Ahmet A

Muhteşem bir tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 Tem 2024
Arkadaşlarla 1 haftalığına gittik çok güzel vakit geçirdik. Özellikle animasyondaki arkadaşlara çok teşekkürler çok eğlendik 1 hafta nasıl geçti anlamadık
Seneye tekrar gelecez muhakkak
Ayrıca servis ekibindeki arkadaşlarda çok teşekkürler bizimle çok iyi ilgilendiler
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Genel Müdür Green Gold Hotel - Green Gold Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 10 Tem 2024
Green Gold ailesi olarak değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız. İyi günler dileriz.
Green Gold Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Green Gold Hotel noktasına 0.5 km mesafede
  • Destinia.com
Green Gold Hotel noktasına 6.6 km mesafede
Green Gold Hotel noktasına 0.2 km mesafede
Güzelçamlı bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/202 yorum
27 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşımla birlikte gelmiştik burası ya tatil için güzel bir otel herkese tavsiyemdir. Güvenli temiz bir aile oteli...
Çocuklar içinde uygun biz yaşlılar içinde güzel personeli çok saygılı ve hep gülüyorlar..resepsiyon çalışanlarına teşekkür ederiz

Teşekkürler Ayse A
Genel Müdür Green Gold Hotel - Green Gold Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Temmuz 2024

27 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

fiyat performans olarak çok iyi biz ailecek memnun kaldık konum olarak da çok güzel plajı denizi havuzu temiz odalar temiz ve konforlu çalışanlar çok yardımsever resepsiyon çalışanları na ayrıca teşekkür ediyorum 🪬🪬🪬🪬 Tekrar geleceğiz

Teşekkürler Road63388710470

3 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Gayet güzel bir yer herkese tavsiye edebilirim. Herkes yolu düşerse uğramalı zaten çok temiz, çok nezih bir ortamı var çalışanların enerjisi çok yüksek ve eğlenceliler tüm sorunlarımızda yardımcı oldular onların mutlu olması da çok önemli.

• Seyahat türü: İş için seyahat etti
1  Teşekkürler Sherpa38497146305

27 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otelin hangi berbatlığından başlayacağımı bilemiyorum.. Otele girdiğimiz gibi resepsiyonist arkadaş laubali bir şekilde hoşgeldin abla nabıyon abla diyerek başladı vasat 1 . Daha sonra odalara çıktığımızda şok olduk odanın pisliğinden duvarlarda aynada komidinin üstünde yatak başlığında ve daha bir sürü yerde insan vücut sıvıları , burun pisliği banyo da aynı şekilde musluk kireç pas duşakabin kir kireç pas insan elini yıkamaya iğreniyor… Yanımızda getirdiğimiz yastık kılıflarımızı değiştirirken yastıklar sapsarı arkasında delik izler yastık ters çevirmişler görünmesin diye … Odanın kliması milattan kalmış balkonda askılık desen kırık toz zaten her yerde var. Varan 2 yemeğe inmemiz ile başladı Kahvaltı desen 0 patates ve yumurta yıkanmamış üzerinde toprağı duran salatalık domates (organik beslenmemizi istiyorlar galiba dalından sofraya) çay eh işte kahve makinesini yanımda açtılar içerisi pislik içinde midem kalktı … akşam yemeği 2puan ne balık ne et hiçbir şey yok bir çıkardıkları tavuk baget o da kokuyor çorbaları bir gün iyiyse 2 gün kötü.ÇOĞU YEMEK BOZUK yemekler teste gitmeli o derece berbat dünden kalan şeyleri sürekli koyuyorlar . Tatlı çeşidi yok kek yapıp üzerine şerbet dökmüşler salatalar ortalama 5 puan . Havuzun içerisine ilaç ne koyuyorlar bilmiyorum tek benim değil bütün herkesin cildini yaktı… Havuz başı menüsü dedikleri dereotlu gözleme kimse yemediği için hergün ısıtıp ısıtıp milletin önüne koyuyorlar . ( herşeyin içerisinde dere otu var.) Biz odamızı marketten aldığımız temizlik ürünleri ile temizledik peçete istiyoruz veremeyiz diyorlar . Banyoda zaten duş jeli şampuan diş macunu beklemeyin peçetelik bulduğunuza şükür edin… Otele güzel diyenler daha önce otel görmemiş galiba Ya da mağaradan çıkmış galiba KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM İĞRENÇ PİSLİK YUVASIYDI şikayetlerimi ilgili yerlere ilettim…

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Begüm A
Genel Müdür Green Gold Hotel - Green Gold Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Ağustos 2023

Green Gold ailesi olarak değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Eklediğiniz görsellerde herhangi bir bahsettiğiniz leke göremedik, olumsuz bir duruma hk personelimiz sizlere yardımcı olmak için her zaman hazır. Attığınız görsellerde açıkça görüldüğü üzere klimamız yeni takılmış sıfır klimadır, galiba sizler 2023 yılını milat kabul ediyorsunuz. İçecek makineleri rutin olarak firmalarca temizlenmekte ve bakımları yapılmaktadır. Her gün akşam yemeğinde en az bir çeşit et, balık veya kıyma yemeği bulunmaktadır. En az 10 çeşit tatlı çıkmaktadır. Havuz bakanlığın belirlediği değerlerde olup günlük ilaçlama yapılmaktadır. Gözlemelerimiz günlük olarak el yapımı yapılmaktadır. Bugüne kadar hiçbir misafirimize peçete veremiyoruz demedik size de deme ihtimalimiz bulunmamaktadır. Banyolarımızda duşakabin içerisinde yer alan dispenserde şampuan ve saç kremi bulunmaktadır. Sizler memnun kalmamış olabilirsiniz kaldı ki memnun kalmayan misafirlerimizi de zorla otelde tutmuyoruz talebiniz halinde otelden çıkışınızı veriyoruz. Ancak sizin memnun kalmamanız %90ın üzerine memnun kalan misafirlerimize hakaret etme hakkını vermiyor, sizler bir mağara canlısı olabilirsiniz belki de bu yüzden herkese mağara yakıştırmasını uygun görüyor olabilirsiniz ancak biraz gerçek hayata dönüp gerçekleri görmenizi, hayatın sadece sizden ibaret olmadığını görmenizi isterdik. İyi günler dileriz.

19 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otelinizde 5gece 6gün kaldık 2 gün önce ayrıldık otelden öncelikle tüm otel çalışanlarına şükranlarımı sunarım özellikle eyüp bey veysel bey ve havuz bardaki bay bayan arkadaşlara çok teşekkür ederim yemeklerden kavaltıya herşey çok güzeldi ailecek gidilecek çok güzel bir yer animasyon ekibi umut bey ve nazlı hanım sizlerede ayrıca çok teşekkür ederim.... Tekirdağdan selamlar sevgiler

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
2  Teşekkürler Gökçe Y