Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Francisco
Paylaş
Gelen Kutusu
Ara

Atelier Crenn

Doğrulandı

Puanlar ve yorumlar

Fransız - 95 içerisinde 6. - San Francisco
Restoranlar - 3.794 içerisinde 52. - San Francisco
Mükemmellik Sertifikası2015, 2017 - 2019 Kazanan
PUANLAR
Yemek
Hizmet
Değer
Atmosfer

Ayrıntılar

MUTFAKLAR
Fransız
Özel Beslenme Türleri
Vejetaryen Dostu, Glütensiz Seçenekler
Öğünler
Akşam Yemeği
Tüm ayrıntılara bakın
öğünler, özelli̇kler

Konum ve iletişim bilgileri

Yorumlar (245)
Yorumları filtrele
38 sonuç
Gezgin puanı
32
2
3
1
0
Gezgin tipi
Dönem
DilTürkçe
Diğer diller
Gezgin puanı
32
2
3
1
0
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
FiltreleTürkçe
Liste güncelleniyor...
1-10/38 yorum
Bu yorumlar makine çevirisi olup orijinali İngilizcedir. Makine çevirileri gösterilsin mi?
22 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Netflix Chef's Dominique Dominique Crenn Masasını gördükten sonra, San Francisco'daki restoranını ziyaret etmeye karar verdik ve yan taraftaki Bar Crenn'de başladık. Barın havasını sıcak yeşil / gri duvarları, antika mobilyaları ve aydınlık avizeleri olan çok eski bir Fransız okulu oluşturuyor. Muhteşem. Bardan mutfak (ne temiz...ve aydınlık bir alan) ve küçük sekiz kişilik yemek odasına kadar eşlik ettik. Oda, güzel doğal ahşap masalar, konforlu sandalyeler ve gri duvarlarla doludur - 16 çeşit tatma menüsü için mükemmel bir zemin. Servis mükemmel. Birimiz şarap tadımı (normal ve nadir şarap eşleştirmesi değil) vardı ve bir diğeri de alkolsüz içecek eşleşmesi vardı. Her ikisi de tatma menüsü ile iyi eşleştirilmiş ve çok yaratıcı. Alkolsüz içecekler taze çiçeklerle süslendi ve meyve suları, çalılar, iksirler ve otlar çeşitleridi. Tatma menüsü bir incelemede yeterince tanımlanamıyor, çok çeşitli, şaşırtıcı ve lezzetli. Yemek aracılığıyla şiir / menü tarafından yönlendirildik ve her bir kursun ne içereceğini tahmin etmek eğlenceliydi. Et suları, köpükler, sıcak, soğuk, tuzlu, dumanlı ve tatlı tatlar ve ayrıca her bir kursa eşlik eden güzel yemekler ile havaya uçurulduk. Bizi en çok şaşırtan yemeği seçmek zorunda kalsaydık, dondurulmuş portakal şeklindeki tatlı olmalıydı. Leziz tabakanın ardından tabakayı bulmak için gerçekçi görünen turuncuya dalmak gerçekten istisnai bir durumdu. Bir sanat eseri - beş tatlı kursunda olduğu gibi. Bu akşam yemeğinden çok daha fazlası, bu olağanüstü hazırlanmış bir mutfak deneyimi.Devamı

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
21 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Atelier Crenn için NO yıldızları yeterince yüksek! Cidden baştan sona GENIUS! Dünyanın her yerinde güzel bir akşam yemeği yedim ve şu ana kadar bu farklı bir seviyede. Fransız Çamaşırhanesinde ve Per Se'de birkaç kez yemek yedim ve hatta Atelier Crenn'e bile yaklaşmıyorlar. HER Genius kreasyonları...tarafından kutsanmış olduğum için Şerefli olduğum ünlü Usta Şef'in yanı sıra, parlaklığını tamamlamak için güzel ANGELS'ın sihirli bir ekibi var. Barr Crenn'deki Erica, nezaketle misafirperver ve güzel bir kalbe sahip. Herkes MÜKEMMELDİR, ama kalbimde olan şefim dışında en sevdiğim, en güzel, Ruben! ! ! RUBEN, BRAVO! ! ! ! evet Crenn gerçekten YÜCE DEĞİL! ! Burası ulusal bir hazine! ! CRENN'E TANRI OLUR ! ! ! ! AMİN! ! ! ! ! OXOXOXOX Bu gerçek AŞK!Devamı

