Merhaba Ebru Hanım ,
Takdir edersiniz ki , bazı teknik problemlerin her zaman yaşanabilme ihtimali mevcuttur. Konaklamanız süresince TV de oluşan teknik problemi çözebilmek adına , televizyonunuza resepsiyon tarafından birkaç kez müdahale edilmiş ancak teknik servis müdahalesi gerektiği için , geçici olarak çözüm bulunmuştur. Sorunun yaşandığı akşamın ertesi günü teknik servis gelerek problemi çözmüştür. Konaklayacağınız odaların tüm özellikleri , görselleri ve sanal tur bilgileri paylaşılmaktadır. İlaveten yorumunuzdan anladığımız kadarı ile üst katınızdaki odadaki misafirimiz balkonda nargile kullanmış ve bunun kokusu size gelmiş. Otelimizde Nargile hizmetimiz bulunmuyor. Odalarda nargile kullanılması onayı da vermiyoruz. Girişte size ilettiğimiz üzere 24 saat açık olan resepsiyonumuza , herhangi istek ve şikayetiniz olursa iletmenizi rica etmiştik. Bu konuyu iletmiş olsaydınız hemen durumu düzelttirebilirdik. Aksi taktirde şu anda olduğu gibi yorumunuzu görünce öğrenebiliyoruz.
Tüm emekçi personelimiz ve işletmemiz adına yorum ve puanınız için teşekkür eder , sağlıklı günler dileriz.