Melek A

Mükemmell

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Tem 2024
Gerçekten mükemmel bir oteldi… Hem işletme, hem temizlik olarak gerçekten çok iyiler. İlgi alaka gerçekten çok güzeldi herşey için çok teşekkür ederim. Altınoluk civarlarına gelindiğinde kesinlikle uğranması gereken bir yer herşeyin doğal olması mükemmel bir tercih sebebi…
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Oda İpucu: Kesinlikle yediğiniz herşeyin doğal olması çok güzel…
Beykoağı Otel
Hotel Hugo
Hotel Santana Life noktasına 6.2 km mesafede
Hotel Santana Life noktasına 4.5 km mesafede
Hotel Santana Life noktasına 5.1 km mesafede
Kaz dağları gezilmeli şirin otelde de kalınmalı bence...
Hotel Santana Life noktasına 12.8 km mesafede
Altınoluk bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/179 yorum
26 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel altinoluk ile akcay arasında hemen yol üzerinde. Her iki lokasyona da 10 15 dakikalık uzaklıkta. Eşim ve kızımla 3 fece kaldık. O bölgede muadil otel pek bilmediğim için kıyaslama yapamam ancak ortalama bir otel, tavsiye edilebilir. Anlasmali plajı var ve gayet güzel bir kamp alanı hemen yürüme mesafesinde olup aracınıza da giriş yapabilirsiniz. Kahvaltısı çok mükemmel değil ama kötü değil. Ne beklediginizle alakalı. Odalar da balkon var eşyalarınızı havalandırma kurutmak için kullanabilirsiniz. Şahsen tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler emrah1905
6 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok çok iyiydi, çok beğendim. Odada her şey düşünülmüş, temiz ve güzeldi oda. Otel çalışanları her şeyimizle ilgilendiler. Kendilerine buradan da tekrar teşekkür ediyorum.
Ayrıca otel hemen denizin dibiydi. Denize kolayca gidip geldik. Konum olarak hemen otoyolun yakınıydı. Bir daha olsa tekrardan içim rahat bir şekilde tercih edeceğim bir yer olacak

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Büşra C
13 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

İsletmesinden mutfagina temizliginden konforuna konumundan manzarasina kadar ozellikle arasanizda kusur bulamayacaginiz bir otel. Aldiginiz hizmet odediginizin cok cok uzerinde kesinlikle. Sorunsuz bir tatil istiyorsaniz tek adres burasi.

Oda ipucu: Tas denizi sevmeyenler deniz ayakkabisi bulundurmali
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler shrbzz
İşletme Sahibi SANTANA HOTEL - Hotel Santana Life, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ekim 2023

Değerli Misafirimiz,

Hotel Santana'da geçirdiğiniz keyifli konaklamanız hakkında olumlu geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Misafirlerimize sunduğumuz yüksek kaliteli hizmetlerimizin ve tesislerimizin memnuniyetinizi sağlamak için yeterli olduğunu duymak bizi mutlu ediyor. Misafirlerimize sunduğumuz misafirperverlik ve hizmet kalitemiz hakkındaki olumlu yorumlarınızı takdirle karşılıyoruz ve gelecekte sizleri tekrar otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Altınoluk'daki eviniz Hotel Santana'da sizi hep bekliyor olacağız, saygılarımızla.

2 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

6 senedir ailecek araliksiz tercih ettigimiz hotel.
El yapimi recellerin, pişilerin, yumurtali yagli ekmeklerin, koruk suyunun oldugu acik bufe kahvaltisina hayraniz.
Odalari geniş ve cok temiz.
Hotelin sahipleri son derece ilgili ve guleryuzlu...
Seneye yine buradayiz :)

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler NailNailNail
İşletme Sahibi SANTANA HOTEL - Hotel Santana Life, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Eylül 2023

Değerli misafirimiz,

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle. Altınoluk'daki eviniz Hotel Santana'da sizi hep bekliyor olacağız, saygılarımızla.

21 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kara tarafındaki odalar çok gürültülü, yoldan geçen araçların sesleri odanın içinde gibi. Banyonun detaylı temizliği yapılmamıştı, kapı kolları yeterince temiz degildi, el izleri vardı.
Otelin yakınındaki anlaşmalı plaj tesisi vasat.

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler arslamsem
Owner SANTANA HOTEL - Hotel Santana Life, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Mayıs 2024

Değerli misafirimiz,

Yorumlarınız hizmet kalitemizi arttırmamız için çok faydalı oldu, bunun için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz ve kontrolümüz dışında sebep olduğunuz bu olumsuzluklardan dolayı özür diler, sizleri tekrar tesisimizde görmeyi umarız. Saygılarımızla.