Ziyaret tarihi: Temmuz 2019
1 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Başka bir çiftle doğum günü kutlamaları için ziyaret ettik. Doğum günü notlarından güzelce basılmış menüye ev almak, her ayrıntı güzeldi. Prix fixe'lerinin birçok kursu vardı (~ 15), ancak bazıları kelimenin tam anlamıyla ısırdı ve çoğu, lezzetli, yenilikçi tatların ortaya çıkmasına izin veren küçük bölümlerdi. Kimse...aç veya aşırı dolu bırakmadı. Börek ekmek ekledi, bu yüzden kalanları eve götürmek istedik. Bunun yerine garson güzel sarılmış, çift başına bir somun verdi. Muhteşem yemek!Devamı

Ziyaret tarihi: Haziran 2019
20 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şef Crenn ve ekibi dahice bir tatma menüsü üretiyor. Bar Crenn'e adım attığımız andan ayrıldığımız ana kadar, havasızlık olmadan profesyonelce bakıldı ve tedavi edildi. Yemek, maceracı, güzel, lezzetli, şanlı ilham verdi. Grubumuz orada yemek en iyi zaman geçirdim. Yemek odası 8 masadan oluşmaktadır. Şef Crenn...merhaba demek ve sohbet etmek için geldi. Harika personel, profesyonel hizmet, mükemmel malzemeler. Çok pahalı bir yemek ama gerçek bir deneyim.Devamı

Ziyaret tarihi: Nisan 2019
10 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı

Bu restoranın ne kadar iyi olduğunu yeterince tanımlamak zor, çünkü çoğunlukla kendi sınıfında. Şimdiye dek uzaktan karşılaştığım tek restoran Chicago'daki Alinea, ikisi de ultra modern oldukları için değil, her ikisi de yiyecek ve sanatın zarfını zorladıkları için. Bizim yemek baştan sona bir deneyim oldu ve...şaşırtıcı gıda ile birlikte işinde muhtemelen en iyi olan bir personel oldu. Dikkatli, nazik, verimli ve çok iyi eğitilmişlerdi. Bir şiir biçimindeki menü, yemeğe hevesli bir hava ekledi ve geceye eğlenceli bir ilave oldu. Gerçek yıldız olsa da, besindir. Buradaki her yemek bir hit oldu ve her birini yiyebildiğim için çok müteşekkirim. Yemeklere gerçekten yeni bir seviye katabildiğiniz için şaraplarınızı (normal veya rezerv) yönetebiliyorsanız şarap eşleştirmelerini alın. Eğer San Francisco’daysanız ve alabilirsiniz, lütfen buraya gidin, bu inanılmaz.Devamı

Ziyaret tarihi: Nisan 2019
8 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı

Bu yıl boyunca bizim california gezisi atelier crenn harika bir akşam yemeği zevk. Restoran ne biz gerçekten sevdim oldukça küçük. serin bir atmosfer, çok özenli hizmet ve yemek gerçekten eşsiz ve harika. her şey anlam kazandı.

