Gökmen
Ankara, Türkiye

Denizi içinize çekerek bir tatil yapın

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 15 Tem 2024mobil cihaz aracılığıyla
Otelin yeri çok iyi denizin hemen üstünde sanki dalgalarla iç içesiniz. Kahvaltı için oturduğunuz da burnunuza bir deniz kokusu geliyor.
Odalar temiz güzel. Çalışanlar güler yüzlü yardımsever.
Yemekler başarılı.
Havuz ve etrafındaki güneşlenme yerleri aktif değil.
Sadece denizin kokusunu çekerek yemek yemek bile çok keyifli.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Livadi Otel noktasına 1.0 km mesafede
Livadi Otel noktasına 1.0 km mesafede
Otelimizin sahil  yürüyüş yolu tarafından görüntüsüdür.
Livadi Otel noktasına 0.6 km mesafede
Livadi Otel noktasına 2.8 km mesafede
İki yıldızlı otel
    Livadi Otel noktasına 0.8 km mesafede
    Livadi Otel noktasına 2.2 km mesafede
    Akçakoca bölgesindeki diğer otellere bakın
    3-8/66 yorum
    1 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Buraya cumartesi sabahı kahvaltı için gittik ancak gittiğimizde tamamen boştu. İki kişilik kahvaltı söyledik ve gelen yiyecekler ve ekmek bayattı. Ayrıca oturduğumuz sandalyelerde kötü bir koku vardı. Asıl şoku ise hesabı öderken yaşadık. İki kişilik bayat kahvaltı için 500 tl istendi. Daha önce iki kez gelmiştik hem fiyatlar uygundu hem de yediklerimiz doğal ve tazeydi. Hem kötü bir kahvaltı yaptık hem de kazıklandık. Kesinlikle önermiyorum.

Konaklama tarihi: Ekim 2023
    • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
    Teşekkürler Mdlgc
    19 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güler yüzlü karşılama, temiz odalar , dalga sesleri ile uyku vb dolu güzel bir hafta sonu geçirdik Akçakocadaki adresimiz artık livadi otel👍🏻 Özlem Hanım ve Filiz hanım işlerini hakkıyla yapıyor tebrik ve teşekkürler 🙏🏻😊
    Konumu restoranındaki lezzetli yaprak dolmasını tatmadan gelmeyin 👍🏻

Oda ipucu: Otopark sorunu yok yürüyerek tüm Akçakocayı dolaşabilirsiniz
    Konaklama tarihi: Eylül 2023
    Teşekkürler bediay
    26 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Odaların küçük olması ile birlikte otelin konumu,kahvaltısı,müşteriye yaklaşım fena değil fakat fiyat performans açısından düşünmekte fayda var.Konaklamak isteyenlerin bunları göz önüne alması gerekiyor.

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
    Teşekkürler mustafa_nder_2021
    15 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı

Iyi bir Otel. Denize sifir. Personel cok iyi ve ilgili. Odalar, Banyo ve Tuvalet biraz ufak
    ve lavabolar cok alcaga monte edilmis (belki alt kat oldugu icin sadece bizim oda olabilir). Odalar temiz. Lokantasi cok iyi ve cok lezzetli yemekler sunuyor. Cok temiz
    ve güzel bir atmosfere sahip. Sehir merkezine yürüme mesafesi.

Konaklama tarihi: Ekim 2022
    • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    Teşekkürler Kundro K
    28 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merhaba
    Otelde iş sebebi ile bir gece konakladık. Otelin konumu mükemmel. Söylenecek söz yok. Denize her manada sıfır. Camdan denize bakıyorsunuz. Odalar sevimli ve doğal şekilde dekore edilmiş.
    Klima, mini bar mevcut. Yataklar orta rahatlıkta. Yastık bol :) odada eksik bir sineklik olsa camimizi açıp uyusak güzel olurdu. Hem oda havalanmış olurdu. Hafif bir sigara kokusu olunca içmeyen hemen fark ediyor. Resepsiyondaki hem gündüz çalıdan hanım hem de gece görev yapan arkadaşımız kibar ve yardım sever. Restaurant kısmı hemen yanında. Kahvaltısı ne az ne çok ideal ve doyurucu. Uzun suredir kahvaltı ettiğim en iyi manzara diyebilirim. Oda duvarlarında yalıtım yok sesler duyulabiliyor. Akçakoca ziyaretimizden hem konaklama hem yemekler cok memnun kaldık. Tavsiye ederim. Otelin önümüzdeki sezona az bakım ve ufak tefek tadilatlar ile daha da iyi hale geleceğini düşünüyorum.
    Çünkü yeri gerçekten çok güzel ve farklı. Unutmadan; Otopark sorunu da yok.
    İpucu: 303 ve 301 numaralı oda hem geniş hem denize bakıyor.

Oda ipucu: 301 ve 303 numaralı odalar geniş ve denize bakıyor. :)
    Konaklama tarihi: Eylül 2022
    Teşekkürler s_vgin