Mehmet Can T

Alaçatı’da mükemmel bir konaklama deneyimi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 20 Haz 2024
Her çeşmeye geldiğimde Zeytin konakta konaklıyorum. Başka alternatif düşünmüyorum bile. İyi bir otel tatili her zaman daha dinamik yapar!. Odaları, kahvaltısı, çalışanların güleryüzü her şey tam anlamı ile harika. Otelin alaçatının merkezinde olması bir yana oteldeyken merkeze uzak huzurlu ve keyifli hissettirmesi bir yana.. Kesinlikle tavsiye ederim. Bütün çalışanlara ve resepsiyona teşekkür ederim 🙏👍 tekrar görüşmek üzere..
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Alacati Zeytin Konak Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Alacati Zeytin Konak Hotel noktasına 0.9 km mesafede
Alacati Zeytin Konak Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Alacati Zeytin Konak Hotel noktasına 3.3 km mesafede
Alaçatı bölgesindeki diğer otellere bakın
27-32/397 yorum
20 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Son iki yazdır Çeşme'ye gittiğimizde Zeytin Konak'ta kalıyoruz. Çalışan personelin de güler yüzlü olduğu, çok keyifli ve huzurlu bir otel. Odalar temiz ve ferah, kahvaltı ise çeşitli ve lezzetli. Bahçesinde vakit geçirmek de ayrı bir zevk. Her seferinde burada konaklamaktan büyük keyif alıyoruz ve her fırsatta tekrar geleceğiz. Zeytin Konak’ı, huzur dolu bir tatil arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Serdar Y
19 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Alaçatıda gideceğim artık tek otel zeytin konağı.Odaların temizliği, işletmedeki herkesin güler yüzlü ve samimi olması her şey muhteşemdi.En kısa zamanda tekrar gideceğiz.Ek olarak otelin birlikte işlettiği “zeytin tarlada” pizza yemeden dönmemelisiniz.

Teşekkürler Buse A
4 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yumurtayı haşlama yerseniz bedava , kırıp verirsek para alırız diyen bir anlayış- su paralı mesela- en azından günde bir bardak su ücretsiz olur- Hizmet Ücret orantısı ile bakarsak kötü diyebilirim. az müşteri olunca, çok kazanalım bu müşteriden anlayışı kaybetmeye mahkum bir anlayış, bunun yerine hijyene önem verip daha çok müşteri çekip en azından sudan para almam.

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler Sherpa65857263583
Owner Zeytin Management - Alacati Zeytin Konak Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Ekim 2023

Sayın misafirimiz,
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Ancak, işletme anlayışımızın ve prensiplerimizin uzun yıllardır değişmediğini ve sorgulanamayacağını belirtmek isteriz. Yorumunuzdaki gibi bir işletme anlayışımız hiç olmadı ve olamaz da.

Güzel ve huzurlu günler dileriz

1 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok fazla otelde kalıp, personeli bu kadar kötü bir otel görmedim. Bu otelin sahibi, ilknur ve seda isimli personelleri almakta hiç mi tereddüt etmedi. Otele giriş yapıyoruz. Oturdukları yerden ne bir kalkma ne bir günaydın deme, surat hep beş karış. Sanki zorla onları oraya oturttular. Kaldığımız gün boyunca negatif enerjilerini hep bize yansıttılar. Bir şey sipariş vermek için ise personeli bulana kadar akla karayı seçtik. Otel güzeldi ancak personelleri otelde kaldığımıza pişman etti. Bir daha bu otelde kalmak mi asla. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Personellerin acilen değişmesi gerekliiii

Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler Mbstee

Sayın misafirimiz,
Size bu yanıtı, kendimizi açıklamak zorunda olmadığımın tam güvencesi ile, 17 senedir bu işletmenin sahibi İlknur olarak yazıyorum. Misafirlerimize yaklaşım ilkemizi ve ekibimizin nasıl algılandığını anlamak için diğer misafir yorumlarını okuyabilirsiniz.
Haksız ve doğru olmayan iddialarda bulunnak yerine, eğer gerçekten varsa sorunları daha yapıcı bir şekilde çözme yolunu seçmeyi düşünmelisiniz.
Biz her zaman misafirlerimizle olumlu bir iletişim kurmaya hazırız.
Size mutlu ve huzurlu günler diliyoruz.

26 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

4 senedir aynı yere gidiyoruz çok temizler ve calisanlar çok ilgilendiler bizimle. Kahvaltısı çok lezzetli ve fazla çeşitleri var. Odaları çok temiz ve güzel. Ailecek çok memnunuz. Teşekkürler Zeytin konak konak

Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler basak e
Owner Zeytin Management - Alacati Zeytin Konak Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Ekim 2023

Sayın Misafirimiz,

Siz ve ailenizin 4 yıldır bizim tercih etmeniz bizi çok mutlu ediyor. Olumlu geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Misafirlerimizin konforu ve memnuniyeti bizim için çok önemli ve sizin gibi sadık misafirlerimize hizmet vermek bizim için bir ayrıcalıktır.

Teşekkür ederiz ve sizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,