“Tecrubesizlik ve bilgi eksiigi havayolu sirketi nedeniyle kaybedilen 10 saat + 2 baglanti ucusu...”
TAP Air Portugal yorumu

Yorum Zamanı: 17 Eylül 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Rio de Janeiro'dan Lizbon uzerinden yapacagim baglanti ile zaten check-in isleri gerceklestirdigim Istanbul ucagina binmek uzere Lizbon havaalaninda bana sadece eslik edebilmeleri sonraki baglantimi kacirmamam vê kaybettigim (arada insan haklarina aykiri davranilarak) ara terminalde 10 saat gecirmek zorunda birakildim. ) Transit icin vizeye ihtiyac duymayacagimi kanitlayan belgeler vê kendimi aciklama cabalarima ragmen havaalanindaki -araf- gibi adlandirabilecegim bolumde né elcilik né de bana yardimci olabilecek herhangi bir birimle baglanti kurmak icin talep etmeme ragmen destek alamadigim gibi T.C pasaportuyla seyahat etmemetmemee ragmen beni, sorunu cozmek uzere !!! diyerek 10 saat ucus sonucunda tekrar Rio de Janeiro'ya gondermek ícin elime bir bilet tutusturdular. Elcilikle ailemin baglantiya gecmeyi basarmasi sonucunda beklenenden epey gecikmeli de olsa baska bir havayolu sirketi yardimiyla baglanti ucagina bindirildim...

Seyahat tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler ZeptheZeplin
Yorumlar (25.252)
  • Diğer diller

4-8/25.252 yorum

Yorum Zamanı: 5 Aralık 2017

Check in yapmak nerede ise imkansız, sizle ilgilenen yok. Uçağı kalkmasına çok az zaman kala gerçekleştirebildim. Uçak çok küçük, el bagajınızı bile yanınıza alamıyorsunuz. Uçak gürültüsüne karşılık kulak tıkacı verdiler. İkram önceden koltuğa bırakılmış. Koltuklar dar. Alçaktan uçmak zorunda. Giderken de gelirken de en az 3 saat rötarlı hareket. Lisbon hava limanı son derece kötü. Seville ona göre daha iyi.

Seyahat tarihi: Şubat 2017
    • Koltuk konforu