Ziyaret tarihi: Ocak 2019
25 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşımız ve sonunda nihayet 3. Michelin Yıldızını haklı bir şekilde kazanmadan önce Ekim ayında yapılan Atelier Crenn'e geri döndük. Yenileme öncesi 3 yıl önce burada yemek yiyen bize, bu zaten 3 yıldız layık. Ancak geçen Cumartesi gecesi akşam yemeğimizin neden bu 3 yıldıza layık olduğunu...ve neden bu (Benu'yla birlikte) San Francisco'daki en sevdiğim restoran olduğunu ve (Alinea ile birlikte) belki de en sevdiğim restoran olduğunu Kuzey Amerika Yan taraftaki Bar Crenn'de bir tur şampanya ile başladık, ayrı bir inceleme yazacağım güzel bir yer. Sonra hızlı bir mutfak turu yaptık ve yenilenmiş yemek salonunun ortasına oturduk. Yeni dekor gerçekten çok hoş ve takım için giyinen kıyafetler ile eşleşti daha drama ve biraz daha şık ipuçları. Yine de ekip, 3 yıl önce çok sevdiğimiz ve takdir ettiğimiz aynı hizmet kolaylığına sahipti. Takımla şakalaşarak, sorular sorup hatta ara sıra ruh halini hafifletmek için eğlendim. Şef Crenn ile biraz sohbet etme şansı sadece inanılmaz pastanın içinde donuyordu. Yemek muhteşem, muhteşem. Ve yine çılgınca yaratıcı. Bu, ekibi tarafından çok güzelce yürütülen Chef Crenn'in bir özelliğidir. Hepimiz dışarı çıktık. Dört kişiyiz havyar ekini emretti. İkimiz beyaz trüf ekini emretti. İkimiz için $ 550 şarap eşleştirme kırdı iken ikimiz düzenli 250 $ şarap eşleştirme emretti. Her güzel için her kuruşa değdi trajik olarak pahalı bir akşam yemeği oldu. Zaten geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Ve bu, 2 * Californios'ta muhteşem eğlence ve lezzetli akşam yemeğimizin ardından bile bir gece! Şimdi son 3 yılda tüm Bay Area’nın 3 * restoranlarında akşam yemeğini yedim ve bölgenin neredeyse tüm 2 * restoranlarında da yemek yedim. (Bu listeyi bitirmek için ilkbaharda Lazy Bear'de ve daha sonra ilkbaharda Baume'de olacağım.) Atelier Crenn, tartışmasız kentteki, ABD'deki ve dünyadaki en iyi 3 restorandan biri. Şefin Brittany çocukluğundan bu harika Fransız mutfağını andıran, icrasında avangard - ve duyuların yeni zevklerini yeniden yaratmaya ve yaratmaya çalışmaktadır - hepsi. Fevkalade. Tüm takıma tebrik ederim. Kazandılar ve ne yapacaklarını görmek için geri dönmek için sabırsızlanıyorum.Devamı

Ziyaret tarihi: Aralık 2018
25 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yolculuk için Belçika'dan Kaliforniya'ya geldik ve bu restoran mutlaka ziyaret etmemiz gereken bir yerdi. Mükemmel servis, çok rahatlatıcı bir alan. Şarap eşleştirme ile yemek bir rüyaydı. En sevdiklerimiz arasında cuberdon amuse bouche, domates yemeği, tatlı çörek, deniz kestanesi yemeği vardı. Bu deneyimi asla unutmayacağız!

