Berbat ötesi bir havayolu. Sizden her adın için para kesmeye yönelik çalışıyor ve gerçekten çile çekmek isterseniz kullanın.
Ben bir daha ryanair i kullanmam.
Ben bir daha ryanair i kullanmam.
4-8/91.775 yorum
Oğlumun sırt çantası ebatlarındaki tekerlekli valizini sadece tekerlek kısmı sığmadığı için kabın valizi olarak görüp ek 45 Euro ücret aldılar . Daha önceden 4 kere daha bu valiz ile yolculuk yaptığımızda sorun yaşamadık , wizz Air ve rynair ile. Fakat bu sefer sorun çıkardılar . Bilginiz olsun, kafalarına göre davranıyorlar .
Rynair ile bugün danimarkaya geri döndük, hayatımda geçirdiğim en berbat yolculuktu, daha önce defalarca kez aynı firmayla uçtum ve sürekli aynı çantayı götürürüm yanımda sorun olmuyor diye. bu sefer venedikteki rynair çalışanları çantayı kesinlikle kabul etmedi ve sinir krizi geçirircesine bağırarak ora ödettiler. yolculuk boyunca sürekli azar işittik. çalışan hostesler kesinlikle karşılaştığım en rezil ve en saygısız insanlar. Otururken elimde şapkam vardı ve defalarca yanıma gelip şapkamı kafama takmak zorunda olduğumu söyledi gerçekten şaka gibi. şapkamı takmayınca çantama koyunca bana bağırmaya başladı. Hayatımda yaşadığım en saçma olay
Berbat bir hava yolu şirketi. Insanlardan fazla para çalmak için online çekin yapılmadı diye bir sürü bagaj parası alıyorlar. Insanları zor duruma sokup bu durumdan faydalanan adi bir firma
Dün Vilniustan Berline uçuşum vardı cuma akşamı gidip Pazartesi sabah dönücektim 2 günlük bir tatil. ama dün havanın kötü olmasından dolayı berline inemedik ve vilniusa geri döndük😂 yani cumartesi akşamı gidipte pazartesi sabah dönmenin bir anlamı yok maalesef ve ryanairın yaptığı tek şey uçağı yarına almak bir çok insan mağdur oldu para geri iade talebinide kabul etmiyorlar gayet berbat bir firma kesinlikle tavsiye etmiyorum 3,5 fazla verin ama ryanairla uçmayın.
koridorda gezip parfüm ve dutyfree eşyaları satmaya çalışan hosterlerde çok saçma.