blal41
Düzce İli, Türkiye

Çok kötü

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 29 Tem 2018mobil cihaz aracılığıyla
Şu an oteldeyiz...5 yıldız lı otele alakası yok..2 yıldız formatında. .havuzlarda şemsiye yok.bayanlar havuzunun üstü nerdeyse kapalı...yemekler kötü. .odalarda klima var ama sadece var...hijyen havuzlarda sıfır..havuzlarda çay yok..bayanlar havuzu çok küçük ...ne bir daha gelirim ne de kimseye tavsiye ederim...
Ak Resort Hotel noktasına 1.9 km mesafede
    City view
    Ak Resort Hotel noktasına 0.8 km mesafede
    Oda servisi
    Ak Resort Hotel noktasına 5.9 km mesafede
    Otelimizin sahil  yürüyüş yolu tarafından görüntüsüdür.
    Ak Resort Hotel noktasına 2.4 km mesafede
    Akçakoca bölgesindeki diğer otellere bakın
    25-30/33 yorum
    28 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İki günlük bir tatil için şu anda buradayız. Fiyatının yüksekliğine,web sitesindeki resimlerine ve 5 yıldızına bakarak iyi bir otel olduğu kanaatiyle geldik buraya. Ama hiç umduğumuz gibi olmadı. Otel, temizlik, servis, yemek kalitesi açısından iki yıldızlı otel seviyesinde. Yemekleri inanılmaz kötü. Odalarda ve tüm binada klima çok az çalışıyor. Dışarısı bile daha serin oluyor bazen. Türk müşteri çok az, daha çok Ortadoğu ülkelerinden gelenler var. Otelin onlara yönelik bir konsepti var herhalde. Kendimizi yabancı gibi hissettik. Plajı resimde var gibi ama aslında yok, taşlı ve kayalı bir yer var çok kötü.

9  Teşekkürler Ayseerturk
    17 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Herşey dahil diye geldiğimiz otelde yarım pansiyonluk bir hizmet bile bulamadık
    Odalar yemek salonu çay içilen bardaklara kadar pislik içinde her yer
    Yemekler kötü kahvaltıda çoğu şey küçük paketler içinde sunuluyor
    Paramızla rezil olmak deyimi tam olarak buraya uyuyor
    Tek güzel şey manzara fakat bu kadar para verip böyle rezil olmaya değermi manzara bilmem

9  Teşekkürler yuksek5
    13 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelden bugun ayrıldık cok guzel 5 gun gecirdik cok samimi bir ortam odalar tertemiz yemekler cok lezzetli konum itibari ile otel cok iyi biryerde ve en onemlisi personeller inanilmaz guleryuzlu ve sıcakkanlılar..Ayrıca animasyon ekibinden basta gizem hanım olmak uzere tum ekip arkadaslarina tsk ediyorum sizlerle birlikte dahada bi guzel oldu tatilimiz.seneye ins tekrar gorusmek umidiyle😊😊

4  Teşekkürler Sevgi Y
    30 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Akçakoca'nın yıldızı olmak varken niye bu vasatlık.. 5 yıldızı kim nasıl , hangi standart uygulayarak verdi şaşırmamak elde değil..!! Araplar olmasa 1 yıl içinde kapanır sanırım ..ilk önce temizlik şart ...!

Konaklama tarihi: Haziran 2018
    22  Teşekkürler mkaymak
    29 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hafta sonu için ailecek iki geceliğine kaldık.Personelin yetersizliği ve mutsuzlugu nu resepsiyona ilk vardıgınızda anlıyorsunuz.Odaların bakımsızlıgı havluların kiri , yetersiz kahvaltısı,suyun pahalılıgı ve okadar olumsuzluga karşı ailemin hafta sonunu rezil etmemek için sadece akşam yatmak için kullandık.Bu otele kim ne amaçla 5 yıldız vermiş çok şaşırtıcı.Şikayetim için konuştugum yetkili yönetimsel sıkıntılar oldugunu söyledi.Bu kadar yatırım heba olmamalı çok çok yazık.İnşallah düzeltirler.Fakat ben birdaha gelip paramla rezil olmamak için göremeyeceğime eminim.

Konaklama tarihi: Haziran 2018
    15  Teşekkürler mehmetaydin75