Ziyaret tarihi: Aralık 2018
17 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Chef Domnique Crenn'i ilk kez Netflix’in Şef Masasının 2. Sezonunda öğrendikten sonra, son iki yıldır amiral restoranını denemek istedim. 2016'da Petit Crenn'e gittim ve bu bölümün tarzını tatmak için gittim. Petit Crenn’in konseptinin, Şef Crenn’in Fransa’daki Brittany’deki çocukluğundan daha fazla mutfağa dayandığını fark ettim. Atelier...Crenn, yeni yemeklere daha iyi bir yemek deneyimi sunan, tamamen farklı ve daha muhteşem bir deneyim. Atelier Crenn, San Francisco’daki Cow Hollow semtindeki Fillmore Caddesi üzerindeki sıradan binalar arasında yer almaktadır. Tek tanımlayıcı özellik, restoranın adı ile birlikte bir afiş üzerine kazınmış tasarım, çelenk gibi markadır. Ahşap kapıyı açtıktan sonra, her ahşap masanın altında çeşitli İran halılarıyla giyilen koyu ahşap zeminlere sahip, mütevazı ve büyük bir odaya girmiş olursunuz. Duvarlar ya tırnakların ya da babasının resimlerinin resimleriyle bezenmiştir. Restoranın adı hayatında önemli bir rol oynayan babasına saygı duruşu. Gösteriden, Şef Crenn'in bebekken evlat edinildiğini öğreniyorsun. Oturtuktan sonra, hostesden 4'ümüzün fotoğrafını çekmesini istemiştim. Şef Crenn kendini diğer masalara tanıtmaya başlamıştı ve fotoğrafımızı çektiğinde fotoğrafımıza ateş ettiler! Bu bize mutlu - şanslı bir tutum ve sıcaklık ilk bakışını verdi. Yolculuk daha sonra ne tatlı ne de tart olduğu iyi dengelenmiş bir kavun Kombucha içeceği ile başladı. İçeceklerimizi bitirdikten sonra, sunucumuz o akşamki menüde yer aldı. Bu bölüm, bölüm içinde vurgulandığı gibi, bir şiir biçiminde (yemeğin sonunda gerçek menü ile sağlandı). Bir sonraki dersin imzalarından biri olan Kir Breton'du: buzlu bir elma şarabı ile doldurulmuş beyaz çikolata küresi, reçel haline dönüştürülmüş cr me de cassis ile dolduruldu. Bir ısırıkta alındığında, göründüğü kadar lezzetli. Şimdi şiir resmen başladı, “Yaz serin esintisiyle geldi. ”Sunucularımız cam kubbeli iki taş kaseden oluşuyordu; burada“ sis ”(kuru buz) yavaş yavaş kaçıyordu. Kapaklar kaldırıldığında ve “esinti” yavaşça kaybolduğunda, bir sonraki kursumuz ortaya çıktı: Geoduck, Sea Urchin ve Stone Fruit. Geoduck (deniz tarağı) ve deniz kestanesi, her biri özenle kesilmiş ve çiçek yaprakları gibi dikkatlice yerleştirilmiştir. Deniz kestanesi ve geoduck, taze ve kesinlikle meyvenin tadı tamamlandı. Bir sonraki yemek benim favorilerimden biriydi: “Neptün'den aureate çiçek açan bu en çok beğenilen hediyeyi görün. “Yemek güzel yapılmış ve bir tabakta sanat gibi görünüyordu. Ana madde karides, öğütülmüş, toz deniz yosunu bir halka ile çevrili garnitür ve consomm ile tepesinde bir p t sundu. Daha sonra başka bir halka oluşturmak için bir köpük peynir altı suyu proteini uygulandı. Çanak, birkaç damla damla (bir damlalık kullanarak) bir hindistancevizi yağı ile sirke bir ipucu içeren bir sıcak et suyu ile desteklenmiştir. Lezzetlerin ve bu yemeğin estetiğinin karmaşıklığı, tüm yemek yolculuğunun güzelliğini ve yenilikçiliğini tek bir rotada kapsıyordu. Şiir daha sebze ve deniz ürünleri yemeklerine devam ediyor. Ana et dersi yoktu. Chef Crenn tekrar masamıza geldi ve en sevdiği meyve olan Domates gibi, nasıl çalıştığımızı sordu. “Yaz yıldızlarının ışıltısı, yaz gri renkte gizlenmiş olsa da. “Bu kesinlikle yemeklerin bir başka vurgulamak oldu. Evin bile Brioche ile çırpılmış, wagyu içyağı ve ördek yağı tereyağı yaptı. Büyükannenin tarifi yapılan Brioche, yumuşak, kabarık ve parçalamak kolaydı. Hiçbir ekmek boşa gitmedi. İki ana ders deniz ürünleri: abalone ve alabalıktı. Abalone, bir mantarınkine benzer kıvamda pişirildi. Chef Crenn’in yemek pişirme felsefesindeki önemli bir özellik sürdürülebilirlik ve kullanılabilirliktir. Alabalık tabağından sonra, altın kaplamalı cam kapta servis edilen otlarla karıştırılmış alabalık kemiklerinden yapılan çay ikram edildi. Son tuzlu kurs, ev yapımı tuzlu kraker ile servis edilen bir peynir kursuydu. Avustralya kara truffle talaşı için ek bir ücret ödedi. Şiir dolduğunda, pasta şefi Juan Contreras tarafından tasarlanan üç tatlı kursuna hizmet ettik. Atelier Crenn’in kavramının başlangıcından beri Şef Crenn ile çalışıyor. Vurgu Hindistan cevizi ve ananas ders oldu. Bir çikolata kabuğunda servis edilen hindistan cevizi dondurması, kireç, ananas ve kişniş ile karıştırıldı. Yaklaşık 3 saat yemek yedikten sonra şiir yolculuğumuz sona erdi. Orada geçirdiğimiz zaman bir haiku'nun uzunluğu gibiydi! Ekibimizle tanışabilmemiz için sunucumuz bizi mutfağa geri götürdü. Şef Crenn ve Chef Contreras fotoğraflar için çıktı. Gecenin başlangıcından itibaren enerjisi bir parça dağılmamıştı. Şef Crenn'in kendi Instagram hesabını (kız kardeşimin fotoğrafı) yeniden yayınladığı aptalca pozlar çıkardık! Genel olarak, Atelier Crenn beklentilerimi aştı. Yemek iyi yapılmış ve doldurma üzerinde değil. Fiyat, sunulan yemek miktarı için biraz yüksek olabilir, ancak bu deneyim hiç de azalmadı. Şef Crenn sadece zanaatını değil, aynı zamanda orada çalışan her bir kişi tarafından sergilenen personelinde de gurur duymaktadır. İş yerinde mutfak dehası yaşamak için en az bir kez gitmenizi tavsiye ederim. Dünyanın en iyi 50 numaralı restoran komitesinin, Atelier Crenn’in son 50 listesinden çıkarılmasını umuyorum. Şef Domnique Crenn, şeflerin erkek egemen dünyasında açık sözlü bir kadındır ve yemek pişirme / yaratıcılık kesinlikle kendisi için konuşur. O gerçek, parlak ve misafirlerini seviyor. Afiyet olsun!Devamı

