Merve

Müthiş yemekler

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 5 hafta önce
Otelin denizi ve sahili çok güzel odalar ferah ve temiz. Genel kullanım alanları keyifli. bundan sonra yemekleri için de tercih edeceğimiz bir otel olacak. Akşam yemeği öğle yemeği fazlasıyla beklentiyi karşılıyor Mustafa chefe teşekkürler ilgisinden dolayı
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Yanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Değerli Misafirimiz Merve Hanım,

Design Plus Seya Beah Hotel'i tercih ederek paylaştığınız harika yorum için teşekkür ederiz. Misafirlerimizin memnuniyeti bizim için en önemli öncelik. Yemeklerimizi ve otelimizin diğer olanaklarını beğenmenize çok sevindik. Mustafa Şef'e olan takdiriniz de harika; ekibimizin çabaları böyle güzel geri dönüşlerle taçlanıyor. Sizi tekrar ağırlamak için sabırsızlanıyoruz!

#vogerprive
  • Lol.travel
Design Plus Seya Beach Hotel noktasına 6.5 km mesafede
  • Lol.travel
Design Plus Seya Beach Hotel noktasına 4.3 km mesafede
Alaçatı bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (1.311)
1.311 sonuç
1.012
1.012
1-6/1.311 yorum
30 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konumu çok güzeldi. Sahil kum ve denizi tertemizdi. Havuz ve otel temizliği çok iyiydi. Biz 6 aylık oğlumla gittik. Bebek arabası ve engelliler için ayrıca düşünülen detaylar vardı. Tüm personel güler yüzle hizmet etmesi , yardım sever olmaları bizi çok mutlu etti. Otelin yemekleri şahaneydi. Çok lezzetli ve her damak çeşidinde göre hazırlanmış ince düşünülmüş detaylar hakimdi. Sabah kahvaltısında tanıştığımız Mustafa şefin yemekleri çok lezzetliydi. Özenle masamıza gelip bizlerle ilgilendi. Misafirler olmaları bizleri çok mutlu etti.

Teşekkürler Hamidebalci
Guest Services / Front Office Design Plus Seya Beach Hotel - Design Plus Seya Beach Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Ekim 2024

Değerli Misafirimiz Hamide Balcı,

Design Plus Seya Beach Hotel'i tercih ederek paylaşmış olduğunuz nazik geri bildirim için çok teşekkür ederiz.

Otelimizdeki deneyiminizden bu kadar memnun kalmanız bizi gerçekten mutlu etti. Özellikle bebekler ve engelli misafirlerimiz için sunduğumuz olanakların faydalı olması harika. Mustafa Şefimize ileteceğimiz güzel geri bildirimleriniz için de ayrıca teşekkür ederiz.

Sizi yeniden ağırlamak için sabırsızlanıyoruz!

Sevgilerle,

30 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bugüne kadar çok fazla otel konaklaması yaptım. Ama en iyisi kesinlikle Design Plus Seya Beach oldu. Girişten itibaren başlayan ilgili ve güler yüzlü personeller her an yanımızdaydı. Odalar son derece temizdi. Otelin manzarası ve konumu muhteşemdi. Sahili harika beyaz kum kaplı denizi son derece güzeldi. Ama bir de otellerde olmazsa olmaz ve herkesin kafasında soru işareti oluşturan mutfak kısmı vardır. İşte bu otelin en iyi kısmı da kesinlikle yemekleriydi. Mustafa chef imzalı tabakları tüm bu soru işaretlerini yıktı adeta. Bu vesile ile bundan sonraki konaklamamızda kesinlikle burası olacak. Mustafa chef ayrıca teşekkür ederim.

Teşekkürler Kahraman Y
Guest Services / Front Office Design Plus Seya Beach Hotel - Design Plus Seya Beach Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Ekim 2024

Kıymetli Misafirimiz Kahraman Bey,

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Design Plus Seya Beach’teki deneyiminizin bu kadar mükemmel olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz.

Güler yüzlü personelimizle birlikte, odalarımızın temizliği ve harika konumumuzun keyfini çıkardığınız için memnunuz. Ayrıca, Mustafa Che'in yemekleriyle ilgili aldığımız bu güzel geri bildirimler de bizi çok sevindiriyor.

Sizi bir sonraki konaklamanızda tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

Misafir ilişkileri Ekibi

30 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Girişten itibaren harika bir enerji sizi karşılıyor odaları manzarası herşey çok güzeldi denizi ayrı güzellikte. Yemeklerden çok memnun kaldık Mustafa chefe teşekkür ederiz 🧚
Tekrar görüşmek üzere
Unutulmaz tatil yaşattınız🩵❤️🩶

Teşekkürler şirin ç
Guest Services / Front Office Design Plus Seya Beach Hotel - Design Plus Seya Beach Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Eylül 2024

Değerli Misafirimiz,

Design Plus Seya Beach Hotel'de sizlere unutulmaz bir tatil deneyimi yaşattığımız için çok memnunuz.

Konaklamanızın harika geçmesine ve otel imkanlarımızı beğenmenize çok sevindik. Mustafa Chef hakkındaki nazik sözlerini kendilerine iletmekten memnuniyet duyarız.

Sizleri yeniden ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.

30 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Gülen yüzlerle karsilanarak girdiğimiz otelde; manzara havuz odalar yemekler tek kelimeyle harikaydı.Emek veren herkesle birlikte lezzetli yemeklerin ustasi Mustafa şefe teşekkür ederiz.Güzel günlerde tekrar görüşmek üzere. Bizden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Teşekkürler Cigdem Ö

Sayın Misafirimiz Çiğdem Hanım,

Değerli vaktinizi ayırıp otelimiz hakkındaki görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizlere müthiş bir otel deneyimi sunduğumuz için mutluyuz. Mustafa Chef'e olan teşekkürlerinizi kendisine iletmekten memnuniyet duyarız.

Design Plus Seya Beach ailesi olarak sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.

30 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelin odaları,konumu,denize sıfır olması ve kendi iskelesi ve sahili olması da ayrıca mükemmel.İstediğiniz alanda dinlenebilir veya eğlenebilirsiniz. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgililer. Yemekler otelin en iyi alanı olduğunu düşünüyorum. Yemeklerin kalitesi oldukça fazlaydı. Canımın çektiği her şeyi rahatlıkla bulduk.Tatlılar konusunda da ege bölgesinde ki en iddialı otellerden biri olduğunu düşünüyorum.Ymek konusunda ki ilgisi ve misafirperverlik konusunda Mustafa şefe ayrıca teşekkür ederiz. Rahatlıkla, düşünmeden otele gidebilirsiniz.

Oda ipucu: Havuz yeterli isterseniz deniz de hemen yakınında.
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Doğukan Ç

Değerli Misafirimiz Doğukan Bey,

Design Plus Seya Beach Hotel'i tercih ederek bırakmış olduğunuz nazik yorum için çok teşekkür ederiz.

Sunduğumuz harika hizmetler ve otel özellikleriyle güzel gün batımlarının tadını çıkarabilmiş olmanız bizi çok sevindirdi. Yiyeceklerimizin kalitesini ve özellikle Mustafa Şef'in misafirperverliğini takdir etmeniz harika. Misafirlerimize rahat ve keyifli bir deneyim sunmayı hedefliyoruz. Yorumunuzu okuyunca bunu başardığımızı görüyoruz.

Sizi tekrar ağırlamayı dört gözle bekliyoruz!