Cebrail A

Akresort

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 6 Ağu 2018mobil cihaz aracılığıyla
Otelin konumu cok guzel ailem le hafta sonu kaldim cok memnun kaldim yemekler cok lezzetli cok keyifli hafta sonu oldu havuz suyuda tertemizdi personele ayrica cok tesekur ederim ....... arac park sorunu yok denizi cok temiz
Ak Resort Hotel noktasına 1.9 km mesafede
Ak Resort Hotel noktasına 1.2 km mesafede
Ak Resort Hotel noktasına 1.9 km mesafede
Ak Resort Hotel noktasına 0.5 km mesafede
    Ak Resort Hotel noktasına 1.5 km mesafede
    Ak Resort Hotel noktasına 2.9 km mesafede
    Ak Resort Hotel noktasına 2.0 km mesafede
    Ak Resort Hotel noktasına 5.9 km mesafede
    Otelimizin sahil  yürüyüş yolu tarafından görüntüsüdür.
    Ak Resort Hotel noktasına 2.4 km mesafede
    Ak Resort Hotel noktasına 0.7 km mesafede
    Akçakoca bölgesindeki diğer otellere bakın
    22-27/33 yorum
    1 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şu an hala oteldeyiz iki günümüz var bitmesine. Öncelikle gelmeden önceki beklentilerimizin kesinlikle altında kalan bir otel ile karşılaştık. Yemekler berbat hatta tavukta değişik bir tat var, bozulmuş olmasından korkuyorum.Otelde Türk sayısı oldukça az, resmen Araplara özel olmuş gibi. Odalar orta dereceli temizlik seviyesinde. Deniz kenarında bulunuyor otel lakin denize girmeniz imkansız, kokuyor çünkü. Etrafta çöpler bebek bezleri ve bolca yosun var. Gelmeden önce gördüğünüz beyaz kumlu plaja aldanmayın o sadece 20 metre kadar bir yer ve reklam için olduğu çok belli. Kamelyalarin içinde oturulabilecek bir şezlong bile yok. Odalardaki klimalar sıkıntılı, TVler çalışmıyor. Kişisel olarak bizim için en önemlisi İNTERNET BAĞLANTISI YOK. Başka sitelerde bu otel için gördüğünüz iyi yorumlar muhtemelen bu otelin el değiştirmeden önceki haline ait olabilir. Biz o yorumlara bakarak gelmişiz onu burada anladık. Bu otelde kullanmadığımız birçok şeye para verdik, yemeği dışardan yedik, suyu paramızla aldık, havuzuna giremedik. Kısaca sadece kalmalık kullanacağımız bir otele gitsek çok daha iyi olacaktı. Asla tavsiye etmiyoruz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
    27  Teşekkürler ramazan3843
    31 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şu otele gelmek isteyen varsa bir kere daha düşünsün. Kadınlar havuzu berbat. Araplar kilot südyenle giriyor. Küçük çocuğunuz varsa sizi havuza almıyorlar. Mikrop yuvası. Mantar kaptım tatilim burnumdan geldi Akşam yemeğe gidince öyle bir sıra var ki yemek yemekten soğuyorsunuz. Zaten turla gelen 10-15 kişilik grup tavuktan zehirlendiler. Bizde diyoruzki neden kahvaltıları onların ayaklarına getirildi. Meğer herşey susun kimseye bir şey söylemeyin demek içinmiş. Küçük çocuğum var diye turdan bir kadın dikkat et dedide öyle öğrendik. Saat 17.00 de çay saati diyorlar pastaneden aldıkları kurabiyeler bile berbat Odalar temiz ona diyecek lafım yok. Çalışanlara pardon bakarmısınız diyoruz buyur abla baktım diye cevap veriyorlar. Su için odanın dolabında 2 küçük şişe var. Bitikten sonra su almak isterseniz ücrete tabi. Eğer ücret ödemek istemezseniz lobby den bardak bardak taşımanıza izin var. Kayınvalidem şeker hastası ilk gece 4 kere su taşıdım. Denize sıfır ama denize girmek imkansız o kadar piski. Beyaz kumdan sahte plaj yapmışlar 4 tarafı perdeli küçük klubeler var içinde çocuk bezleri pet bardaklar kullanılmış tabaklar var. Buraya gelmeyi düşünenler bir kere daha düşünsün derim. Paranıza yazık. Çok pişman olduk.

6  Teşekkürler kadriyealtinbasak
    29 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şu an oteldeyiz...5 yıldız lı otele alakası yok..2 yıldız formatında. .havuzlarda şemsiye yok.bayanlar havuzunun üstü nerdeyse kapalı...yemekler kötü. .odalarda klima var ama sadece var...hijyen havuzlarda sıfır..havuzlarda çay yok..bayanlar havuzu çok küçük ...ne bir daha gelirim ne de kimseye tavsiye ederim...

9  Teşekkürler blal41
    28 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İki günlük bir tatil için şu anda buradayız. Fiyatının yüksekliğine,web sitesindeki resimlerine ve 5 yıldızına bakarak iyi bir otel olduğu kanaatiyle geldik buraya. Ama hiç umduğumuz gibi olmadı. Otel, temizlik, servis, yemek kalitesi açısından iki yıldızlı otel seviyesinde. Yemekleri inanılmaz kötü. Odalarda ve tüm binada klima çok az çalışıyor. Dışarısı bile daha serin oluyor bazen. Türk müşteri çok az, daha çok Ortadoğu ülkelerinden gelenler var. Otelin onlara yönelik bir konsepti var herhalde. Kendimizi yabancı gibi hissettik. Plajı resimde var gibi ama aslında yok, taşlı ve kayalı bir yer var çok kötü.

9  Teşekkürler Ayseerturk
    17 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Herşey dahil diye geldiğimiz otelde yarım pansiyonluk bir hizmet bile bulamadık
    Odalar yemek salonu çay içilen bardaklara kadar pislik içinde her yer
    Yemekler kötü kahvaltıda çoğu şey küçük paketler içinde sunuluyor
    Paramızla rezil olmak deyimi tam olarak buraya uyuyor
    Tek güzel şey manzara fakat bu kadar para verip böyle rezil olmaya değermi manzara bilmem

9  Teşekkürler yuksek5