Ayşen Y

Zeytinkonak ta harika bir tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Eyl 2022mobil cihaz aracılığıyla
Nefis bahcesi konforlu odalari inanilmaz lezzetli kahvaltisi guleryuzlu personeli ve tabii cok guzel konumuyla harika bir otel
Alacati merkeze yakinligi plajlara yakin olmasi ulasimin cok kolay olmasi bizim icin cok iyiydi
Yataklarinin ve odanin rahatligi oda balkonundan otelin guzel manzarasini seyretmek cok keyifliydi
Havuzu da denize gitmedigimiz zaman bizim icin harika bir serinleme firsati oldu
Tesekkurler zeytin konak
Oda İpucu: Kahvaltiya duskunseniz zeytin konaga ugramadan gitmeyinn
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Owner Zeytin Management - Alacati Zeytin Konak Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 30 Haz 2023
Güzel bir deneyim yaşadığınız ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz! Bahçemizin atmosferi, odalarımız ve kahvaltımızla sizlere unutulmaz bir tatil sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Konumuyla da size kolaylık sağlayan otelimizde keyifli zaman geçirmenizi sağlamak için buradayız.

Tekrar bekleriz, sevgiler
Alacati Zeytin Konak Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Alacati Zeytin Konak Hotel noktasına 0.9 km mesafede
Alacati Zeytin Konak Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Alacati Zeytin Konak Hotel noktasına 3.3 km mesafede
Alaçatı bölgesindeki diğer otellere bakın
48-53/397 yorum
28 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ambians , huzur, kaliteli yemekleri ve dunya tatlisi ev sahibesi ilknur hanimin oturmus kadrosu sayesinde Alacatinin icinde ama bir o kadar da sakinlik icinde cok keyifli zaman gecirdik, Alacati daki tek adresim oldu

Teşekkürler ebaruh
Owner Zeytin Management - Alacati Zeytin Konak Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Haziran 2023

Keyifli yorumunuz için teşekkür ederiz! Ambiansımız, yemeklerimiz ve sakinliğimizle unutulmaz bir deneyim yaşattığımız için mutluyuz. Sizin için Alacati'deki özel adres olmak bizim için gurur verici. Tekrar görüşmek dileğiyle!

28 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Alacatiya cok yakin ama yinede geceleri sesiz, yani harika lokasyonu plan bir otel! Kahvaltilari ayrica alacatida en iyilerden diyebilirim. Odalar rahat ve temiz. Ayrica personel de cok sicak kanli! Tavsiye ederim :)

Teşekkürler 62serras

Teşekkürler, değerli yorumunuz için. Saygılarımızla

26 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok güzel bir Otel, özellikle bütün çalışan personeller çok sempatik ve iyilerdi
Alçagı merkeze çok yakın konumu çok iyi bir yerde.
Odalarıda çok güzel.
Herşey için teşekkürler
Bir daha görüşmek üzere

Teşekkürler 209tuncere

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz! Memnuniyetiniz bizim için önemli. Personelimiz ve merkezi konumumuzdan dolayı keyifli bir deneyim yaşadığınızı duymak bizi mutlu ediyor. Bir sonraki ziyaretinizde yeniden sizi ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Teşekkürler!

24 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Alaçatı’da konaklanacak en iyi otel diyebilirim; kesinlikle evinizde gibi hissedeceksiniz. Herşeyi ile tam puan almayı fazlası ile hakediyor. Güler yüzünüz ve mükemmel ev sahipliğiniz için sonsuz teşekkürler
Dolma’yı şimdiden çok özledim😻

Teşekkürler Knilufer_nk

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Size evinizdeymiş gibi hissettirmek bizim için önemli. Dolma'yı özlemenizi kesinlikle anlıyoruz :) Sizi tekrar ağırlamaktan ve Dolma ile buluşturmaktan büyük bir memnuniyet duyacağız! İyi günler dileriz.

31 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Her sene geldiğimiz ve tercih ettiğimiz Alaçatıdaki en iyi butik otel. Konumu olsun , odaların temiz ve ferah olması. Çalışanların cana yakın ve nezaketli oluşu kendi eviniz arattırmıyor ve aile ortamı gibi hissettiriyor. 4 Konaktan oluşan ve 2 havuzu olan geniş bir alana kurulu taş evler fazlasıyla huzur verici. Kahvaltı tek kelimeyle harika , kahvaltınız masanıza servis ediliyor sınırsız çay hizmeti ile ve masadan kalkmak istemiyorsunuz. Alaçatı çarşı içerisine yürüme mesafesinde olması , gürültüyü minimum seviyeden duyulması cabası. Aileniz yada arkadaşlarınız ile keyiflice bir tatil ve dinlenme alanı. Ve çocuklu aileler içinde ideal bir otel fazlasıyla memnun kalabileceğiniz . Seneye tekrardan görüşmek üzere.

Oda ipucu: Her sene araba ile geliyoruz . Kendi park yeri yok ama kapısını önü ve karşındaki boşluk alana arabamızı hep koyduk ve park sorunu yok .
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler erddinc

Teşekkürler! Güzel değerlendirmeniz ve tatilinizi keyifli kılan deneyiminizi paylaştığınız için minnettarız. Sizleri tekrar ağırlamak için sabırsızlanıyoruz!