Ara tatilde 2 günlük turumuzun konaklamasinin olduğu Salihli merkeze çok yakın olan termal otel..Giriş hızlı oldu ama ne bir karşılama ne bir , hoşgeldiniz diyen biri.
Otel yiparanmis, tadilata ihtiyacı var olduğu kesin..verilen odada (sigara kullanmayan biri olarak) cok ağır sigara kokusu vardi.. Banyilo , wc, duş , lavabo bakımdan geçirilmeli.. Oda mobilyaları yenilenmeli. Halılar sanki temiz değil.
Genel alanlar temiz değildi.
Odada telefon var ama receptiona ulasabilceginiz bir numara yok.
Odada 3 kişi konakladık, 3.havlu ve termal havuza inmek için 3. Bornoz istedik maalesef gelmedi...
İçerde bir kaos vardı..Yönetici kimse sahada değildi, en azından biz görmedik..Asansör yetersiz , kat aralarında yerlerde boş bardaklar tabaklar, sanki yoğunluğu kaldiramiyir gibi bir izlenim verdi.
Bunu çalışan personel de bize söyledi, eleman eksikliğimiz var yetisemiyoruz dedi.. Personelin oryantasyondan geçirilmesi lazım..Akşam yemegimiz çok fenaydı, yemekler özensiz, lezzsetsiz, sırf büfe dolu görünsün diye koyulmuş gibiydi..Büfede çalışan aşçı arkadaşlar, eldiven yok, kep yok, bone yok, önlük yok vs...sağlık oteli yani termal otel ama sunumlar ve görsel hiç sağlıklı görülmüyor..
Akşam yemeğinde canlı müzik vardı ama programın yarısı Ankaralı türküleri ile geçti..
Rakı siparişi verdik, bardak yok diye şarap bardağı getirdi servis personeli, buz istedik 15 dakika bakledik, su istedik bekledik,....1 gece kaldık ama stresli bir gece oldu..
Sabah kahvaltısı ise tam bir kaos..İnanamadim.
Neyseki Çıkış hızlı oldu, Ön büro personeli tamda otele yakışır bir şekilde , ilgisiz ve herhangi bir soru yada bir şey sormadan bizi uğurladı.. Hizmet sektöründe 30 yıldır çalışan biri olarak küçük bir özet geçtim..Tekrar gelirmiyim sorusuna belki diyebilirim..