Kemal S

Kimseye tavsiye edebilecegim bir otel degil malesef

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 6 Haz 2023
Yukardaki yorumlari okuyunca gercekten anlam veremiyorum.
Böyle bir rezalet görmedik kimse kusura bakmasin.
Otelin odalari başı başına bir rezalet temiz degil banyo kapisi yumrukla kirilmis ve temizlenmemis. Musluklar por icinde.Yatak örtüleri sararmis, klima toz icinde bir calisiyor bir calismiyor.
Yemek deseniz üc cesit ve soğuk ikram ediliyor.
Yemek masalarinin üstü izler le kapli.
Otel deniz kenarina 300 metre ve taslar ile kapli ,
Bakim diye birsey yok. Giyinme kabini diye iki catma kabin konulmus, dus diye birsey yok.
Deniz kenarindaki su yag ile kaplanmis bataklik resmen.
Oteli degistirebilmek icin Tatilimizden 5 gün gecti.
Personele birsey demek haksizlik olur ellerindeki kapasite bu olunca yapabildikleri ancak bu olabilir.
Otel 4 yildiz diye geciyor ama kimse kusura bakmasin 1 yildiz bile etmez.
Kesinlikle kimseye tavsiyemiz degildir.
Bizler bir kabus yasadik birdaha asla başka birilerinin kabus yasamasini istemeyiz.
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Genel Müdür Green Gold Hotel - Green Gold Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 13 Tem 2023
Green Gold ailesi olarak değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sorunları ve konaklama tarihlerinizi bize info@greengoldhotel.com üzerinde bildirmeniz halinde gerekli aksiyonları alarak bir sonraki konaklamanızda bir sorun yaşamamanızı isteriz. Sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız. İyi günler dileriz.
Green Gold Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Green Gold Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Green Gold Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Green Gold Hotel noktasına 5.7 km mesafede
Green Gold Hotel noktasına 6.6 km mesafede
Güzelçamlı bölgesindeki diğer otellere bakın
12-17/201 yorum
29 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Güzelçamlı'da merkezde bulunan bu otele her sene geliyoruz. Herşey dahil konseptinde çalışıyor. Yemekleri idare eder. Deniz kısmı biraz bakım istiyor. Havuzu normal. Haziran 2022 de geldik. Ama biz şehir merkezi ve sahilde bulunan Sarazena restaurantta balık keyfi için değişiklik olsun diye de gidiyoruz. Ayrıca limana yakın. oradan koylara tekne turu var. Katamaran olan tekne ile mutlaka tura katılın. Hemen karşısında köşede pideci var. süper yapıyor. yanında ev yemekleri yapan güzel bir yer var. çok ekonomik 3 kap ev yemeği 45 TL. idi. Pazartesi günleri de pazarı var. otele 250 m. taze köy ürünleri alabiliyorsunuz. . kısacası merkezde olması bu açılardan çok güzel. sırf otele bağlı kalmıyorsunuz.

Oda ipucu: havuz manzaralı üst kat
Konaklama tarihi: Haziran 2022
1  Teşekkürler deniz_gunes_doga
Genel Müdür Green Gold Hotel - Green Gold Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Temmuz 2023

Green Gold ailesi olarak değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız. İyi günler dileriz.

9 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

İki yıldır bu otelde tatil yapmaktayım. Geçen yıl geldigimde memnun kaldığından bu yıl yine geldim. Otel girişinde hemen resepsiyonda güleryüzlu personelle karşılaşıyorsunuz. Yemek çeşitleri az olmasına rağmen oldukça lezzetli, Animasyonda başta Zeynel ve Eda aileden biri gibi kendilerini kabul ettiriyorlar ve bir hayli başarılılar oldukça eğlenceli vakit geçirdik. Otel sahiplerinden Menderes bey çok misafirperver, barmen arkadaşlar çok ilgili kısaca tüm personele ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Umarım tekrar yolum düşer. Cevat KİZİR

