Naciye Y
Şanlıurfa, Türkiye

YETERLİ AMA BİRAZ DAHA TEMİZ OLSA İYİ OLURDU

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 7 Tem 2023
Musluk ve tuvalet çok kirli ve yastıklar ve çarşaflarda sarı izler var. Buz dolabı kokuyor, klima kötü kokulu bir hava veriyor nefes alamıyorum. Tuvalet idare eder. Deniz manzaralı oda çok iyi hemde denizi görüyorsunuz hem de dağları. Yemekleri idare eder kahvaltısı kötü ama akşam yemeği süper, öğlen yemeği tuzsuz, tatsız. Pool bar çok ıyi VE oyun odasındaki para ile çalışan oyuncaklar çalışmıyor o yüzden 4tlmiz gitti. Asansörler sallanıyor ve oyun parkı çok güzel voleybol sahası vefutbol kaleleri var,puflar yumuşak ve karıncalı. Havuzu temiz hergün temizleniyor. Denizi taşlı ve çok dalgalı ama otelin denizi yerine venüs plajı veya milli Parka gidebilirsiniz.

Pool bar'daki kekler ve kurabiyeler çok lezzetli ve kahvelerin tadı çok güzel.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Genel Müdür Green Gold Hotel - Green Gold Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 13 Tem 2023
Green Gold ailesi olarak değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sorunları ve konaklama tarihlerinizi bize info@greengoldhotel.com üzerinde bildirmeniz halinde gerekli aksiyonları alarak bir sonraki konaklamanızda bir sorun yaşamamanızı isteriz. Sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız. İyi günler dileriz.
Green Gold Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Green Gold Hotel noktasına 6.6 km mesafede
Green Gold Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Green Gold Hotel noktasına 1.0 km mesafede
Güzelçamlı bölgesindeki diğer otellere bakın
9-14/201 yorum
6 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otel konum olarak denize 250 m yemekleri güzel gezilebilecek noktalara yürüyüş mesafesinde personel güler yüzlü temiz memnun kaldik otelin kendi plajı mevcut çok güzele koylara yürüyüş mesafesinde deniz çok guzel

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Büşra A
Genel Müdür Green Gold Hotel - Green Gold Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Temmuz 2023

Green Gold ailesi olarak değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız. İyi günler dileriz.

4 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Bu oteli bir daha tercih edeceğimi sanmıyorum. Odalar temiz ama ilk girdiğimizde çok eksikti, sabun falan yoktu. Sabahları kalan yemekleri değerlendirerek akşam geri veriyorlar. Sneak saatinde sadece gözleme veriliyor, arada değiştirilebilir. İçecekler çok kötüydü, fanta kola falan sulandırılmış, farkında olmadan abartmışlar. Havuz güzeldi. Yakınındaki deniz aşırı taşlı ve dalgalı, hiçbir şekilde girilmiyor. Onun haricinde animasyon daha önceki gittiğim otellere göre çok kötüydü sadece 1 arkadaş var akşamları müzik açıp oynatıyor sabahları da sabah dansı yaptırıyor. Arada su sporu yaptırıyor.
Otele 2 kız arkadaş olarak gelmeyin size farklı gözle bakıyorlar. Yetkililerden biri gelip bu akşam boş musunuz? diye soru soruyor. Animasyondaki arkadaş sizin kazandığınız para helal midir ki? diyor, çalışanların rahatsız edici bakışlarından bahsetmiyorum bile. Böyle saygısızlık görmedim rahat rahat tatil yapamıyoruz bunlar yüzünden. Bi de gelip otellerde kız arkadaş gruplarına karşı genelde böyle oluyor diyor animasyoncu arkadaş. Kendileri de farkında yani davranışlarının.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Vacation43401893288

