Selin Emirhanyan Demir

Harika bayram tatilimiz.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 30 Haz 2024
Bayram tatilinde 3 gün şehirden uzaklaşmak için gittik. Gerçekten hem konum olarak hem temizlik ve oda kalitesi olarak çok çok iyi. Deniz suyu harika. Yemek, kahvaltı, tatlı çeşitli lezzetli daha ne olsun. Başta Pelin Hanım olmak üzere tüm ekibe emekleri için çok teşekkür ederiz.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Kaz dağları gezilmeli şirin otelde de kalınmalı bence...
Rawda Resort Hotels Altinoluk noktasına 3.5 km mesafede
Beykoağı Otel
  • Tripadvisor
Rawda Resort Hotels Altinoluk noktasına 11.2 km mesafede
Rawda Resort Hotels Altinoluk noktasına 9.3 km mesafede
Altınoluk bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/222 yorum
16 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Temiz ,guzel bir aile oteli.Yemekler lezzetli ve cesitli.Ozellikle bahcede cok lezzetli izgaralar yapan Apo Abi ellerine saglik...Her aksam farkli bir menu...Restaurant Sefi Abi ,senin ve ekibinin de ellerine saglik...Atom karinca gibi saniye yerinde durmuyor. Hersey cok lezzetli, ellerine saglik.Restaurant muduru ne kadar nazik ve mutevazi..Calisan herkes guler yuzlu...Kat gorevlileri ,reception gorevlileri...Guvenlik 10 numara.. Tesekkur ederiz...

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler Metin S
Genel Müdür Rawda Resorts Hotels Altınoluk - Rawda Resort Hotels Altinoluk, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Nisan 2024

Değerli Misafirimiz,
Değerli vaktinizi ayırarak otelimizde gerçekleştirmiş olduğunuz konaklamanız ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaştığınız ve Rawda Resort Hotels Altınoluk tercih etiğiniz için çok teşekkür ederiz.Otelimizden ve konaklamanızdan memnun kalmanız bizi çok mutlu etmiştir. Ziyaretinizin olabildiğince keyifli ve rahat olabilmesi için beklentilerinizi aşmak her zaman hedefimizdir.
Gelecekte Rawda Resort Hotels Altınoluk'ta sizi tekrar ağırlamayı umut eder, saygılarımızı sunarız.

6 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otel konumu hizmeti ile gerekeni fazlasıyla yapıyor. Yemekler harikaydı. Emeklerinden ve güler yüzlerinden dolayı bütün çalışanlara teşekkür ederim. Herkese tavsiye edeceğim. Seneye tekrar görüşmek üzere Rawda ailesi.

Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler Roam66438031680

5 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Herşeyiyle güzel bir otel. Personel iyi. Yemekler iyi. Tavsiye ederim. Cumali beye ayrıca teşekkürler. Sadece plajı taşlık olduğu için tahatsız etti. Kumsal olsaydı tabiki daha hoş olurdu. Herşey dahil olduğu için mideniz asla boş kalmıyor :) ayrıca çeşit gayet yeterliydi

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler Süleyman S

22 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Yemekler ck kaliteli Calisanlar ck genc guleryuzlu Oda Temizlik hijyen harika Ozellikle Melih Yilmaz beye cok tskler ck guleryuzlu ilgili kendimizi evimizde gb hissettik. Roomservis Gulay hnma da guleryuzu ve biz daha talep etmeden tm odayi hergul pırıl pırıl yaptigi icin sonsuz tskler

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler AsenaBasak

5 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

10 gün boyunca tatil yaptik. Yetmedi, doymadik.. Havasi, dogalligi bizim icin birebirdi. Personel ilgisi, otel temizligi, yemeklerin lezzeti sahaneydi. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Ilk firsatte tekrar gidecegiz.

Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler Elif D