Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Diego
Paylaş
Gelen Kutusu
Ara

Addison Restaurant

Doğrulandı
Restoranlar - 4.154 içerisinde 39. - San Diego
Masa Ayırtın
2
17/10 Per
20:00

Puanlar ve yorumlar

Fransız - 41 içerisinde 1. - San Diego
Restoranlar - 2.716 içerisinde 30. - San Diego
Mükemmellik Sertifikası2015 - 2019 Kazanan
PUANLAR
Yemek
Hizmet
Değer
Atmosfer

Ayrıntılar

FİYAT ARALIĞI
$98 - $150
MUTFAKLAR
Fransız
Öğünler
Akşam Yemeği

Konum ve iletişim bilgileri

Menü

Sample menus are subject to change.
PREMIER CHOIX​
Kumamoto Oysters
Champagne and  sweet and sour pear
Mussels « à La Nage »
Green curry, coriander and coconut
Bigeye Tuna
Charred green asparagus and smoked egg emulsion
Foie Gras Terrine
Cherries and chocolate brioche
DEUXIÈME CHOIX​
Porc Pressé
Morels, charred onions and parmesan (supplement $25)
Cèpe Mushroom Lasagna
Aged gouda and stinging nettles
Bouillabaisse
Baby​ fennel, black olives and piment d’espelette
Coddled Farm Egg
« Petits pois à la française »
TROISIÈME CHOIX​
Kobe Beef Short Rib
Mushroom gratin and potato croustillante  (supplement $25)
Salmon « Au Beurre Salé »
Beets, fennel and sauce « troisgros »
Coffee-Roasted Canard
Koshihikari rice and candied peanuts
Ris De Veau Panés
Escargot à la dijonnaise, celery and capers
QUATRIÈME CHOIX​
Vacherin
Blueberries, whipped yogurt and verbena
Mille-Feuille
Espresso, dark chocolate and hazelnut
Peach Parfait
Milk and honey
Yuzu Posset
Crème fraîche, dates and orange marmalade
Yorumlar (272)
Yorumları filtrele
63 sonuç
Gezgin puanı
50
6
2
1
4
Gezgin tipi
Dönem
DilTürkçe
Diğer diller
Gezgin puanı
50
6
2
1
4
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
FiltreleTürkçe
Liste güncelleniyor...
1-10/63 yorum
Bu yorumlar makine çevirisi olup orijinali İngilizcedir. Makine çevirileri gösterilsin mi?
31 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşim ve ben dünyanın en iyi gastronomi evlerinde yemek yedikleri için çok şanslıyız. Geçen akşam Addison'ı ilk 10'a yerleştirdik. Addison herkes için değildir; yüksek bilet, görüşünüzü ve duyularınızı 3 saat ziyaret edin. Eğer ciddi bir foodie iseniz, gerçekten ciddi yiyecek ve hizmet mükemmelliği bu keyfine...varacaksınız. İlk izlenimler yüksek tavanlı ve bol miktarda mermerle süslenmiş güzel bir restoran ve salondan oluşuyor. Yemek odasına büyük bir şömine hakimdir. 5 ders akşam yemeği seçtik; fiyat yüzünden değil, ama yaşlandıkça, o kadar fazla yiyemiyoruz. 20 yaş daha genç olsaydım, şefin işini yapmasına kesinlikle izin verirdim. Yemek deneyimimiz bardak Krug Champagne ile başladı. İlk kursumuz, Yoğurt ve Yuzu özü olan bir Salatalık Granitiydi. Daha sonra "Oscetra Havyar ve Egg Mousseline Tart" dan oluşan "Petite Saveurs", "sigara" hamurunda Gougere ve Somon Caviar garni ile birlikte "sigara" yulaflı Somon Fusse doldurulmuş bir peynir geldi. Bir sonraki kursumuz, Hindistan Cevizi, Tay Fesleğen ve Passion Fruit ile Alaska Kral Yengeç ve Peeky Toe Yengeç oldu. Kaprisli bir kursu “Chips and Dip”; yine mükemmel. Tapenade, Enginar ve Bottarga ile vahşi çipura bir ders lezzetli oldu. Black Truffles, Iberico Jambonu ve Füme Patates Pur ile Sweetbreads taze rendelenmiş Parmesan ile bitti. Akşamki favorimizdi. Bir tutam taze pişmiş Parkerhouse Rolls, dereotu otu tereyağı, Bal tereyağı ve Fluer de Sel serpilmiş Tereyağı dahil üç farklı ve lezzetli tereyağlı ile servis edildi. Mangalda ördek göğsü bir sonraki kurs oldu. Marine edilmiş bir Vişne, Ördek Karaciğer köpüğü, Turşu Hardal ve Kırmızı Lahana ile Ördek Jus ile süslenmiştir. Olağanüstü! . Damağı temizlemek için Kavun İncili Riesling Şerbeti ve 24 Ayar Altın Varak servis edildi. Tatlı, Cassis, Kakao ve Tuzlu Karamelli Çikolata yapımıydı. Anlaşmamız Çikolata Ganache Tart, Frangipan Petit Four ve Fruit Gel'den oluşuyordu. Çay ve Kahve ile birlikte yarım şişe Kosta Browne 2014 Pinot Noir'in tadını çıkardık. Katılmadığımız bir Peynir kursu ile birlikte 5. Sınıf Wagyu seçeneği vardı. Son olarak, servis ekibimiz bize güzel bir kutu çikolata ile birlikte akşam menüsünün basılı bir kopyasını sundu. Bu sunumdan sonra arabamız bizi bekliyordu. Servisin güzel koreografisi, şefin cesur mutfağı ifadesiyle birlikte, bunu hatırlamak için bir etkinlik haline getiriyor. Addison önerilmektedir ve bir geri dönüş ziyareti için sabırsızlanıyoruz.Devamı

