce
Tertemiz eksiksiz bir oda ve banyo, samimi güler yüzlü insanlar,çok güzel doyurucu kahvaltı. Şahane hava ,şahane deniz daha ne olsun.Otel denize 150 mt mesafede, otelin anlaşmalı olduğu kampingin oradan giriliyor, iskelesi var, denize giderken otelden yazılı fiş alınıyor, bu şekilde ücretsiz şezlong kullanabiliyorsunuz.Deniz çok temiz ancak taşlık, bu bakımdan deniz ayakkabısı giyilmesini öneririz,deniz kestanesi olabiliyormuş, otelden uyardılar.
Otel bir aile oteli,Sahibi Ertuğrul bey, oğlu Tolga bey( Turizm otelcilik okumuş).Ertuğrul
bey çok titiz bir insan,bütün misafirlerle tek tek ilgileniyor,titizliginin etkilerini her köşede görebiliyorsunuz.Otel aynı zamanda Kültür turizmi içinde ideal konumda,çok kısa mesafelerde tarihin derinliklerine,doğanın içine girebiliyorsunuz. Bu konuda gidilecek görülecek yerlerin listesi var.
Yaşadığımız kısa ama çok güzel tatil için başta
Ertuğrul bey olmak üzere, Tolga Bey'e ve guler yüzlü yardımsever tüm çalışanlara çok çok teşekkür ediyoruz.
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Oda İpucu: Deniz tarafı odaların manzarası harika.
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Hotel Santana Life noktasına 9.3 km mesafede
Kaz dağları gezilmeli şirin otelde de kalınmalı bence...
Hotel Santana Life noktasına 12.8 km mesafede
Açık havuz
Hotel Santana Life noktasına 4.5 km mesafede
Beykoağı Otel
Hotel Santana Life noktasına 2.1 km mesafede
Altınoluk bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/179 yorum
Yorum Zamanı: 5 hafta önce

Oda kahvaltı hizmeti için kullandığımız otelde öncelikle hizmet çok iyi, işletme sahipleri tarafından istekleriniz hemen karşılık buluyor. Kahvaltıda servis edilenler oldukça yeterli, bahçelerinden topladıkları ürünlerle kahvaltıyı hazırlıyorlar ve oldukça lezzetli herşey.. Hatta bebeğime gün içinde pişirmek için bahçeden semizotu istedim ve hemen fazla fazla toplayıp getirdiler :) Akşamüzeri bir saatte restaurant alanını kullanmayı talep ettim yani oldukça ani bir baskın gibi düşunebilirsiniz :) (mama sandalyesi kullanımı için) çamaşır suyu kokuyordu ve tertemizdi her yer.. Biz gün içinde bölgedeki yazlıklarında kalan arkadaşlarımızla olduğumuz için kullanmadık ancak yürüme mesafesindeki bir plajla anlaşmalılar bildiğim kadarıyla... Temiz, güleryüzlü işletme sahipleri ve çalışanlar, her yere yakın olmasi ve kolay ulaşım sağlayan lokasyonu ile biz konaklamamızdan memnun kaldık.. Tek handikap yol kenarında olması, gece biraz ses olabiliyor ancak tolere edilmeyecek gibi değil, camlarınız kapalıyken çok minimal seviyede oluyor.. Tekrar bölgeye gidersek burada kalmayı tercih ederiz..

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Esin Ö
1 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Santana life ailesine bu ikinci gelişimiz, odalar tertemiz, denizi çok güzel ,kahvaltısı harika ,efsane bir pişi yapıyorlar,ellerine sağlık :) İşletme sahibi Ertuğrul Bey’e misafirperverliği, güler yüzü ve ilgisi için özellikle teşekkür etmek istiyorum.Tüm çalışanların emeklerine sağlık.Mutlaka yine geleceğiz :)

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Pioneer05679773111
29 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Gerçekten mükemmel bir oteldi… Hem işletme, hem temizlik olarak gerçekten çok iyiler. İlgi alaka gerçekten çok güzeldi herşey için çok teşekkür ederim. Altınoluk civarlarına gelindiğinde kesinlikle uğranması gereken bir yer herşeyin doğal olması mükemmel bir tercih sebebi…

Oda ipucu: Kesinlikle yediğiniz herşeyin doğal olması çok güzel…
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Melek A
26 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel altinoluk ile akcay arasında hemen yol üzerinde. Her iki lokasyona da 10 15 dakikalık uzaklıkta. Eşim ve kızımla 3 fece kaldık. O bölgede muadil otel pek bilmediğim için kıyaslama yapamam ancak ortalama bir otel, tavsiye edilebilir. Anlasmali plajı var ve gayet güzel bir kamp alanı hemen yürüme mesafesinde olup aracınıza da giriş yapabilirsiniz. Kahvaltısı çok mükemmel değil ama kötü değil. Ne beklediginizle alakalı. Odalar da balkon var eşyalarınızı havalandırma kurutmak için kullanabilirsiniz. Şahsen tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler emrah1905
6 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok çok iyiydi, çok beğendim. Odada her şey düşünülmüş, temiz ve güzeldi oda. Otel çalışanları her şeyimizle ilgilendiler. Kendilerine buradan da tekrar teşekkür ediyorum.
Ayrıca otel hemen denizin dibiydi. Denize kolayca gidip geldik. Konum olarak hemen otoyolun yakınıydı. Bir daha olsa tekrardan içim rahat bir şekilde tercih edeceğim bir yer olacak

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Büşra C