Konaklama tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler cevatk201

3 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şuanda otelden yazıyorum.3 gecedir ailemle buradayız.Otele giriş yaptığımızda guzel bir jest ile karsilandik.Standart kara manzaralı oda seçmiş olmama rağmen resepsiyonda Eyüp bey bizden herhangi ekstra bir ücret talep etmeden tarafımıza aile odası tahsis etti. Bu olay bugüne kadar birçok otel gezen bizim için açıkçası bir ilkti ve bu sayede çok mutlu bir giriş yapmis olduk.Otel tam bir fiyat performans oteli verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar alıyorsunuz.Kahvalti,öğlen ve akşam yemekleri doyurucu kesinlikle ac kalmayacaksiniz illaki ağız tadınıza göre bir şeyler bulacaksınız.kaldigimiz 3 gece boyunca odamız temizlendi yani temizlik konusunda sıkıntı yaşamıyorsunuz.Bira tuborg fıçı ,rakı idare eder velhasıl alkollü alkolsüz içeceklerde iyi.odalar evet eski ama dediğim gibi sadece uyumak için kullandığımızdan çok da önemli değildi bizim için.Havuz küçük ama yeterli,animasyon da Zeynel ve eda elinden geleni yapıyor akşamları çocuklar için mini disco var gündüz dart,su topu voleybol ile zaman geçirebilirsiniz.Denize uzaklığı 5 dk.kendine ait plajı var, plajda bar yok ,deniz suyu ve temizliği çok güzel tek sıkıntı girişinin taşlı olması otel bunun içinde önlem olarak ilk 3 metreye cuvallardan basamak yapmış.Velhasil olumsuz yorumlara bakmayın gönül rahatlığıyla gelin derim bu otele. Personel inanilmaz sıcakkanlı istediğiniz herşeye anında çözüm bulmaya çalışıyorlar.bu vesile ile başta Eyüp bey olmak üzere tüm resepsiyon ekibine ve ayrıca emin,serkan(ikisinde),furkan(ikisinede),Ahmet,ramazan,barış,nihat,kenan,muhammed,alişan ve selcuga ayrı ayrı teşekkür ederim.Umarim ismini unuttuğum personel kalmamıştır.Tesekkurler greengold.

Konaklama tarihi: Eylül 2022
1  Teşekkürler cumut21

30 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

27 Ağustos 2022 tarihinde 2 çocuk 2 yetişkinden oluşan ailemizle giriş yaptık. Nasipse 31 Ağustos’ta çıkış yapacağız. Girişten itibaren personelin ilgisi çok iyi. Bu bölgede çoğu 5yıldızlı otelde konakladık. Buranın yemek çeşidi gerçekten diğer otellere göre çok az fakat inanın çok lezzetli. Özellikle Çiğ köftede efsaneler yaratan ALi ustamın ellerine sağlık. Ayrıca bardaki arkadaş Ramazan ve Animasyondaki Zeynel’e teşekkürler. Ayrıca adını sayamadığım tüm personele çok çok teşekkürler. Sizlere naçizane tavsiyem otele ve özellikle odalara yapılacak bakım onarım sonrası şuanki hizmette birleşirse bölgenin iyi otellerinden birisi olamaya adaysınız. Herşey için teşekkürler…

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler enizb

27 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar eski, tuvalet duş yeri rezalet, klozet kırıktı, odaya girişte klozet korkunç kirliydi, kendimiz temizledik, tuvalet kağıdı yerine ‘Tekçek’ marka peçete koymuşlar. Şampuan diye kalitesiz bir kimyasal konulmuş, havlular kirli. Plajı otelden 250 metre kadar ötede, bakımsız, denizi kirli, plaj yolunda yazlıkçıların kanalizasyon suları akıyor ve herşey dahil dedikleri otelde plajda sadece su veriyorlar…Otelde yemekler kapalı kasvetli bir alanda yeniyor

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler SuatG32