Bildiğiniz kavurmaları unutun. Gölhisar usulü kavurmanın yapıldığı 2 yerden biri. Kesinlikle denemeniz gereken bir lezzet. Denizli-Antalya yolu üzerinde gölhisar tabelalarını takip ederek ilçeye ulaşabilirsiniz. İlçede 2018 yada 2019 a kadar sürecek altyapı yenileme çalışmaları var ki bu yüzden toz ve çamur çok fazla olacaktır, Dikkatinize....İlçenin yukarı kısmında bulunan Kibyra antik kentini gezdikten sonra (et seviyorsanız) lezzetli bir kavurma yiyebileceğiniz, çeşme meydanında küçük bi yer. Meydan da araç park edecek bir sürü alan var. Yol ile aynı seviyede, herhangi bi basamaktan iniip çıkılmıyor. Pazar günleri kapalı genelde.Çoğu akşam açık. Kapalıysa restoranın camında yazan numaradan arayıp açtıranlar da varmış. Kendi yaptıkları koyun yoğurdunuda denemenizi tavsiye ederim.
Normalde bi kavurmacıya gittiğinizde 20-30 dakika kavurmanın pişmesini beklersiniz. Gölhisar kavurmasında bu süre 30 saniye yada 1 dakikadır. Lezzetinin ise diğer kavurmalarla alakası yok. Yiyince "gavurma bumuymuş len" diyeceksiniz, o kadar diyorum.Devamı