mesut s

Bayıldım

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Ağu 2023
Merhaba temmuz ayında eşimle 1 hafta kalma şansına sahip oldum ve çok memnun kaldım. Hizmet, içerik, çalışanların hoş karşılaması, konumu olarak tam bir fiyat performans yeri. Umarım bir gün yolunuz düşer 🥰🥰.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Oda İpucu: Bu yazdan sonra patlama olacaktır. Erkenden rezervasyon yaptırın.
Flores Hotel Alaçatı noktasına 0.3 km mesafede
Flores Hotel Alaçatı noktasına 0.8 km mesafede
Flores Hotel Alaçatı noktasına 3.0 km mesafede
  • Official Hotel
Flores Hotel Alaçatı noktasına 4.3 km mesafede
Alaçatı bölgesindeki diğer otellere bakın
16-21/67 yorum
1 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Alaçatıya ilk gelişimdi ve bu oteli tercih ettik ve pişman olmadık. Tarihi dokuya uygun odaları ve ferah bahçesi akdeniz havası yaşattı. Sabahki serpme kahvaltı çok kaliteliydi masaya gelenler hep ev yapımıydı çok memnun kaldık.

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Hasan Zeki Y
27 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Ulaşımı çok kolay, Köyiçinin merkezinde. Odalar çok rahat ve temizdi. Kahvaltısı çok güzeldi. Personel çok ilgiliydi. Gerçek bir fiyat/performans oteli. Alaçatıda tatil planı olanlara çok tavsiye ediyorum.

Teşekkürler Mizan K
27 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir işletme herşeyden çok memnun kaldık. Birgül hanımın mutfağı muhteşemdi kesinlikle denenmeli 😍. Kahvaltı organik hepsini Birgül hanım kendisi hazırlıyormuş mutkala denenmeli. Alaçatı merkezde her yere ulaşım çok kolay oldu. Her konu da çok yardımcılardı ve güleryürzlülerdi.

Teşekkürler Naciye K
8 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Eşimle beraber 2 gün konakladım. Odalar temiz , personel ilgili ve güleryüzlü, kahvaltısı da gayet güzeldi. Mekanlara olan yakınlığı da diğer bir artı tarafı. İlgilenen herkese çok teşekkür ediyorum.

Teşekkürler Erdem E
13 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çarşının merkezinde sevimli bir butik otel. Odalar, havlular ,carsaflar tertemiz mis gibiydi. Kahvaltısı çok lezzetli ve cesitliydi Birgül hanımın pisjlerine bayıldık. Sahipleri ve personel çok.ilgili ve guleryuzluler, tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Teşekkürler 649binnur_