Aslında 2 hafta öncesindeki haftasonuna online bir siteden yer ayırtmak istemiş ancak yanlış tarihleri seçmiştik eşimle. Sonra oteli arayıp Nadia Hanım ile görüştük, iptal etmek icin elbette ellerinden bir şey gelmiyordu ama hiç değilse sectigimiz yanlis tarihleri kaydırmayı kabul ettiler tereddutsuz. Yolda gelirken Esim sana soykemek istemedim ama otel yorumlari kötü dediğinde çekindim bir de ben okudum. Aslında yorumları okuduğunuzda abartıyı ve para verdikleri için her türlü hakkı kendinde gören insan üsluplarını hemen farkediyorsunuz ama aklınıza takılıyor tabii.
Nihayet otele vardık. Geceyarısı giriş yaptık, Nadia Hanım bizi bekliyordu zaten herşey hazırdı ve tertemizdi. Öncelikle mekanın fotoğraflardakinden çok çok daha güzel olduğunu söylemeliyiz. Eşimle birlikte kaldığımız odanın (muhtemelen en küçük odaları olabilir) her detayı öyle güzel düşünülmüştü ki çok memnun kaldık. Ancak 5.sınıf otellerde görebileceğiniz kalitede nevresimler ya da lüks butik otellerde görebileceğiniz masif mobilyalar, taş duvarlar, özel baharatlı sabunlar... Prizlerin çokluğu... Otelin içmekanında pek çok sanat eseri duvarları süslüyor, eski kapılar, kitemit saksılarda bitkiler ve eski ahşap ekmek ve tekstil yapım ürünleri eski radyolar... Belki mesleğim gereği detaylar dikkatimi çekti, ambiyans harikaydı. Çok özenilmiş. Sabah müthiş bir manzaraya karşı saat sınırı olmayan serpme kahvaltımızı yaptık. En muhteşemi ise hiç müzik olmaması, çalışanların hepsi ile konuştuk, en eskisi belki 1 haftadır oradaymış ve hepsi işine özenen, severek yapan çalışanlar. Burası bir işletme ve çok özenilerek yapıldığı belli.. kimi aksilikler geçmişte yaşanmışsa bilee bu sorunu çözmüşler. Anlaşmalı plajları bir çadır kampın içinde ve orası da tertemiz bir yer ve siz kimsiniz nereden geldiniz diyen bile olmadı. Sessiz sakin bir koyda çeşit çeşit balıkları berrak suyun üzerinden görebiliyorsunuz... Akşam yemeğini dışarıda yakında yaşayan ailelerimizle yemistik ama gitmeden evvel eşim bana göre yorumlar gerçek olsaydı risk almış olarak kalamar sipariş etti ve harika olduğunu söylüyor.
Bütün günü kitap okuyarak, dinlenerek sessiz sakin manzaraya doğru da geçirebilirsiniz, havuz başında keyif yaparak da.
Çocuklarla gelmek isterseniz curcuna, gırgır şamata ile herkesi rahatsız edip gürültü yapıp sonra herşey dahil tatil köyü şımarıklığı yapmak niyetindeyseniz buraya zaten gitmeyin...
Çıkış yapacağımız gün rahatsızlığım sebebiyle yataktan kalkamayacak durumdaydım. 12de check-out yapmak gerekiyorken Nadia Hanım odanın müsait olduğunu belirterek odayı istediğimiz kadar kullanabileceğimizi belirttiler. Eminim oda müsait olmasaydı başka bir çözüm bulurlardı.
Kesinlikle tekrar gidicez.