Ziyaret tarihi: Temmuz 2019
Public Relations Manager Rachel W - Addison Restaurant, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Ağustos 2019
Google Çevirisi

Devamı

17 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

San Diego bölgesinde çok sayıda seçkin, şık restoran var. Bu, ilçedeki en iyi, en abartılı yemek deneyimi. Oldukça yol dışında, ama buna değer. Personel iyi eğitilmiş ve eğlenceli, sadece onları diğer masalara hitap izlemek için. Koreografisi yapılmış bir dans gibi. Kokteyller muhteşem ve onların şarap...listesi geniş. Gıda olağanüstü. Menüde sadece iki şey var (tam değil). Ya 5 çeşit yemek ya da 10 çeşit yemek sunarlar. Masada herkes aynı sayıda kurs sipariş etmek zorundadır. Bölümleri küçük olsa bile, sizi dolduruyorlar. Çok yiyebilirim ama 5 - kursumdan sonra tamamen memnun kaldım (genel olarak, size 5'ten fazla veriyorlar, tatlılar sayılıyor mu? En az 3, bir kaç palet temizleyici vardı). Bir sonraki kursun son olacağını düşünmeye devam ettik, ama gelmeye devam ettiler. Bu biraz pahalı, ama ödediğinizin karşılığını alıyorsunuz. Menüleri, belirli bir mevsimde nelerin mevcut olduğuna göre değişir, ancak yalnızca en yüksek içerikle birlikte. Yemek deneyimimiz sırasında (çoklu palet temizleyicilere ya da çoklu tatlılara gitmeyeceğim), çıtır kabuğa sarılmış somon eşliğinde pastırma sıvısı ile puf böreği yanında havyar turtalar servis edildi. Sonra bir yengeç ve karides kraker eşliğinde bir vanilya suyu içinde bir ıstakoz ve yengeç oldu. Sonraki mükemmel pişmiş bir çipura oldu. Hoş bir sürpriz oldu, hafif bir ısı vardı. Bundan sonra, patates ve traş siyah trüf ile zengin bir tatlı oldu. Dünyevi kırmızı şarabımla gerçekten iyi geçti. Bunu ateşte biten ızgara ördek izledi. Dumanı gerçekten tadabilirsin. Tek başına durdu, ancak eşlik edecek 6 öğeyle birlikte geldi (ezme, ıslatılmış kiraz, hardal, ızgara soğan, bir azaltma ve meyve ezmesi). Ben tatlı biri değilim, ama ardından gelen tatlılar harika. Onlara pek girmeyeceğim, ancak armut turşusu, tatlı şarap şerbeti, 6 farklı türde çikolata, hindistancevizi acıbadem kurabiyesi, şekerli jöle, çikolata turtası içeren bir çikolata tabağı vardı. Ayrıca ek bir peynir arabası var, ama kendimi şımartmak için fazla doluydum. Gerçek bir 5 yıldızlı olay.Devamı

