suzanural
İzmir, Türkiye

Beklentinizi yüksek tutmazsanız iyi bir otel.

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 3 Ağu 2024mobil cihaz aracılığıyla
Önce olumlu yorumlarımı yazacağım.
Kuşadası bölgesi için fena değil. Çalışanlar ilgili, otel genel olarak temiz ve yeni. Manzara ve konum müthiş. İster denize girin ister havuza. Akşam yemeğinde canlı müzik var ve bir çok dilde harika sesiyle şarkı söyleyen bir beyefendi var. Havuz temiz, deniz taşlık ama tertemiz. Otelin kendi iskelesi var. Yemekler müthiş değil ama yeterli ve lezzetli.
Olumsuz yorumlarımın başında engelli erişilebilirliğinden bahsedeceğim. Otel girişinde rampa var, ana binada asansör de var ama havuza erişim için ve havuzdan tuvalete gidebilmek için merdiven kullanmak zorundasınız. Ortopedik engelli bireyler için havuz ve denize erişim biraz zor. Ve diğer yorumlardaki gibi ‘her şey dahil’ konseptine her şeyin dahil olmaması ile devam edeceğim. Beklentinizi yükseltmeyin. Alkollü ve alkolsüz her şey dahil seçenekleri var. Akşam 22.00den sonra her şey dahil değil mesela, ekstra. Bence en önemlisi de su! Odada su ücretli. Ama bardan bardakla istediğiniz kadar içebilirsiniz.
Bu arada su satın alabilirsiniz ve su da diğer içecekler de çok pahalı değil.
Türk kahvesi ekstra, kahve seven biri olarak bu da üzdü. Su kadar önemli bence.
Her şey dahil demezlerse sorun çözülür. Hazal hanım ve Hasan beye güler yüzlü ve ilgili oldukları için ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Oda İpucu: Otopark yok ama sorun olmazı bizim için. Fakat engelli otoparkı olmaması bin handicap.
Genel Müdür HOTEL FAUSTİNA SPA - Faustina Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 4 Ağu 2024
Merhabalar Suzan Hanım,
Öncelikle tatiliniz için HOTEL FAUSTİNA & SPA'yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Otelimiz hizmetlerinden memnun kaldığınızı görmek bizi çok sevindirdi. Sizlerden aldığımız tüm görüşler ilgili tüm departmanlarla paylaşılmakta ve sürekli gelişen politikamıza katkı sağlayarak motivasyonumuzu daima yüksek tutmaktadır. Olumsuz olarak gördüğünüz noktalar için özellikle belirtmek isteriz ki otelimizin giriş kapısının yanından havuza ve denize rahatça merdiven kullanmadan ulaşabileceğiniz yürüyüş yolumuz bulunmaktadır ve muhtemelen siz değerli misafirimiz bu yürüyüş yolunu farketmediniz. Ayrıca havuzumuzda engelli misafirlerimizin rahatça kullanabileceği merdiven sistemi vardır.
Bölge olarak 5 yıldızlı otellerde dahil olmak üzere herşey dahil konsepte minibarların import içeceklerin ve türk kahvesinin ücretli olduğunu bilmenizi isteriz.
Zaman ayırıp yorum yaptığınız için ayrıca teşekkür ederiz.
Faustina Hotel & Spa noktasına 0.2 km mesafede
Faustina Hotel & Spa noktasına 0.8 km mesafede
Faustina Hotel & Spa noktasına 5.5 km mesafede
Faustina Hotel & Spa noktasına 0.4 km mesafede
Faustina Hotel & Spa noktasına 6.4 km mesafede
Güzelçamlı bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/273 yorum
1 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Muhteşem gün batımı manzarasıyla, temizliğiyle, yemeklerin lezzetiyle ve personel ilgisi güleryüzlülüğü ile son derece konforlu bir tatil geçirdik tavsiyemdir. Ayrıca Doğukan bey ve Melike hanıma ilgi alakalarından dolayı teşekkürler :)

Teşekkürler Rabia A
Genel Müdür HOTEL FAUSTİNA SPA - Faustina Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Ağustos 2024

Merhabalar Rabia Hanım,
Öncelikle tatiliniz için HOTEL FAUSTİNA & SPA'yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Otelimiz hizmetlerinden memnun kaldığınızı görmek bizi çok sevindirdi. Sizlerden aldığımız tüm görüşler ilgili tüm departmanlarla paylaşılmakta ve sürekli gelişen politikamıza katkı sağlayarak motivasyonumuzu daima yüksek tutmaktadır. Zaman ayırıp yorum yaptığınız için ayrıca teşekkür ederiz.

28 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

İlgi alaka temizlik her şeyiyle mükemmel bir otel. Personeller çok güler yüzlü ve ilgiliydiler. Eda hanıma ayrıca teşekkürler:)Otelin denize sıfır olması, odaların tertemiz olmasıyla kız kıza haftasonu tatilimizi çok güzel bir şekilde geçirdik. Kuşadasına yolunuz düştüğünde muhakkak buraya uğramadan geçmeyin. Her şey için Çok teşekkür ederim.

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Gülizar O
Genel Müdür HOTEL FAUSTİNA SPA - Faustina Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Temmuz 2024

Merhabalar Gül HNIM,

28 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşlarımızla beraber konaklamak için tercih ettik. Gayet temiz ve ferahtı. Gün batımını izlemek çok keyifliydi. Denize sıfır bir oteldi. Kız kıza gittik ve ve keyifli vakit geçirdik. Güler yüzlü Eda hanıma ilgisi için teşekkür ederiz.

Teşekkürler Safiye Ç

Merhabalar Safiye Hanım,

28 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

İlgili ve alakalı personel güler yüzlüler temiz işletme eda hanıma ayrıca teşekkür ederim kız kıza gittiğimiz tatilde içimiz rahat ve keyifli bir şekilde ayrıldık sayesinde. Yemekler hizmet temizlik hepsi mükemmel. Deniz dalgalı olsada harikaydı.

Oda ipucu: Sakin tatil huzurlu
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Gül A

Merhabalar Gülizar Hanım,

20 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Odamız deniz tarafında ve gerçekten pırıl pırıl temiz. Banyoda armatürler sağlam ve çok temiz. Televizyonla bir çok otelin aksine hiç uğraşmadık tüm kanallar seyredilir durumda. Personel güler yüzlü ve yardımcı. Genel anlamsa da temiz bir otel. Ancak deniz tamm bir fiyasko. Berbat derecede taş ama öyle böyle değil. Öğleden sonsa saatlerde çok bulanık. Deniz hiç keyifli değil. Havuz küçük ama biz tercih etmiyoruz zaten. Yemekler lezzetli, kötü değil ama çok vasat. Bi bardak su alayim diyorsunuz nerdeyse sıcak su içmek zorundasınız ki bu sıcakta soğuk su diye meledim resmen. Odalardaki dolap yetersiz. Bi lütfen kendini soğutmaya çalışıyor. Minicik dolap ağzına kadar paralarını da yazıp yanına konulmuş içecekle doiu. Bir şişe suyunuza zor yer buluyorsunuz. Yani tekrar tercih edeceğimi pek sanmıyorum ama bunun nedeni otelinde elinde olmayan çok kötü denizi

Teşekkürler arzuarslan2017
Genel Müdür HOTEL FAUSTİNA SPA - Faustina Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Temmuz 2024

Merhabalar,