Green Gold ailesi olarak değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Eklediğiniz görsellerde herhangi bir bahsettiğiniz leke göremedik, olumsuz bir duruma hk personelimiz sizlere yardımcı olmak için her zaman hazır. Attığınız görsellerde açıkça görüldüğü üzere klimamız yeni takılmış sıfır klimadır, galiba sizler 2023 yılını milat kabul ediyorsunuz. İçecek makineleri rutin olarak firmalarca temizlenmekte ve bakımları yapılmaktadır. Her gün akşam yemeğinde en az bir çeşit et, balık veya kıyma yemeği bulunmaktadır. En az 10 çeşit tatlı çıkmaktadır. Havuz bakanlığın belirlediği değerlerde olup günlük ilaçlama yapılmaktadır. Gözlemelerimiz günlük olarak el yapımı yapılmaktadır. Bugüne kadar hiçbir misafirimize peçete veremiyoruz demedik size de deme ihtimalimiz bulunmamaktadır. Banyolarımızda duşakabin içerisinde yer alan dispenserde şampuan ve saç kremi bulunmaktadır. Sizler memnun kalmamış olabilirsiniz kaldı ki memnun kalmayan misafirlerimizi de zorla otelde tutmuyoruz talebiniz halinde otelden çıkışınızı veriyoruz. Ancak sizin memnun kalmamanız %90ın üzerine memnun kalan misafirlerimize hakaret etme hakkını vermiyor, sizler bir mağara canlısı olabilirsiniz belki de bu yüzden herkese mağara yakıştırmasını uygun görüyor olabilirsiniz ancak biraz gerçek hayata dönüp gerçekleri görmenizi, hayatın sadece sizden ibaret olmadığını görmenizi isterdik. İyi günler dileriz.