Ebru T

Colors🌸

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 30 Tem 2024
Rengarenk, cozy, ilk girdiğiniz saniye enerjisiyle sizi içine alan, alışılagelmiş otellerden oldukça farklı bir dinlenme/tatil deneyimi yaşayacağınız butik bir otel. Yemekler ve kendi yetiştirdikleri bitkilerden yaptıkları kokteyller denenesi. Oldukça temiz, gönülden tavsiye edebilirim.
Banana Alacati Wellness Hotel noktasına 0.2 km mesafede
Banana Alacati Wellness Hotel noktasına 1.2 km mesafede
Banana Alacati Wellness Hotel noktasına 2.5 km mesafede
Banana Alacati Wellness Hotel noktasına 1.3 km mesafede
Banana Alacati Wellness Hotel noktasına 3.0 km mesafede
Alaçatı bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/37 yorum
20 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Nereden başlasam bilemedim. Herşey ayrıntılarda gizli çok ince düşünülerek dizayn edilmiş bir otel. Otelden ilk içeri girdiğinizde o mistik havası doğallığı ağaçlar bitkiler insanın içini açıyor. Terapi gibi bir tatil geçiriyoruz. Yemekleri içecekleri mükemmel. Itır bitkisinden hazırladıkları kokteyllerini denemenizi tavsiye ederim.

Teşekkürler Sergül A
17 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Harika bir otel. Gerçekten çalışan arkadaşlar, başta Utku olmak üzere, çok güler yüzlü her konuda yardımcı oluyorlar. Otel çok sakin tam kafa dinlemelik bir otel. Merkeze çok yakın yürüme mesafesi. İyi ki bu otele gelmişiz çok memnun kaldık.

Teşekkürler Ebru B
10 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Banana Alaçatı Wellness Hotel, Alaçatı'da geçirdiğimiz balayımızı unutulmaz kılan harika bir seçenek oldu. Otelin sunduğu yemeklerin lezzeti, hizmet kalitesi ve konumu gerçekten muhteşemdi. Odaları son derece konforlu ve temizdi. Özellikle otelin şirin ve sakin atmosferi, tatilimizi daha da özel kıldı. Personelin ilgisi ve samimiyeti de takdire şayandı. Alaçatı'da romantik bir konaklama arayan herkese Banana Alaçatı Wellness Hotel'i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!

• Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler berke g
8 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok tatlı ve güzel bir butik otel. Tatilimizin her gününde gayet kibar ve güzelce ilgilendiler. Tekrar gelmeyi düşünüyorum :) Tüm çalışanlara teşekkür ederiz . Mutfağı da gerçekten çok lezzetliydi tüm yemeklerden çok keyif aldık. Oteldeki etkinliklerde gerçekten eğlenceli

Teşekkürler ELIF O
27 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Atmosferiyle, çalışanlarıyla ve yemekleriyle mükemmel, tatilinizin tadını doya, doya çıkarabileceğiniz, dinlenebileceğiniz bir yer. Ayrıca Alaçatının merkezine 5 dakikada yürüyerek ulaşabiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Mehmet F