Murat k
Ankara, Türkiye

Güzel ama bakımsız

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 30 Nis 2024mobil cihaz aracılığıyla
Tesisin ve odaların içi gayet güzel ancak giriş katında havuza bakan bir odada kaldık. Odada çok fazla rutubet vardı duvarlar sararmıştı. Güzelim odaya bakımsızlıktan yazık olmuş. 1 gece konakladık akşam yemeği dahildi. Yemekler çok kötüydü bir kaç çeşidi de bitmişti ciddi anlamda aç kaldık. Plajı çok güzel. Eylül ayı olduğu için mi yoksa hep mi öyle bilmiyorum ama deniz çok dalgalıydı biz sadece havuza girdik. Otoparkı var. Kamu çalışanı olduğum için uygun fiyata kaldım.
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Oda İpucu: Yemeğe geç gitmeyin çeşitler bitebiliyor.
VE Hotels Akçakoca noktasına 377.4 km mesafede
City view
VE Hotels Akçakoca noktasına 377.7 km mesafede
Oda servisi
    VE Hotels Akçakoca noktasına 377.3 km mesafede
    Otelimizin sahil  yürüyüş yolu tarafından görüntüsüdür.
    VE Hotels Akçakoca noktasına 377.9 km mesafede
    VE Hotels Akçakoca noktasına 378.6 km mesafede
    Akçakoca bölgesindeki diğer otellere bakın
    9 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Sonuçta Akçakoca, beklentim yüksek değildi. Ama yıl 2023, artık biraz masraf yapın arkadaş. Aldığınız parayı hak edin. Odaya girerken daha kapı manyetik kart sorunu ile başladık, mini dolap dedemden kalma, odanın içi bildiğiniz 80’ ler. Gel burada dizi çek olur yani. Yatak… ciddi söylüyorum en az 10 senelik, yayların sesi dışardaki deniz dalga sesleriyle mücadele ediyor:))
    Banyo keza, anlatılmaz, yaşanır diyim :))
    Biz yaşadık, ama siz yaşamayın 🙏🏻
    Gidin bi pansiyonda konaklama yapın hiç olmazsa kafanıza takmazsınız. Ne o 4 * mış!

Oda ipucu: Gerek yok…
    Konaklama tarihi: Eylül 2023
    Teşekkürler Yakup K
    30 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Merhaba, Ankara dan yakın diye Akçakoca da ne yazık ki burayı tercih etmek zorunda kaldık. Odalar da tuvalet kokusundan durulmuyor. Günü birlik herkesi alıyorlar ne havuzdan ne de denizden faydalanabiliyorsunuz. Her gün farklı bir olay yaşanıyor. Adrenalin sevenler için birebir. Temizlik konusunda çok vasatlar. Sahil de yemek yapılan yerler pislik içinde. Çalışanlar güler yüzlü bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama çok yetersiz. Stajyer Chef ve garsonlar ile yardımcı olmaya çalışıyorlar. Doğan bey ve Uğur bey işletme için yardımcı olmaya çalışıyor ama nafile. Başka bir otelde kalıp buranın sahilini ve havuzunu kullanabilirsiniz ne yazık ki. Bir daha olsa gelinir mi? Kesinlikle hayır. Lütfen seçim yaparken dikkatli olun.

Oda ipucu: Günübirlik kiralamalar yüzünden ne havuzda ne de deniz de yer bulunabiliyor. Şiddetle tavsiye etmem.
    Konaklama tarihi: Haziran 2023
    Teşekkürler Serkan1912Ksk