İlk Morro tabelasını gördüğüm ve şirin kapıyı açtığım anda dedimki, doğru karar! O kadar hoş dekore edilmiş ve aynı zamanda çok tarzdıki çok beğendik. 2 gece kaldık ve doğum günüm için çeşmeye gelmiştik. Sabah kalktığım da Berrak hanımın güleryüzlü yüzüyle karşılaştım.. Çok kibar ve sıcakkanlı ve o kadar samimi davranışları vardıki, içimi ısıttı. Bahçe çok güzeldi yeşillikler içinde sakin sessiz, insana huzur veren bir hali vardı, her köşesinde fotograf çektirdik durduk. Havuz çok temizdi. Asıl kahvaltıya gelecem tabii, kahvaltı mükemmel üstüydü, herşey özenle hazırlanmıştı. Reçeller ev yapımı ve çok çeşit vardı. Hele bide pişi gelince.. 8 kişiydik, doğum günü olunca tabii isteklerimiz bitmek bilmedi, kutlama için mutfağı sık sık kullandık, berrak hanım o kadar yardımcı oldukki, başkası olsa bu kadar müsaade kesinlikle etmezdi.
Doğum günümle ilgili her konuda çok yardımcı oldu. O kadar düşünceliydiki, kahvaltıdan sonra süpriz doğum günü pastası getirdi ve birlikte kutladık. Çok mutlu oldum,
Odalar oldukça geniş ve rahattı, çok temizdi herşeyden önce. Konum zaten gerçekten harikaydı, direk merkezde heryere yürüme mesafesi 3-5 dk.. Otopark sıkıntısı da hiç yok, direk arabanızı önüne park edebilirsiniz.
Hepbirlike çok mutlu ayrıldık. Alaçatıda başka yer aramaya gerek hiç yok, Şiddetle tavsiye ediyorum, Berrak hanıma çok teşekkürlerimi gönderiyor, ve tabiiki en kısa zamanda görüşmek üzere diyorum.