Belgin G

Güzel bir Düzce ziyareti

Turan Otel yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 7 Kas 2023mobil cihaz aracılığıyla
Çeşme'den Çeşfot grubu olarak geldik ve çok memnun kaldık,her türlü hizmet cok mukemmeldi,odalar temiz,yemekler çok güzel,servis hizmeti veren Ayse ve Şule hanımlar ve sefleri beyefendide çok saygılı ve guleryüzlüydüler,cok teşekkür ediyorum...
Konaklama tarihi: Kasım 2023
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Turan Otel noktasına 6.2 km mesafede
Siz Değerli Misafirlerimizi Bekleriz.
  • Destinia.com
Turan Otel noktasına 6.4 km mesafede
Turan Otel noktasına 23.1 km mesafede
Standart Oda
Turan Otel noktasına 5.4 km mesafede
Düzce bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/33 yorum
7 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

21 kişilik gurup olarak geldik yemekleri mükemmel. Personelin ilgisi ve güler yüzlülüğne hayran kaldık.merkezi bir konumda en işlek caddesinde bulunuyor meydanın ve belediye binasının tam karşısında.Kaldıgımız sürece her gün oda temizliğimiz yapıldı.Bölgenin en iyi oteli 5 yıldızı hakediyor.

Konaklama tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler Nur G
16 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı

Otelde kurum olarak yerli ve yabancı konuklarımızı ağırladık. Öncelikle otel müdürü Ali Bey'in değerli gayretleri sayesinde misafirlerimiz çok memnun bir şekilde otelde ağırlandı. Konuklarımız o kadar memnun kaldılar ki geldikleri Avrupa şehirlerinde böyle bir otel konseptiyle karşılaşmadıklarını belirttiler. Resepsiyon görevlilerinin sempatikliği, yemeklerin mükemmelliği, Ali Bey'in evine gitmişsiniz gibi gösterdiği misafirperverliği, hijyen ve temizlik herşey mükemmel. Turan Otel ailesine sonsuz teşekkürler...

Konaklama tarihi: Ekim 2022
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler cleandanubec
21 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Çok merkezi bir konum Temiz odalar, Kahvaltı mükemmel. Restoran ekibi güler yüzlü ve yardımsever. Ailecek konakladığımız otelden çok memnun kaldık. Doğa harikalarını mutlaka görmeniz gereken Düzce'de konaklamak için ilk tercilerinizden olmalı.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler Ercan_ENOZ
28 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

İş seyahatlerimde kullandığım otelin havluları ve hijyen harika ama Batuhan Şefin akşam yemeklerinde elinin lezzetini asla unutamayacağım .Zeynel şef kadar müşterinin dilini anlayan ve güler güzü hayran kaldım.Yağmurun servislerine sonsuz teşekkürler.Kahvaltılarıda Türkiyede hiç bir yerde yok Düzceye gidince mutlaka uğrayın

Oda ipucu: Katlarda sessizlik ve otelde huzurun olması
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler canans641
11 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel merkezi bir konumda. Tavsiye üzerine tercih ettik. Altında kapalı otoparkı mevcut.
Temiz ve hijyenik. Özellikle kahvaltısına hayran kaldım. El denemeden her şey satılı ve hazır geliyor. Yumurta pişiren ablayı baya yorduk ama oldukça lezzetli yumurtalar yapıyordu. Otoparkta görevli arkadaş cok ilgili ve yardımsever. Aracı kitlemeyi unutmuşuz bizi buldu bilgi verdi mesela.
Genel olarak iş gezilerimiz icin güvenle konaklaya bileceğimiz bir otel. Tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Mart 2022
Teşekkürler s_vgin