Ziyaret tarihi: Temmuz 2019
Public Relations Manager Rachel W - Addison Restaurant, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Ağustos 2019
Google Çevirisi

Devamı

15 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İyi bir tecrübeyi seviyoruz ve Addison'ın bu ayın başlarında Michelin Yıldızı aldığını öğrendiğimizde, gitme zamanı geldiğine karar verdik. Öncelikle size mekanın, hizmetin ve yemeklerin harika olduğunu söylememe izin verin, buranın neden burası için şehirdeki diğer insanlara karşı olduğunu hemen anlayabilirsiniz; San Diego'daki servis seviyesi ve...detaylara gösterilen önemle kıyaslanabilecek başka bir yer yok. Şimdi, ziyaret ettiğimiz dünyadaki en iyi restoranlarla nasıl karşılaştırılıyor? Şaşırtıcı derecede iyi! Bu tür bir deneyim hakkında sevdiğimiz şeylerden biri, her şeyin mükemmel biçimde nasıl senkronize edileceğidir. Partimiz her an tek bir tabağa oturduğundan beri. Tuvalete gitmek bile, garsonlardan birinin size doğru yürüyeceği bir deneyim. Yine, detaylara dikkat farkıdır. Yemek üzerine, menü iki sabit 5 veya 10 dersten oluşuyordu. Elbette 10 ders menüsü seçtik. Maalesef benim için araba sürüyordum ve şarap eşleştirmesini yapmadım, duyduklarıma göre harika. Salatalık aromalı buz olan Amuse Bouche adında bir şeyle başladık, lezzetleri açtı ve çok iyiydi. Gecenin en güzel anlarından biri olan “Petite Saveurs” adında bir şeyle takip etti, ağzınızda tadıyla, kesinlikle lezzetli patlayan tereyağı ile doldurulmuş bir mini Kruvasan vardı. Zeytinyağlı Fruiste de La Terre de favorilerimizden biriydi. Daha sonra Alaska Kralı Yengeç ile takip ettik ve bir başka vurgu yaptık: Veruga soslu Kaluga Kraliçe Havyarı olan Mersin Böreği. Muhteşem. Loup de Mer (Enginar, Bottarga, Tapenade) ve Füme Sweetbreads (ki siyah trüf mantarı vardı, kokuyu vurgulamak için orada çok az bir hareket yapıyorlar) muhtemelen bizim en sevdiğimiz ama çok iyiydiler. Yaptığımız A 5 Wagyu'yu ekleme seçeneğimiz vardı ve hayal kırıklığına uğratmadı. Japon sosu ile karamelize patlıcan vardı, ağız ve burun için keyifli. Muhtemelen en sevdiğimiz Fromage Saisonnier olan final kursuyla sona erdik. Sonunda iki tatlı, Vacherin Printemps (Meyer limon ve Huckleberries) ve ikisinin favorim olan Creme de Cafe ile doldu. Genel olarak bu iyi bir değerdi, eşleştirmeyi eklerseniz kişi başına 400 - 500 arasında bir şey beklemelisiniz, Wagyu da ekliyorsanız 600. Kesinlikle geri döneceğim, zarafeti gösteren ve şeylerin etine girdikten sonra tüm dikkatinizi gerektiren yerlerden biri.Devamı

Ziyaret tarihi: Haziran 2019
7 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı

