egamzeee
Ankara, Türkiye

Gayet Yeterli

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 27 Tem 2022
Biz arkadaş grubu ile hafta sonu bir gece konakladık. Çalışanlar güler yüzlü, yardımsever, yönlendirdikleri rest. çok başarılıydı.. Konumu da gayet iyi, araca hiç ihtiyacımız olmadı. Kahvaltısı da gayet yeterli.. biz memnun kaldık, tavsiye edilir.
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
  • Lol.travel
Poyraz Otel noktasına 1.3 km mesafede
Wonderful value / budget accommodation in Akcakoca
Poyraz Otel noktasına 0.6 km mesafede
Poyraz Otel noktasına 2.3 km mesafede
Poyraz Otel noktasına 1.4 km mesafede
Otelimizin sahil  yürüyüş yolu tarafından görüntüsüdür.
Poyraz Otel noktasına 1.7 km mesafede
    Poyraz Otel noktasına 1.2 km mesafede
    City view
    Poyraz Otel noktasına 0.2 km mesafede
    Oda servisi
    Akçakoca bölgesindeki diğer otellere bakın
    2-7/19 yorum
    4 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kesinlikle ince düşünülerek optimum tasarımla 4 Yıldızı kalitesinde yapılmış bir otel. Genel ortam ve odalar temiz. Çalışanlar güler yüzlü, yardımcı. Oda küçük olmasına rağmen ferah, dolap, masa 2 sandalye bile sığdırılmış. Banyo dar alanda çok iyi dizayn edilmiş, tek sorun lavabo üstü raf!. Kahvaltı gayet yeterli ve güzeldi, deniz manzaralı salon, pencereleri açıkken keyifle yemeğinizi yiyorsunuz. Herşey için teşekkürler. Dr Serhat Birengel

Teşekkürler birengel
    30 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güzel yorumlari nedeni ile araştırmalar sonucu rezervasyon yaptigimiz isletmeye sabah erken saatlerde geldigimizde resepsiyonda bizi stajyer ögrenci karşıladı odalarimizin saat 14.00 de hazır olacaginin kahvaltıdan faydalanmiyacagimizi söylerek cok erken gelmissiniz demesi ile hos olmayan bir giriş yaptık sonrasında yetkili si ile görüstügünü kahvalti edebilecegimizi belirtti kahvalti edip etmemek cok da önemli değıl ki otellerde uygulanan kurallar geregi idi üslup önemliydi (haksizlik etmemeyim ve tekrar teşekkür ederim ikramlaŕı olan kahvaltiları güzeldi ) üst katdaki odayı beklemeyin alt katdakini size verelim dediklerinde sevindik resepsiyondaki görevli bayan bavulları çıkarılmasını istedi bavullar alınmadı o arada giris yapan müsterilerin odalarını hemen teslim etti biz yine beklemeye basladik ki diyabet hastası olduğum icin dinlenmeye ihtiyacım vardı ancak odanin temizletildigini belirti yine bekledik ve ısrarcı davranınca sanırım isletmenin sahibiydi tam islemlerimizi yapacakken karşılıklı söylemler neticesinde verdigimiz parayı geri verebileceğini gidebilecegimizi otele karşı önyargılı olacağımızı ve rahat edemiyecegimizisöyledi bu durumda orada konaklayamazdık yanlıs anlaşılma ve uslupla ilgili bu sorunu böyle iyi yorumlar almıs bir isletmede yaşamak istemezdim

Teşekkürler nilg_nl2015
    24 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ağustos ayından 3 gün kaldık , çok memnun kaldık gerek sahibi Ayhan bey ve çalışan herkes ( mutfak görevlisinden ,resepsiyona kadar ) çok ilgili ve güleryüzlüler. Deniz manzaralı odasını çok beğendik , kahvaltı ise bu tarz otellerin çok çok üstünde , temizlik konusunda çok titizler , Akçakoca ‘ya giderseniz kesinlikle tavsiye ediyorum.

Teşekkürler Muazzez İ
    25 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

10 numara bir yer manzarası çok güzel iyi bir resepsiyonist ve yardımcısı vardı küçük bir tane iyi biryer
    Güzel ailece veya çift olarak gelinebilir çok güzel biryer anlatmaya gerek yok mükemmel bir manzaraya sahip

Konaklama tarihi: Eylül 2018
    Teşekkürler Nedim A
    25 Mart 2019 tarihinde yorum yapıldı

Kucuk bir alana sahip olmasina ragmen tum detaylar dusunulmus ve herbir bosluk kullanisli hale getirilmis olan odalar gayet temiz ve bakimli. Surekli birseyler ikram etme isteginde bulunan tum personel sicak ve guler yuzlu. Ders calismak icin surekli mesgul ettigimiz yemek salonunda turk kahvemizi eksik etmeyen, kahvaltilarimizi hazirlayan, Zeynep Hanima cok cok tesekkur ederiz. Her zaman rahatlikla gelebilecegimiz bir yer kesfetmis olduk. Tesekkurler Poyraz Otel isletmecisi ve personeline...

Konaklama tarihi: Mart 2019
    • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti