Havva N
Ankara, Türkiye

Malesef kötü

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 1 Eyl 2018mobil cihaz aracılığıyla
Şuan otelden yazıyorum. Yorumlara itimat etmeyip 5yıldızlı otel ne kdar kötü olabilir ki diye düşünerek geldik ve hata ettik. Otelin tamamı doluydu sonradan bi oda boşaldı da geldik.180oda dolu ve 2gündür asansörün biri boZuk ve tamir edilmiyor niyeyse.o kadar insan tek asansör.o kadar çok bekletiyo ki merdiven kullanıyoruz mecbur. Akşam yemeğinde 1saat sonra gitmemize rağmen boş masa bulmakta zorluk çekiyoruz alan dar masalar yetersiz.temizlik idare eder. Yemekte çok çeşit var gibi görünüyo ama yenilecek kısmı yoruma açık.tatlılar her otelde olduğu gibi vasat.denize girilmiyor kumsal yok ama güneşlenme alanı var beyaz kum dökülmüş orası güzel.bayanlar havuzu çok kalabalık girmedim aqua park da da derinlik 170biraz daha sığ olabilirdi sanki. Karşılama girişteki personeller ve restoranttakiler gayet iyiydi.işletme olarak kendini geliştirmesi gerek. Bu fiyatıyla Bir kere daha geleceğim veya tavsiye edebileceğim bi otel değil
Konaklama tarihi: Eylül 2018
Wonderful value / budget accommodation in Akcakoca
Ak Resort Hotel noktasına 1.2 km mesafede
    Ak Resort Hotel noktasına 0.2 km mesafede
    Ak Resort Hotel noktasına 2.0 km mesafede
    Ak Resort Hotel noktasına 2.9 km mesafede
    Ak Resort Hotel noktasına 0.2 km mesafede
    Otelimizin sahil  yürüyüş yolu tarafından görüntüsüdür.
    Ak Resort Hotel noktasına 2.4 km mesafede
    Ak Resort Hotel noktasına 5.9 km mesafede
      Ak Resort Hotel noktasına 9.2 km mesafede
      Ak Resort Hotel noktasına 0.7 km mesafede
      Akçakoca bölgesindeki diğer otellere bakın
      19-24/33 yorum
      26 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Üç gün kaldık.
      Kötü yorumların tümü bizimde ortak düşüncelerimiz.
      Elle tutulur hiç bir yanı yok.
      Havuzun kenarına sert zemine voleybol sahası yapmışlar güya.
      Tek güzelliği insanı serinleten karadeniz rüzgarı.

2  Teşekkürler _lkery929
      24 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İslami hotel diye gidiyoruz, rahat etmek için ve diğer otellere göre 2 kat fiyat ödüyorsun sonuç; rezalet
      Kesinlikle 5 yıldız değil
      3 veya 4 yıldız diye gidin ve ayrıca hiç bakım yapılmıyor ona göre
      Plaj yok!

6  Teşekkürler u_mustafa
      6 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin konumu cok guzel ailem le hafta sonu kaldim cok memnun kaldim yemekler cok lezzetli cok keyifli hafta sonu oldu havuz suyuda tertemizdi personele ayrica cok tesekur ederim ....... arac park sorunu yok denizi cok temiz

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
      3  Teşekkürler Cebrail A
      1 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şu an hala oteldeyiz iki günümüz var bitmesine. Öncelikle gelmeden önceki beklentilerimizin kesinlikle altında kalan bir otel ile karşılaştık. Yemekler berbat hatta tavukta değişik bir tat var, bozulmuş olmasından korkuyorum.Otelde Türk sayısı oldukça az, resmen Araplara özel olmuş gibi. Odalar orta dereceli temizlik seviyesinde. Deniz kenarında bulunuyor otel lakin denize girmeniz imkansız, kokuyor çünkü. Etrafta çöpler bebek bezleri ve bolca yosun var. Gelmeden önce gördüğünüz beyaz kumlu plaja aldanmayın o sadece 20 metre kadar bir yer ve reklam için olduğu çok belli. Kamelyalarin içinde oturulabilecek bir şezlong bile yok. Odalardaki klimalar sıkıntılı, TVler çalışmıyor. Kişisel olarak bizim için en önemlisi İNTERNET BAĞLANTISI YOK. Başka sitelerde bu otel için gördüğünüz iyi yorumlar muhtemelen bu otelin el değiştirmeden önceki haline ait olabilir. Biz o yorumlara bakarak gelmişiz onu burada anladık. Bu otelde kullanmadığımız birçok şeye para verdik, yemeği dışardan yedik, suyu paramızla aldık, havuzuna giremedik. Kısaca sadece kalmalık kullanacağımız bir otele gitsek çok daha iyi olacaktı. Asla tavsiye etmiyoruz.

27  Teşekkürler ramazan3843
      31 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şu otele gelmek isteyen varsa bir kere daha düşünsün. Kadınlar havuzu berbat. Araplar kilot südyenle giriyor. Küçük çocuğunuz varsa sizi havuza almıyorlar. Mikrop yuvası. Mantar kaptım tatilim burnumdan geldi Akşam yemeğe gidince öyle bir sıra var ki yemek yemekten soğuyorsunuz. Zaten turla gelen 10-15 kişilik grup tavuktan zehirlendiler. Bizde diyoruzki neden kahvaltıları onların ayaklarına getirildi. Meğer herşey susun kimseye bir şey söylemeyin demek içinmiş. Küçük çocuğum var diye turdan bir kadın dikkat et dedide öyle öğrendik. Saat 17.00 de çay saati diyorlar pastaneden aldıkları kurabiyeler bile berbat Odalar temiz ona diyecek lafım yok. Çalışanlara pardon bakarmısınız diyoruz buyur abla baktım diye cevap veriyorlar. Su için odanın dolabında 2 küçük şişe var. Bitikten sonra su almak isterseniz ücrete tabi. Eğer ücret ödemek istemezseniz lobby den bardak bardak taşımanıza izin var. Kayınvalidem şeker hastası ilk gece 4 kere su taşıdım. Denize sıfır ama denize girmek imkansız o kadar piski. Beyaz kumdan sahte plaj yapmışlar 4 tarafı perdeli küçük klubeler var içinde çocuk bezleri pet bardaklar kullanılmış tabaklar var. Buraya gelmeyi düşünenler bir kere daha düşünsün derim. Paranıza yazık. Çok pişman olduk.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
      6  Teşekkürler kadriyealtinbasak