Serdar GÜNDÜZ

Akresorta para vermeye değmez.

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 29 Ara 2018mobil cihaz aracılığıyla
Oteli yeni açmışlar miş. Otel soğuk. Bay havuzu soğuktu. Açık büfe yazıyor internet sitesinde, fakat değildi. Önümüze fix menü getirdiler. Yemeklerin tadı kötüydü. Sorduk mu, yeni açtık efendim diyorlar. Beni ilgilendirmez. Önceden aç, oteli ısıt. Ben gelince hazır olsun. Sahil yok. Yazın gelecekler, denize girmeleri zor
Konaklama tarihi: Aralık 2018
City view
Ak Resort Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Oda servisi
    Ak Resort Hotel noktasına 0.2 km mesafede
    Otelimizin sahil  yürüyüş yolu tarafından görüntüsüdür.
    Ak Resort Hotel noktasına 2.4 km mesafede
    Ak Resort Hotel noktasına 5.9 km mesafede
    Akçakoca bölgesindeki diğer otellere bakın
    14-19/33 yorum
    26 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Karadeniz bölgesinde bir ayrıcalık olarak görüyoruz böyle bir otelin olmasını. Hem konsept olarak hem de istanbuldan kolay ulaşımı olduğundan bizler için çok büyük avantaj. Ufak bir bebeğimiz olduğu için bizim için ulaşımının kolay olması çok iyiydi. Otel personeli çok ilgiliydi yemekler çeşit olarak bol ve lezzetliydi. Odamızın manzarası çok güzeldi öğrendik ki tüm odaları deniz manzaralıymış. Fiyat ve hizmet dengesi açısından ise hakettiğinin altında bile düşünüyorum diğer İslami otellerle kıyaslandığında özellikle. Tüm çalışanlara ilgileri ve alakaları için teşekkürler tekrar mutlaka tercih edeceğiz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
    Teşekkürler tolgaa310
    26 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ankara’da yaşadığımız için sürekli tercih ettiğimiz bir hotel. Yakınlığından dolayı hafta sonları bile tercih edilebiliyor. Çok güzel ve kapsamlı Spa merkezi var (bay-bayan ayrı) hotelde. Kalite ve hizmet olarak çok memnun kaldığımız bir aile hoteli. Personel ilgili ve Güler yüzlü, temizlik gayet güzel. herkese tavsiye ediyoruz. Tam bir aile oteli.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
    Teşekkürler Sema K
    10 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yeni otelden ayrılıp İstanbul a geldim tek kelimeyle rezalet denize giremiyorsun kesinlikle havuz boyu 1:85 kımse girmesin diye yemekler sırf tavuk çeşit çok az asansör çok az temizlik sıfır paranıza yazık tek güzel yanı animasyon ekibi buraya gelirken ne olursunuz iyi düşünün paranız boşa gitmesin

1  Teşekkürler Mehmet Y
    2 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı

Önceki gün otelden ayrıldım. 3 gece ailemle kaldım. 5 Yıldızlı mükemmel bir otel. Personeli güleryüzlü. Odalar mükemmel deniz manzaralı. SPA harika.Havuzlar oldukça güzel.Otel etkinlikleri özellikle canlı müzik harika.Evet otelin kumsalı yok. Karadeniz malum çok dalgalı ve riskli.Son gün deniz çok güzeldi girilebilirdi.Yemekleri çok lezzetli, kim ne derse desin. İkramda Hiç bir şeyden kaçınmıyorlar.En kısa sürede ailemle ve yakın akrabalarımla tekrar gideceğim.Şiddetle tavsiye ediyorum.

3  Teşekkürler YILDIRIM B
    1 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şuan otelden yazıyorum. Yorumlara itimat etmeyip 5yıldızlı otel ne kdar kötü olabilir ki diye düşünerek geldik ve hata ettik. Otelin tamamı doluydu sonradan bi oda boşaldı da geldik.180oda dolu ve 2gündür asansörün biri boZuk ve tamir edilmiyor niyeyse.o kadar insan tek asansör.o kadar çok bekletiyo ki merdiven kullanıyoruz mecbur. Akşam yemeğinde 1saat sonra gitmemize rağmen boş masa bulmakta zorluk çekiyoruz alan dar masalar yetersiz.temizlik idare eder. Yemekte çok çeşit var gibi görünüyo ama yenilecek kısmı yoruma açık.tatlılar her otelde olduğu gibi vasat.denize girilmiyor kumsal yok ama güneşlenme alanı var beyaz kum dökülmüş orası güzel.bayanlar havuzu çok kalabalık girmedim aqua park da da derinlik 170biraz daha sığ olabilirdi sanki. Karşılama girişteki personeller ve restoranttakiler gayet iyiydi.işletme olarak kendini geliştirmesi gerek. Bu fiyatıyla Bir kere daha geleceğim veya tavsiye edebileceğim bi otel değil

3  Teşekkürler 938havvan