Green Gold ailesi olarak değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. İçecekler pepsi grubunun premix içecekleridir, fabrikadan gelen tüplerden içecekler sağlanmaktadır, tarafımızca herhangi bir müdahale imkanı bulunmamaktadır. Bildiriminiz üzerine animatör arkadaşın görevine son verilmiştir. Yetkili olarak bahsettiğiniz kişinin bilgilerini ve yaşadığınız sorunları ve konaklama tarihlerinizi bize info@greengoldhotel.com üzerinde bildirmeniz halinde gerekli aksiyonları alarak bir sonraki konaklamanızda bir sorun yaşamamanızı isteriz. Yaşadığınız olumsuz durum için özür dileriz, aile oteli olma şiarı ile 2012 yılından bu yana misafirlerimizin rahat bir şekilde tatil yapması amacı güdüyoruz bir daha böyle bir sorunun yaşanmaması adına otelde görevli tüm personeller uyarılmıştır. Sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız. İyi günler dileriz.

6 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Yukardaki yorumlari okuyunca gercekten anlam veremiyorum.
Böyle bir rezalet görmedik kimse kusura bakmasin.
Otelin odalari başı başına bir rezalet temiz degil banyo kapisi yumrukla kirilmis ve temizlenmemis. Musluklar por icinde.Yatak örtüleri sararmis, klima toz icinde bir calisiyor bir calismiyor.
Yemek deseniz üc cesit ve soğuk ikram ediliyor.
Yemek masalarinin üstü izler le kapli.
Otel deniz kenarina 300 metre ve taslar ile kapli ,
Bakim diye birsey yok. Giyinme kabini diye iki catma kabin konulmus, dus diye birsey yok.
Deniz kenarindaki su yag ile kaplanmis bataklik resmen.
Oteli degistirebilmek icin Tatilimizden 5 gün gecti.
Personele birsey demek haksizlik olur ellerindeki kapasite bu olunca yapabildikleri ancak bu olabilir.
Otel 4 yildiz diye geciyor ama kimse kusura bakmasin 1 yildiz bile etmez.
Kesinlikle kimseye tavsiyemiz degildir.
Bizler bir kabus yasadik birdaha asla başka birilerinin kabus yasamasini istemeyiz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
1  Teşekkürler Kemal S

29 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Güzelçamlı'da merkezde bulunan bu otele her sene geliyoruz. Herşey dahil konseptinde çalışıyor. Yemekleri idare eder. Deniz kısmı biraz bakım istiyor. Havuzu normal. Haziran 2022 de geldik. Ama biz şehir merkezi ve sahilde bulunan Sarazena restaurantta balık keyfi için değişiklik olsun diye de gidiyoruz. Ayrıca limana yakın. oradan koylara tekne turu var. Katamaran olan tekne ile mutlaka tura katılın. Hemen karşısında köşede pideci var. süper yapıyor. yanında ev yemekleri yapan güzel bir yer var. çok ekonomik 3 kap ev yemeği 45 TL. idi. Pazartesi günleri de pazarı var. otele 250 m. taze köy ürünleri alabiliyorsunuz. . kısacası merkezde olması bu açılardan çok güzel. sırf otele bağlı kalmıyorsunuz.

Oda ipucu: havuz manzaralı üst kat
Konaklama tarihi: Haziran 2022
1  Teşekkürler deniz_gunes_doga

9 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

İki yıldır bu otelde tatil yapmaktayım. Geçen yıl geldigimde memnun kaldığından bu yıl yine geldim. Otel girişinde hemen resepsiyonda güleryüzlu personelle karşılaşıyorsunuz. Yemek çeşitleri az olmasına rağmen oldukça lezzetli, Animasyonda başta Zeynel ve Eda aileden biri gibi kendilerini kabul ettiriyorlar ve bir hayli başarılılar oldukça eğlenceli vakit geçirdik. Otel sahiplerinden Menderes bey çok misafirperver, barmen arkadaşlar çok ilgili kısaca tüm personele ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Umarım tekrar yolum düşer. Cevat KİZİR

Konaklama tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler cevatk201