Mert S
İzmir, Türkiye

İş seyahati için yeterli

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 30 Eyl 2019mobil cihaz aracılığıyla
Bir gecelik iş seyahati için kaldım. Personelin ilgisi gayet iyi. Yola bakan bir odada kaldım biraz gürültü oluyor ama ben etkilenmedim. Sadece banyonun tarzı kötü. Klozet, duş tarafının içindeydi. Bir kaç oda böyleymiş, otele yakışmamış. (Değiştirme teklifinde bulundular ama geç giriş yaptığımdan ben gerek görmedim). Kahvaltısı gayet yeterliydi ve ürün çeşitliliği iyiydi. Değirmen Odun Köfte ve Suresto 100m ötede akşam yemeği için daha iyisi olamaz. Kendi restaurantları tadilattaydı ama gerek kalmadı.
Konaklama tarihi: Eylül 2019
      Rey Manes Hotel noktasına 2.4 km mesafede
      Rey Manes Hotel noktasına 2.6 km mesafede
      Rey Manes Hotel noktasına 55.2 km mesafede
      Rey Manes Hotel noktasına 20.2 km mesafede
      Salihli bölgesindeki diğer otellere bakın
      3-8/16 yorum
      2 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı

Salihli'deki iş seyahatlerimde konakladığım tek Otel. Odaları geniş ve çok temiz,yatakları geniş.rahat ve çok temiz.Personel güler yüzlü ve anlayışlı.Kahvaltıları açık büfe değil ancak getirilen kahvaltı yeterli seviyede.Otel ücreti son derece uygun sayılır.Otel'deki tek sorun konakladığınız zaman Otel'de düğün var ise gece yarısına kadar müzik çaldığı için çok gürültülü olabiliyor.Onun dışında konaklama yapılacak güvenilir bir otel.Bu bölgeye gelecek herkese tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
      • Seyahat türü: İş için seyahat etti
      Teşekkürler Sdt_orl
      2 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

1 geceliğine düğün için ailecek geldik,
      Tesadüfen görüp soralım dedik , hem bizi kaçırmadılar hemde çok güleryüzlü sıcakkanlı davrandılar.
      Odalar gayet temiz ve bakımlı
      Kahvaltı başarılı simştlerine bayıldım
      Çok teşekkürler

Konaklama tarihi: Eylül 2018
      1  Teşekkürler f_ratf2014
      11 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hotel; tüm detaylarıyla oldukça başarılı.. Emeği geçenlerin eline sağlık. Işlemciliği yol üstü işletmeciliğine göre uygun. Kosept 5* -işletmecilik ve personel 4* -Kahvaltı 3*. Otel sahibi Engin Beyle tanıştık. Kendisini tebrik ederiz..

Konaklama tarihi: Mart 2018
      Teşekkürler mustafa b
      24 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

Otel de ikinci kez konakladık. Otel temiz, odaları ferah, rahat. Ancak böylesi güzel bir otelin kahvaltısı kötü! Bir diğer deyişle otel ne kadar iyi ise, kahvaltısı da o kadar kötü!

İlk kalışımızda bu durumu resepsiyona sözlü olarak belirttik. Bu gelişimizde yine aynı berbat kahvaltı tabağı ile karşılaşınca, bu eleştirimizi yazacağımızı beyan ettik.

Kahvaltının açık büfe olmaması veya çok çeşit olmaması sorun değil. Sorun, kahvaltının kalitesizliğinde. Yetkililer bu sorunu düzeltirlerse, otele değer katmış olurlar.

Saygılarımızla...

Konaklama tarihi: Eylül 2017
      Teşekkürler Hüseyin Ş
      28 Şubat 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Salihlide bircok otel olmasina ragmen agirlikli olarak kalmayi tercih ettigim otel reymanes... sakin, temiz ve yeni bir otel olmasindan dolayi konforlu..yol tarafi asiri gurultulu , cam duvarlar yalitimsiz , sese duyarliysaniz uyumakta zorlanirsiniz..
      Fiyat olarak uygun , alacarte restaurant izgara ve soguk mezede basarili , kahvaltisinda cok cesit yok acikbufe degil ve cok onem verdikleri bir sunum tarzi degil , cogu zaman burda kahvalti yapmiyorum ..
      Yakin cevresinde yürüme mesefesinde populer restaurantlar bulunuyor , oralari tercih ediyorum
      Birkac olumsuzluk disinda lokasyonuna gore kalinabilecek en iyi otel..

Konaklama tarihi: Şubat 2017
      3  Teşekkürler mertbydr