Şeyma O

Mükemmel bir deniz...

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 5 Tem 2024mobil cihaz aracılığıyla
Öncelikle 3 plajından biri dalgakıran sebebiyle dalgasız, kum, berrak, tertemiz ve hemen derinleşmiyor. Gerçekten denizin keyfini max yaşatıyor insana. Antalya olarak en rahat ve keyifle yüzdüğümüz deniz oldu. Biz family kısmında kaldık mondo blok da diyorlar. Saat 14 ten önce odaya giriş yapamadık 3 saat falan bekledik. Kara manzaralı standart odamızı yandan deniz manzaralı verdiklerini görünce sevindik. Oda genişliği ve temizliği iyiydi. Hergün havlularımız değişti. Aqualar eğlenceliydi. Çok kalabalık hınca hınç dolu olmaması 2 çocukla daha rahat hareket etmemizi sağladı. Family havuzu ortalama bir havuz biraz ufaktı. Çocuk havuzunun tente ile kapatılması çok iyi düşünülmüş, ilk 2 gün çocuklar yanmadan rahatça oynadılar ancak sonraki günler suyu buz gibiydi giremediler.Yemek çeşiti az ve sürekli tekrarlayan şeyler olmakla birlikte en azından lezzetsiz değildi, aç kalmadık. İçecek konusunda bazen asiti az bazen ılıktı. Tercih edilen barlara göre değişiyor. Yiyecek içecek anlamında kalite düşüktü açıkçası. Sürekli dondurmanın olması çok iyiydi. Gündüz eğlencesi mondo önünde hiç denk gelmedim. Aktiviteler sanırım hep diğer blok önündeydi. Her akşam dans gösterisi vardı ancak dans dışında bir etkinlik yoktu. Genel ortak kullanım alanlarının temizliği daha iyi olabilir. Çalışanlar güleryüzlü ve çalışankanlardı. Restoran görevlileri Damla, İrem ve Aymira ya ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
  • Prestigia.com
Gold Island Otel noktasına 0.3 km mesafede
Gold Island Otel noktasına 3.5 km mesafede
Gold Island Otel noktasına 3.9 km mesafede
Türkler bölgesindeki diğer otellere bakın
11-16/1.667 yorum
21 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Fiyat -Hizmet özelliği ile çok memnun kalabileceginiz temiz lezzetli yemekleri olan çalışanlarının oldukça iyi olduğu Mehmet Çomak gibi yıllardır bu otelde çalışan değerli çalışanların olduğu güzel bir otel tekrar gitmeyi düşünüyorum yarımada özelliği çok güzel

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Nomad50618
5 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

2023 yaz tatili için eşim oğlum ve kızım ile birlikte tercih ettiğimiz bir tesisi. tavsiye üzerine gitmiştik, denizi ile ilgili şunu söyleyebilirim ki denizi muhteşem kum zemin ve berrak bir su.. yemekleri yeterli kaliteli temiz ve tatmin edici bir çeşitlilik mevcut bu sene de aksilik olmazsa yine aynı aylarda tercih edeceğimiz bir tesis tavsiye edilir özellikle çocuklu aileler için harika

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler rahmit38
2 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

01.05-05.05.2024 tarihleri arasında eşimle birlikte kısa süreli konaklamak ta olduğumuz otelinizde öncelikle deniz manzaralı balkonlu odamız ve temizliği başta olmak üzere genel anlamda restoran ve yemek kalitesi, çalışanların ilgi ve güler yüzlü yaklaşımları akabinde, Deniz ve havuzun temizliğinden dolayı tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.Yerli ve özellikle yabancı turistlerin ilgi odağı olacak olan otelinizin animasyon ve şov eğlence programlarını biraz artırırsanız eminin Antalya bölgesinde sayılı birkaç otelden biri olursunuz.... Teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim gelecek olan müşterilerinizede kesinlikle tavsiye ederim başarılar 🙏🙏🙏

Oda ipucu: Mükemmel kalitede temiz bir turizm oteli kesinlikle tavsiye ederim tekrar geleceğim 👍🤌🙏🙏
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Haluk K
30 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok iyi otel ve herkes , herşey harikaydı , özellikle animasyon ekibi müdür halil bey , bekir kovuk , ceren , laçin , deniz , dj feti herkes çok samimi ve yardım sever , herkese burayı tavsiye ediyorum , buraya kesinlikle geri döneceğiz , herşey için teşekkür ederim

Konaklama tarihi: Nisan 2024
1  Teşekkürler bahar a
21 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel iki ayrı yerden oluşuyor aile tarafı olarak adlandırılan yerde konakladık ve hiç memnun kalmadık öncelikle otel odası temizlik açısından kötüydü yemek bölümü tabaklar leş gibiydi çalışanlar ilgiliydi oteli hiç mi hiç tavsiye etmiyorum paranıza yazık..!

Konaklama tarihi: Nisan 2024
1  Teşekkürler Cansu T