kevser
Ankara, Türkiye

Güzel inşa edilmiş ancak kötü bir işletmeye sahip olan otel

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 18 Ağu 2020
Otelin bulunduğu Karaöz Köyü konum olarak kötü bir yerde, denizi dalgalı ve bir plaj işletmesi vs. yok, akşamları çevre köylerin gençleri arabalarıyla müzik dinleyip eğleniyor deniz kenarında, bu çevrede güzel otel yok açıkcası bu nedenle tek seçenek Melanippe gibi, köyde denize giremedik sürekli adrasan ve olimpos a gittik ve yollar aşırı virajlıydı tatilimiz araba kullanarak geçti diyebiliriz, otelin kahvaltısı güzel ancak akşam yemekleri ortanın altı diyebilirim aşçıları fazlasıyla amatör diye düşünüyoruz, akşam yemeği yenilen masada elimi peçeteliğe attığımda ruj lekeli bir peçetenin katlanıp temiz gibi peçeteliğe geri konulduğunu gördüm, Quesedilla söyledik gelen şey tavuklu soğanlı gözleme oldu, odaya girdiğimizde eksik şeyler vardı otel terliği vs. gibi, odamıza konulan bardak kahve lekeliydi,jakuzi içinde sarı lekeler vardı bu nedenle jakuziyi kullanamadık, otelin karşılaması ve yolculaması gereçekten yok, ekip çok amatör, çevrede yemek yiyebilecek bir yer yok, bir tane gözlemeci var, kısacısı otele ödenen fiyatla güzel ülkemde çok daha güzel yerlerde tatil yapılabilir.
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
5 baloncuk üzerinden 2,0Temizlik
Yanıtlanma zamanı: 18 Ağu 2020
Sayın Kevser E. öncelikle sizin adınızda otelimizde konaklamış herhangi bir misafir bulunmamaktadır. Saldırı amaçlı yaptığınız yorumunuz profilinizi incelediğimizde pekala anlaşılmaktadır. Fakat yinede cevap vermek isteriz.
1- Denizin dalgalı olması otelimizin sorumluluğunda değildir. Otelimiz doğa olaylarına müdahele etmek zorunluluğunda değildir.
Etrafımızda 4 koy ve 2 büyük sahil bulunmaktadır. mesafe 2 - 22 Km arasında değişmektedir.
2- Bulunduğumuz bölgenin tümü Yüksek Korunaklı 1. Derece Sit Alan olup sahillerde özel işletmeler yer almamaktadır.
3- 100 müşteriden 100 Olumlu geri dönüş alan Mutfak Şefimiz, Hilton ve benzeri otellerde çalışmış kalan kariyerini İsveç te tamamladıktan sonra otelimizde 1 senedir hizmet vermektedir.
4- Quesedilla Soğan,Tavuk,Dolmalık biber ve kaşar peyniri ile yapılan cajun bahartı ile çeşnilendirilen Tortilla Ekmeği ile servis edilen Gözleme ye benzer bir Meksika Yemeği idir.
5- Odalar Günlük olarak temizlenir, her odaya terlik konulur, bardaklar 70 derecede makinada yıkanır. Yerler ve yüzeyler klor yada alkol bazlı temizlik ürünleriyle temizlenir. tüm çamaşırlar yüksek derecede yıkanır ve temizlenir.
6- Check in ve Check out saatleri içinde misafirlerimiz gayet hoş karşılanmakta ve uğurlanmaktadır. 5 Dakika içerisinde misafirimizi odasına geçiririz. Hiç bekleme yaşatmayız. Ayrılırkende aynı alaka ve ilgiyi bizzat kendim sürdürmekteyim.
7- Jakuziler her oda servisinde klor bazlı ürünlerle tamamen sterilize edilir. Ekibimizde genç arkadaşlarımız olsada hiçbiri amatör değildir. Görevlerini gayet güzel yerine getirmektedirler.
8- Çevrede yemek yenilebilecek yerler de vardır.

Kısacası otele ödediğiniz bir ücret bulunmamaktadır çünkü otelimizde konaklamadınız sadece çamur at izi kalsın tarzı yaklaşımınız bizlerin moralini hiçbir şekilde bozmadı ama bize büyük bir cevap hakkı doğurdu. Diğer Misafirlerimizin bilgisine.
Melanippe Relaxing Butik Hotel (14+) noktasına 10.6 km mesafede
        Melanippe Relaxing Butik Hotel (14+) noktasına 13.3 km mesafede
        Melanippe Relaxing Butik Hotel (14+) noktasına 14.2 km mesafede
        Kapalı havuz
        Melanippe Relaxing Butik Hotel (14+) noktasına 13.8 km mesafede
        Kumluca bölgesindeki diğer otellere bakın
        8-13/31 yorum
        12 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Temmuz ayında deluxe odasında konakladık. Öncelikle bölge de en iyi konaklama seçeneği olduğunu belirtmeliyim. Fakat bölgedeki deniz devamlı rüzgarlı, denize girmek için adrasanı tercih ettik. Korsan koyu da tercih edilebilir. Tesise gelince temiz ve güzel dizayn edilmiş butik keyifli bir tesis. Kahvaltısı güzel, personeli ilgili. 2 olumsuzluk yaşadık. 1. si odamızın kliması çok zayıf olduğu için temmuz ayında sıkıntı yaşattı. Tesis klimayla ilgili problemden haberdardı ve biz konakladıktan sonra yapılacağını söyledi. Fakat biz temmuz ayında yetersiz klimayla konaklamış olduk ve bu bence büyük bir eksiklikti. 2. Sıkıntı ise tur firması aracılığıyla ödememizi yapmıştık 2 gece 3 gün konaklama boyunca herhangi birşey söylenmedi check out zamanı ödeme problemi olduğu söylendi. Tur şirketiyle görüşülünce prosedürle alakalı sıkıntı olduğu anlaşıldı ve problem çözüldü. Bu durumun tur firmasıyla müşteriye hissettirilmeden halledilmesi veya halledilemiyorsa da check out saatine bekletilmemesi gerekirdi. Yine de ilgilenen personel ve diğer personeller çok naziklerdi.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
        Teşekkürler 439oguna
        Genel Müdür Ufuk Serkan ACAR - Melanippe Relaxing Butik Hotel (14+), bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Ağustos 2020

Merhabalar , Otelimizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Mevcut odalara ekstra klimalar takılmıştır. sizler konaklamadan önce yetiştiremediğimiz için çok üzgünüz. Otel olarak anlaşmamız hiçbir anlaşmamız bulunmayan bir acente ile yapmış olduğunuz rezervasyonun bedelini 1 ay geçmesine rağmen X acentesinden tahsil edemedik. Sizleride mağdur etmemek adına hiçbir ücret talep etmeden check out işleminizi gerçekleştirdik. X firması yüzünden yaşadığımız sorun için sizlerden özür dilerim.

4 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otel Adrasana uzakta. Bulunduğu yerdeki deniz sahili gerçekten çok kötü. Denize hiç giremedik ama otel gerçekten çok güzel. Yanlış konum seçmişiz gezmek ve eğlence yönünden konumu kötü ama doğanın içinde sessiz sakin bir otel istiyorsanız bu açıdan çok ideal bir yer.
        Pandemi süreci içinde açıkçası daha iyi geldi bize. Hem çok temiz çalışanlar çok sempatik hemde çok huzurlu ve güzel bir yerdi. Doğayı ve sakinliği seven herkese tavsiye ediyorum

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
        Teşekkürler 818buketg
        27 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle güzelliklerinden bahsedelim. 😊

✅ Otelin mimarisi, konsepti, konforu ve hijyeni oldukça başarılı. 👌🏼
        ✅ Gelmeden önce tarih konusunda bir aksilik yaşamıştık ve bize yardımcı olarak bu konuda mağdur etmediler.
        ✅ Manzarası muazzam.
        ✅ Kahvaltısı bir Alaçatı gibi olmasa da sunulan lezzetler güzel. Sıcacık ekmekler, yöresel reçeller, pastırma vs. var.
        ✅ Havuzu, şezlongları, huzuru harika. 😇
        ✅ Odada keyfiniz için düşünülen detaylar, balkondaki jakuzisi, gözünüzü açtığınızda buluştuğunuz eşsiz manzara mükemmel.
        ✅ Sahibi Rus bir beyefendi. Çok az Türkçe bilmesine rağmen sizin mutluluğunuz için iletişim kurup ilgilenmesi çok güzel. ❤️
        ✅ Covid döneminde olmamıza rağmen yoğunluk ve hijyen endişesi yaşamadık. Bu konuda özenliler.
        ✅ Huzuru Ege’de değil de Akdeniz’de koklamak isteyenler için ilk tercih olabilir. 👍🏼

Gelelim mükemmel olmasına engel teşkil eden hususlara... 😕

❌ Karşılama iyi veya kötü diyemiyorum, çünkü karşılama yok. 😆 Giriş veya çıkışta tek başınızasınız. Biz çıkarken müdür bey ile telefonla görüşüp anahtarı bırakıp çıktık. Resepsiyonla kendisi ilgileniyor. İyi niyetli olmaları bu eksikliği ne yazık ki gidermiyor.
        ❌ Bar ve kahvaltı bölümünde çalışan kıvırcık saçlı beyefendi hariç iletişimde özenli hissettiren kimseyi göremedik.
        ❌ Otel ne kadar güzelse iletişim ve hizmet o denli amatör.
        ❌ Esasen bütün olumsuz yönleri iletişim ve hizmet üzerine. Bunun dışında otelde kötü diyebileceğimiz bir şey yok. Biraz personel eğitimi ve nezaket ile çok iyi yerlere gelecektir. 😉

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
        Teşekkürler oozbay
        14 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı

Adındaki relaxing kelimesini gerçekten ön plana çıkartan uzun Likya yolunun yoruculuğunu üzerinizden atabileceğiniz konforda ve hizmette eksik olmayan, güler yüzlü personel ekibiyle memnuniyeti yaşatan bir butik otel. Güzel bir gün batımı eşliğinde yenilen lezzetli ve yaratıcı yemekler ile birbirinden güzel kokteylleri de unutmamak gerekir tabiki. Son olarak yeşilliklerin içindeki deniz manzarasına karşı yapılan kahvaltı size anlatabileceklerimden yanlızca bir kaçı her şey için teşekkürler

Konaklama tarihi: Aralık 2019
        Teşekkürler berkayde20
        14 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı

Bölgenin tartışmasız en konforlu ve güler yüzlü hizmetini sunan bir tesis. Odalar ve genel kullanım alanları tertemiz. Yemekleri muazzam. Fırsat buldukça doğanın ve manzaranın tadını çıkarmak için gidilesi bir mekân.

Konaklama tarihi: Aralık 2019
        Teşekkürler Mustichef