Noi

BERBAT

Varia Otel yorumu
5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 24 Ağu 2021
Odalarda sıcak su yok, tuvalet kağıdı yok. Sifonlar çalışmıyor. Çok az sayıda çalışanı var, dolayısıyla resepsiyonda kimse durmuyor. Kahvaltıda servis çok kötü, az sayıda olan çalışan da ilgisiz ve tecrübesiz. Ayrıca çalışanlar saygısız, hizmet sektörünü bilmeyen kişilerce yönetiliyor. Şikayette bulunuyorsunuz, pişkin pişkin "böyle şeyler olabilir" cevabı alıyorsunuz. Sinirlerimiz bozuldu, kimseye önermiyorum.
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Varia Otel noktasına 0.4 km mesafede
Varia Otel noktasına 3.2 km mesafede
Front of hotel
Varia Otel noktasına 6.5 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Varia Otel noktasına 13.5 km mesafede
Varia Otel noktasına 9.8 km mesafede
Kozbeyli bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/9 yorum
24 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle pandemı doneminde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir mekan oldugu için tebrik ediyorum işletmeyi. Kahvaltı kesınlıkle harikaydı recelller ev yapımı(işletme sahibinin eşi otel bahçesinde odun atesin de yapıyormus) peynirler ise dogudan D.Bakırdan geliyormuş. Zeytınler Kozbeylı koyunun zeytınlerınden yumurtalar köy yumurtası kahvaltı ıle bırlıkte gelen pişi sigara böreği kahvaltı ücretine dahil günümüz şartlarında kahvaltı için hemde guzel bı kahvaltı için 50 lira cok cuzi bı rakam. Bundan sonra kahvaltı için tek adresimiz varia..

Konaklama tarihi: Ekim 2020
1  Teşekkürler 974_zg_ls
24 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı

Yeşillikler içinde huzur bulacağınız bir yer. Doğal kahvaltısı odun ateşinde pişen enfes ekmek ve pidesiyle muhteşem bir yer. arkadaşlarınız uzun soluklu ve keyifli bir kahvaltı yapmak istiyorsanız burayı tercih etmelisiniz

Konaklama tarihi: Ekim 2020
Teşekkürler 979sezenu
18 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle diğer yorumların manipulatif olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını, işletme tarafından yapılmış olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirteyim. Gerçek yorumlara ulaşmak için Google yorumlarına bakmanız iyi olacaktır. Yorumlara gelirsek;

Bugüne kadar konakladığım oteller içinde en berbat "otel" olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

1- Otelin restaurant bölümü asıl bölüm. Otel kısmı sonradan faaliyete geçmiş gibi. Bu yüzden her çalışan ya garson ya komi. Bunun ne etkisi var derseniz, resepsiyona gittiğinizde resepsiyonist yok. Nerede? Restaurant bölümünde komilerin başında.

Resepsiyona gidiyorsunuz ve çalışanlardan birinin gelip sizinle ilgilenmesini bekliyorsunuz.

2- Check-in için resepsiyona gittiğimizde tam tamına 1 saat 20 dk. odanın hazır olmasını bekledik. Covid nedeniyle odanın hazırlandığı ve uzun sürdüğünü belirttiler fakat alakası yok. Odayı temizleyecek çalışan yok! Çalışan nerede peki? Restoranda komiklik yapıyor, servis götürüyor.

3- Covid demişken, odayı covid temizliği nedeniyle 1 saat 20 dk. sonra teslim ediyorlar fakat abartısız çalışanların hiçbiri maske takmıyor. Yalandan, göstermelik çeneye veya kola takarlar ya hani. O bile yok!

4- Covid önlemleri yok. Bir müşteri yemek yedikten sonra masayı dezenfektan ile silme yok. Yemek beklerken masaları izlediğinizde bunu fark ediyorsunuz. Müşteri kalkınca kuru bez ile masayı süpürüp hemen yeni müşteriyi o masaya alıyorlar.

5- Oda diye verdikleri yer kulübe. Yatağın etrafında yürürken dansöz oluyorsunuz. Çünkü yatak neredeyse duvara değecek.

6- Odadaki tuvalet kapısı boydan boya cam. Evet, siz tuvaletinizi yaparken tuvalet kapısı da odadaki diğer kişilere naklen canlı yayın yapıyor. Cama bir film filan yapıştırsaydınız da içerisi görünmeseydi.

7- Odada sıcak su yok. Evet, inanılmaz ama gerçek. Dua soğuk, lavabo soğuk. Sıcak İzmir havasında mis gibi ferahlık vadediyor su. Rezalet gerçekten.

8- Personel saygısız. Otele konaklamaya gelmiş misafir değil, kafeye gelmiş müşteri gibi muamele görüyorsunuz. Lakayıt hareketler, ciddiyet sıfır, özen sıfır.

9- Kısacası burası bir otel değil, koca bir restoran ve kafe formunda. Çalışanlar o düşüncede. Değerlendirmelerinizi buna göre yapın lütfen. Benim konaklama berbattı. Sizinki de öyle olmasın.

Konaklama tarihi: Eylül 2020
1  Teşekkürler nakippoyraz
17 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Genellikle fotoğraflarda gördüğümüzle , gidip gördüğümüzde karşılaştığımız oteller farklı oluyordu. Ama burada gördüğümüz, fotoğraflardan daha iyi. Çalışanlar çok ilgili, ikram ve hizmette birbirleriyle yarışıyorlar. Otel yeni açılmış. Oda&kahvaltı konsepti var. Akşam yemeğinde güveç denedik. Gayet başarılıydı. Ayrıca Balık , ızgara et ve mezeleride var. Şu an ağustos ayı olmasına rağmen. püfür püfür esiyor. dağ havası. Missssss.
Bizi misafir ettikleri için, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Savalilife

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler savnisali
28 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Nemrut Bay Otel rezaletimizden sonra keşfettiğimiz otel. Kozbeyli merkezden uzak falat sevimli bir yer. Altımızda araba vardı ve gidip görmek istedik. Çok ilgili bir şekilde karşılandık ve odaları görmek istedik. Tüm odalar çok ferah ve her şey yeniydi. Sadece odamızdaki tuvaletin kapısı çerçeve kısmından tam oturtulmamıştı ve kapanmıyordu onun dışında her şey çok iyidi. Konumundan da çok memnun kaldık, otoparkı olmasıda bir artı. Bahçesi keyifli güzel, çok ufak bir havuzu var temiz duruyor ama taşmaması dikkatimi çekti. Kahvaltısı yeterliydi. Kısacası çok memnun kaldım, bir daha o taraflara gidersem ilk tercihlerim arasında olacaklardır.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
1  Teşekkürler Erkin A