Bazı ipuçları - Fiyatı unutun. Hayatında birkaç kez bu seviyede yemek yemeyeceksin, bu yüzden rahatla ve deneyimin tadını çıkar. Kaça mal olacak? J. P Morgan’ın deyimiyle, “Sormanız gerekiyorsa, paranız yetmez”. Çocuk getirmeyin, yemek yaklaşık üç saat sürdü ve 30 yaşından küçük Amerikan çocuk o kadar...uzun süre oturamayacak. Tadım menüsünü deneyin ve eğer paranız varsa, şaraplarla eşleştirin çünkü yemeği daha akılda kalıcı hale getirecektir. Özel bir şoför bulundurun veya Uber veya Lyft'e götürün. DUI için yemek veya cezadan çok daha ucuz. San Diego'da yaşıyorum ve şehirdeki en sevdiğim restoran hâlâ pazarın en iyisi, ama sonra deniz mahsullerini, fiyatı ve o restoranın havasını seviyorum. Kızımın 30 doğum gününü kutlamak için Addison'a gittik. Ancak, Addison hem gider hem de ön ödeme bakımından Piyasa Üstünden farklı bir düzeydedir. Arpege, Lucas Kartonu, Paris'teki Tour d'Argent ve Fransa'da başka bir yerde Trois Grois, Lameloise, George Blanc gibi gittiğim diğer birçok pahalı ve mükemmel restoranla karşılaştırmalıyım. York, San Francisco'daki restoranlar. Addison, yediğim en iyi ikinci odaya sahip. İlki ve bugüne kadarki en etkileyici olanı Paris'teki Tour d'Argent idi. Ayar unutulmaz ama ne yazık ki yemekle eşleşmiyor. Tour d’Argent'taki yemekler kötü değil, fantastik değil. Addison hizmetinde iddialı rağmen mükemmel. Akşamları usta ve ilginç bir üç kişilik performans ile tedavi edildi. Aslında, Fransızca konuşan bir garson bulmayı başardılar ve sınırlı becerilerimi uygulayabiliyordum. Servis iddialı olmasına rağmen, hiçbir şekilde anlaşılmaz değildi. Eğlenceliydi. Sesi hem restoran hem de fırsat için haklıydı. Hepimiz 10 ya da 12 tabak tadımı menüsü (sayı unuttum) emretti ve Restoran kızım için menüsünde bazı mükemmel vejetaryen tabak hazırlamak için kendi yolumdan gittim. 10 farklı plakanın her biri güzeldi. Genel olarak, yemek çok iyiydi, ama unutulmaz biraz kısa bir veya iki yemekler dışında. Tekrar gider miyim Muhtemelen. Hepimiz özel bir yerde ve zamanda iyi zaman geçirdik.Devamı

Ziyaret tarihi: Nisan 2019
7 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kesinlikle akla gelebilecek en iyi yemek deneyimi! Görkemli çevre ve senkronize koreografiler hareketler, her bir kursun başyapıt yaratmasıyla tutarlıydı. Kusursuz güzellik ve zarafet ile kusursuz hizmet!

Ziyaret tarihi: Nisan 2019
29 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Restoran eski zaman Avrupa zarafetini hatırlattı. Beyaz keten masa örtüleri (yer ayarını koymadan önce buharlı ütü ile bastırılır), masadaki her kişi için bir sunucu ve ayağa kalkarsanız sandalyenizi çıkarırlar. Başka bir deyişle, çok özenli hizmet. Gıda da çok iyiydi. Biz on kurs tadım menüsü vardı...ve her biri benzersiz ve eğlenceli. Ayrıca bir prix fixe menüsünden sipariş verebilirsiniz. Bu, hatırlanacak özel günler için bir yer.Devamı

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
21 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu bizim en pahalı şefimiz tatmaktaydı. Harika bir ortam ve muhteşem bir restoranda harika bir yemek oldu. Sağlanan küçük ekstralar, ekmek, konsomm, havyar, beyaz kuşkonmaz ve tatlı tüm gıda keyifli ve lezzet dolu. Bu tatma bir Michelin yıldızına sahip olmadıkları için pahalıydı ve neden olmasın...diye merak etmiyorlar. Şarap eşleştirme de yemeği iltifat için çok keyifli bir yoldu.Devamı