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
15 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

Gitmeden önce, gitmeseniz bile, yemeğiniz olduğu gibi, Chef Crenn'in Netflix dizisi "Şefin Masası" hakkındaki hikayesini izlemek için kendinize borçlusunuz. Brittany Fransa'da hayatının açık bir duygusal yolculuğudur . Şefin Crenn'in babası "Papa" ve annesiyle olan ilişkisi, Brittany sahil ürünlerinin tazeliği, kim olduğunu ve 2 yıldızlı bir...Michelin şefi olarak mutfak parlaklığını anlamamıza yardımcı oluyor! Restoranın kendisi çok sade (Dominique, lütfen lütfen güney duvardaki Brittany kıyı şeridinin büyük bir fotoğrafını koyun). Hizmet iddiasız, ama zarif. Çalışkan personelin bu mutfak ekibinin bir parçası olmaktan memnun olduklarını söyleyebilirsin. Yemek asla durmadı, intermezzo karıştırarak, şarabın birleşmesiyle tamamlandı ve şarabın birleştiği tek bir şeye benziyordu. . . Büyülü anıların bir kısmı şunlardı: Geoduck, Sea Urching & Stone Fruit; Karides, Deniz Yosunu ve Peynir altı suyu; Mersin ve Koji; Abalone, Lahana ve Füme Cr. . . Oh oh oh, havyar servisi. . . Keşke bir fotoğraf çektim (yiyecek fotoğrafçısı değil - lol). . . Şef Crenn, kendisini dinleyicilerine tanıtmak için geldi (çok klas hareket) ve beklendiği gibi zarif ve gösterişsizdi.  3 saat geçti!Devamı

Ziyaret tarihi: Temmuz 2018
Diğer yorumlara bakın
Yakınlarda
Yakınlardaki OtellerYakınlardaki 244 otelin tümüne bakın
Chelsea Inn
828 yorum
0,14 km mesafede
Greenwich Inn
319 yorum
0,17 km mesafede
Hotel Del Sol, a Joie de Vivre hotel
1.381 yorum
0,2 km mesafede
Cow Hollow Inn and Suites
1.390 yorum
0,21 km mesafede
Yakınlardaki RestoranlarYakınlardaki 6.518 restoranın tümüne bakın
Umami Burger
179 yorum
0,14 km mesafede
Balboa Cafe
143 yorum
0,07 km mesafede
Tacko
58 yorum
0,01 km mesafede
Yakınlardaki Gezilecek YerlerYakınlardaki 2.196 gezilecek yerin tümüne bakın
Cow Hollow
23 yorum
0,21 km mesafede
White Rabbit
6 yorum
0,04 km mesafede
Balboa Cafe
5 yorum
0,05 km mesafede
Golden Gate Bridge Bike Rentals
76 yorum
0,17 km mesafede
Atelier Crenn personelinden ve geçmişteki konuklardan çabuk yanıt alın.
Not: Sorunuz, Sorular ve Yanıtlar sayfasında, herkese açık biçimde yayımlanacaktır.
Gönder
Gönderim kuralları
Bu Sizin Kaydınız mı?
Bu işletmenin sahibi veya müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.
Ücretsiz Kaydınızın Denetimini Alın