Melisaktas
Madrid, İspanya

Berbat işletme ,asla tavsiye etmiyorum!!

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 1 Şub 2022
Geçtiğimiz sene Mart ayında yaşadığımız bir tecrübeyi ,mesajımı okuyan kişilerle paylaşmak isterim.
Uzun bir korona yasaklarından sonra arkadaş grubumuz ile Karaözdeki bu otelde hafta sonu tatili yapmayı planlamıştık.Biz Antalya’da yaşadığımız için Karaöz’ün baki olduğunu biliyor ve o beklentiyle gelmiştik.Otelde akşam yemeği için restorantta yerimizi ayırtttık.Bize iki çift arkadaşımız daha akşam yemeği için eşlik edecekti. İlk sorunu burada yaşadık.İşletme müdürü sonradan eğer konaklamayacaklarsa dışarıdan kimsenin gelmesini istemiyor patronumuz cevabını verdi.Sonra ise istediğimiz yaygın alkol ün olmadığını, dışardan aldırmamız gerektiğini söylediler. 18:00 gibi söylediğimiz akşam yemeği 22:30 gibi servis edildi.Yemekler kötü, servis berbattı.Söylenen her şey için patronumuz böyle istiyor cevabını aldık. Gecenin sonunda ise boğazda 10 kişilik yemek yenilecek hesaptan fazlası geldi bize.Bunda otel konaklamasını hariç.Patron ise tüm gün bizi izlemiş bir Rus beyfendi imiş.Otelinde Türk müşteri istemiyormuş.Bu sebeple bu muameleyi bize yaptığını işletme üstü kapalı bir şekilde söyledi.Şimdi siz söyleyin.Bu insanlara bu hakkı kendi ülkemizde bize yapabilmelerini nasıl sağlıyoruz.Asla tavsiye etmiyorum!!! Kimsenin de benzer tecrübe yaşamaması için paylaşıyorum.
Konaklama tarihi: Mart 2021
      Melanippe Relaxing Butik Hotel (14+) noktasına 5.4 km mesafede
      Melanippe Relaxing Butik Hotel (14+) noktasına 14.2 km mesafede
      Kapalı havuz
      Melanippe Relaxing Butik Hotel (14+) noktasına 13.8 km mesafede
      Kumluca bölgesindeki diğer otellere bakın
      3-8/31 yorum
      14 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı

Henüz yeni keşfedilen ve çevreye göre bakir kalmış bir beldede böyle bir konsept otel vizyon gerektiren birşey, öncelikle bunun için tebriği hakediyorlar. 16 odasının 16sının da dolu olduğu bir haftasonunda tüm misafirlerle ayrı ayrı ilgilenmeleri çok güzeldi. Butik otel konseptinden çok kendinizi evinizde gibi hissettiriyorlar. Abuzer bey ilgi alakası ile, Ufuk bey güzel sohbetleri ile, Mustafa şef yemekleri ile, otelin konumu manzarası odaları ile bizi kendilerine hayran bıraktılar. Tekrar arkadaşlarla da gelmek isteyeceğimiz bir yer. Sezon dışında olduğumuz için havuz/deniz deneyimleyemedik ama seneye ısıtmalı havuz sözümüzü aldık. Yine görüşmek üzere :)

Konaklama tarihi: Mart 2021
      Teşekkürler isthebest35
      Genel Müdür Ufuk Serkan ACAR - Melanippe Relaxing Butik Hotel (14+), bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Kasım 2021

Kibar yorumlarınız için çok teşekkür ederiz, güzel günlerde yeniden buluşmak dileklerimizle...

20 Ocak 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tesiste 15-18 ocak tarihinde konakladık. Odaların dizaynı modern ve manzarası çok iyiydi. Personel çok ilgili hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Müdür Ufuk Beyin ilgisi ve son gün jesti bizleri çok memnun etti. Bu sezonda insandan uzak huzurlu ve çift tatili düşününler için mükemmel bir seçim. Tekrar gidecegimiz bir tesis.

Konaklama tarihi: Ocak 2021
      Teşekkürler ibrahimula_0

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz, konaklamanızdan memnun kalmanız bizleri de mutlu ediyor. Yeniden görüşmek dileklerimizle...

11 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

16 odalı butik bir otel odaları son derece zevkli hazırlanmış hijyene çok büyük önem veriyorlar tüm çalışanları güler yüzlü ...Başta otelin Gn.Md.Ufuk beye teşekkür ediyorum...Chef Mustafa bey harika bir menü ile beklentilerinizi fazlasıyla karışlıyor... kahvaltı muhteşem ve serpme...
      Mutlaka bir kez daha gideceğim düşünenlere tavsiyem kesinlikle gidin pişman olmazsınız...