Ziyaret tarihi: Mart 2018
20 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Addison'ı sev! Asla, bir kez değil, uzaktan herhangi bir seviyede veya herhangi bir sebepten dolayı hayal kırıklığına uğrattılar. Selamlaşmadan, bizim vedalarımıza teklif vermek için, her şey noktasında ve kesinlikle harika. Gıda amazing ve onunla çiftleşir şarap amazing.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
17 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Hayatımda güzel yemekler yaşadım ama bu tüm beklentileri aşıyor. Yiyecek ve üst düzey servis tarafından bozulmaya hazırlıklı olun. Personel, iyi bir mizah anlayışı ile son derece servis odaklı, dost oldu. Gıda mükemmel ve dört benim grup için senkronize zamanlama ile servis! İleriye dönük olarak, bu...güzel yemeği her zaman gelecekteki güzel yemeklerle kıyaslayacağım!Devamı

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
17 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Bir doğum gününü kutlamak için bu sıcak yaz akşamına geldiğimizde, rahat barda hızlı bir şekilde oturduk ve kokteyller yedik. Akşam yemeği üzerine ilerlerken, çok geniş ve konforlu bir masaya oturduk. Şampanya Kartından faydalandık ve bir Grand Cru Rose'un keyfini çıkardık. Tadım yemeği hakkında her şey...mükemmeldi. Zirveler havyar ile istiridye dahil; sake tedavi kampachi; ördek ve poularde ve gerçekten her yemeğin bir sanat eseriydi. Benim için sadece meyve çorbası eksik ve zayıftı ama arkadaşım çorbayı çok sevdi. Hizmet de dünya standartlarındaydı. Şarap listesi, her zevke ve bütçeye uygun şaraplar ile muazzam. Mükemmel bir Gruner Veltliner ve eski bir White Burgundy keyif aldık. Şarap personeli de çok bilgili. Ekleme geldiğinde şımartılmaya hazır olun. Evet, yemek çok pahalı ama dünya standartlarında yemek için savurganlık değer. Şüphesiz bu San Diego bölgesinde en iyi restoranıdır. Son derece tavsiye ederim ve geri dönecekti.Devamı

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
Diğer yorumlara bakın
Yakınlarda
Yakınlardaki OtellerYakınlardaki 293 otelin tümüne bakın
Fairmont Grand Del Mar
2.095 yorum
0,36 km mesafede
DoubleTree by Hilton San Diego - Del Mar
222 yorum
3,55 km mesafede
Hampton Inn San Diego/Del Mar
924 yorum
3,74 km mesafede
Residence Inn by Marriott San Diego Del Mar
248 yorum
3,74 km mesafede
Yakınlardaki RestoranlarYakınlardaki 5.829 restoranın tümüne bakın
Amaya
302 yorum
0,41 km mesafede
Club M
41 yorum
0,38 km mesafede
The Clubhouse Grill
5 yorum
0,38 km mesafede
Yakınlardaki Gezilecek YerlerYakınlardaki 1.504 gezilecek yerin tümüne bakın
Tennis at Rancho Valencia
14 yorum
5,46 km mesafede
Torrey Pines State Natural Reserve
3.655 yorum
5,76 km mesafede
SkySurfer Balloon Co.
20 yorum
4,52 km mesafede
Green Flash Brewing Company
154 yorum
4,29 km mesafede
Sorular ve Yanıtlar
Addison Restaurant personelinden ve geçmişteki konuklardan çabuk yanıt alın.
Not: Sorunuz, Sorular ve Yanıtlar sayfasında, herkese açık biçimde yayımlanacaktır.
Gönder
Gönderim kuralları
Bu Sizin Kaydınız mı?
Bu işletmenin sahibi veya müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.
Ücretsiz Kaydınızın Denetimini Alın