Konaklama tarihi: Eylül 2020
      1  Teşekkürler fahrettinsavaser
      1 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı

Sessizlik ve de huzurun hakim olduğu bir tatil deneyimi yaşadık. Çalışanların ilgisi, güler yüzü ve de hijyene verdikleri önem gerçekten de takdire şayan👍 Otelin yakınındaki sahil çok dalgalı olduğu için yakınında bulunan korsan koyunu tercih ettik ( bu otelin sorumluluğunda olan bir şey değil sonuçta ) ve de muhteşemdi. Şiddetle tavsiye edilir😊

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
      Teşekkürler Sibelisss
      18 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otelin bulunduğu Karaöz Köyü konum olarak kötü bir yerde, denizi dalgalı ve bir plaj işletmesi vs. yok, akşamları çevre köylerin gençleri arabalarıyla müzik dinleyip eğleniyor deniz kenarında, bu çevrede güzel otel yok açıkcası bu nedenle tek seçenek Melanippe gibi, köyde denize giremedik sürekli adrasan ve olimpos a gittik ve yollar aşırı virajlıydı tatilimiz araba kullanarak geçti diyebiliriz, otelin kahvaltısı güzel ancak akşam yemekleri ortanın altı diyebilirim aşçıları fazlasıyla amatör diye düşünüyoruz, akşam yemeği yenilen masada elimi peçeteliğe attığımda ruj lekeli bir peçetenin katlanıp temiz gibi peçeteliğe geri konulduğunu gördüm, Quesedilla söyledik gelen şey tavuklu soğanlı gözleme oldu, odaya girdiğimizde eksik şeyler vardı otel terliği vs. gibi, odamıza konulan bardak kahve lekeliydi,jakuzi içinde sarı lekeler vardı bu nedenle jakuziyi kullanamadık, otelin karşılaması ve yolculaması gereçekten yok, ekip çok amatör, çevrede yemek yiyebilecek bir yer yok, bir tane gözlemeci var, kısacısı otele ödenen fiyatla güzel ülkemde çok daha güzel yerlerde tatil yapılabilir.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
      1  Teşekkürler 891kevsere
      Genel Müdür Ufuk Serkan ACAR - Melanippe Relaxing Butik Hotel (14+), bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Ağustos 2020

Sayın Kevser E. öncelikle sizin adınızda otelimizde konaklamış herhangi bir misafir bulunmamaktadır. Saldırı amaçlı yaptığınız yorumunuz profilinizi incelediğimizde pekala anlaşılmaktadır. Fakat yinede cevap vermek isteriz.
      1- Denizin dalgalı olması otelimizin sorumluluğunda değildir. Otelimiz doğa olaylarına müdahele etmek zorunluluğunda değildir.
      Etrafımızda 4 koy ve 2 büyük sahil bulunmaktadır. mesafe 2 - 22 Km arasında değişmektedir.
      2- Bulunduğumuz bölgenin tümü Yüksek Korunaklı 1. Derece Sit Alan olup sahillerde özel işletmeler yer almamaktadır.
      3- 100 müşteriden 100 Olumlu geri dönüş alan Mutfak Şefimiz, Hilton ve benzeri otellerde çalışmış kalan kariyerini İsveç te tamamladıktan sonra otelimizde 1 senedir hizmet vermektedir.
      4- Quesedilla Soğan,Tavuk,Dolmalık biber ve kaşar peyniri ile yapılan cajun bahartı ile çeşnilendirilen Tortilla Ekmeği ile servis edilen Gözleme ye benzer bir Meksika Yemeği idir.
      5- Odalar Günlük olarak temizlenir, her odaya terlik konulur, bardaklar 70 derecede makinada yıkanır. Yerler ve yüzeyler klor yada alkol bazlı temizlik ürünleriyle temizlenir. tüm çamaşırlar yüksek derecede yıkanır ve temizlenir.
      6- Check in ve Check out saatleri içinde misafirlerimiz gayet hoş karşılanmakta ve uğurlanmaktadır. 5 Dakika içerisinde misafirimizi odasına geçiririz. Hiç bekleme yaşatmayız. Ayrılırkende aynı alaka ve ilgiyi bizzat kendim sürdürmekteyim.
      7- Jakuziler her oda servisinde klor bazlı ürünlerle tamamen sterilize edilir. Ekibimizde genç arkadaşlarımız olsada hiçbiri amatör değildir. Görevlerini gayet güzel yerine getirmektedirler.
      8- Çevrede yemek yenilebilecek yerler de vardır.

Kısacası otele ödediğiniz bir ücret bulunmamaktadır çünkü otelimizde konaklamadınız sadece çamur at izi kalsın tarzı yaklaşımınız bizlerin moralini hiçbir şekilde bozmadı ama bize büyük bir cevap hakkı doğurdu. Diğer Misafirlerimizin bilgisine.