Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Puanlar ve yorumlar

Tayland - 60 içerisinde 7. - Udon Thani
Restoranlar - 154 içerisinde 9. - Udon Thani
PUANLAR
Yemek
Hizmet
Değer

Ayrıntılar

MUTFAKLAR
Fast Food, Asya, Tayland
Özel Beslenme Türleri
Vejetaryen Dostu, Glütensiz Seçenekler
Öğünler
Öğle Yemeği, Akşam Yemeği
Tüm ayrıntılara bakın
öğünler, özelli̇kler
Yorumlar (62)
Yorumları filtrele
20 sonuç
Gezgin puanı
16
1
1
1
1
Gezgin tipi
Dönem
DilTürkçe
Diğer diller
Gezgin puanı
16
1
1
1
1
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
FiltreleTürkçe
Liste güncelleniyor...
Bu yorumlar makine çevirisi olup orijinali İngilizcedir. Makine çevirileri gösterilsin mi?
31 Mart 2019 tarihinde yorum yapıldı

En sevdiğim Tayland restoranlarından biri: Samuay ve Sons Buradaki yiyecekler çoğunlukla kuzeydoğuya dokunan merkezi Tayland yemekleridir (ancak güneye ya da kuzeye gitmez). Her 4 ayda bir değişen menü alakarttır (Tayland'daki 3 mevsime göre: Yaz, muson ve kış). Bu ziyaret kesinlikle benim ilk değil. Her zaman...hoşuma gitti ama bu sefer daha çok hoşuma gitti. Yemek daha bükülmüş ve oldukça eğlenceli! ????????????????????????????????????? ?????? 4 ?? ???????????????????????????????? (????????????????????????????) ????????????????????????? 4 ???????????????? ???????????????? ?????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? . . . ?????????????????????????????????? ???????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????? ????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????? >>> ????????????????: ????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ??????????????????????? ??????????????????????????? ??????????????. . . ???????????????? ????????????? Domuz Topuz ????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????? 2 ??? ???? ?????????????? ??????????. . . ???????????????????????? ??????????????????? ??????????? ???????????????????????????????????? ??? ??? (??????) ??????????????????????????????????? ?????????????????? ????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????? ???????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???? ??????????????? ????????????????????????????? > Beş baharat çekti domuz / yumuşak kaynatın bıldırcın yumurtası / buhar çöreği Muhtemelen Tayvanlı Guo Bao'dan ilham alıyor mu? ancak domuz yağı yerine, bu sürüm beş baharatlı domuz eklemi (khamoo Kai pa loe) Tay sürümünde ısrar etti. Bana zekice olan kısım, ramen yumurtası (Ajitsuke Tamago) ile aynı tekniği kullandığımı düşündüğüm yumuşak kaynatılmış bıldırcın yumurtasıydı, sarının jelatinimsi dokusuyla sonuçlandı ve minik yumurtanın tamamında zenginleştirilmiş lezzet vardı. Ve bıldırcın yumurtasının büyüklüğü küçük topuzun içine sığar. Tek bir lokmaya başka bir tekme ekleyerek yumurtanın arkasında bir acı biber sosu var. Aynı zamanda hem fantezi hem de rahatlatıcı. . . . oh ve topuz, gerçek Çin buhar topuzunun (mantou) aynı yoğun dokusuna sahip değil, bir parça yumuşak ekmek gibi daha hafif. >>> ?????????????????? ???????????? (555) ???? ?????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????? ?????????????????????????????????????? ??????????????????????????????? (??????????????????????) ??????????????? ???????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ?????????? ????????????????????? ?????????????????????????? ???????????? ????????????????????? ????????????????????????????????????????????. . . . ??????????? ?????????????? ?? yürütme ??????? ????????? ????????????????????????? > Pirinç krakeri, tavuk ciğeri, rosella ve acı bal reçeli Bir dilim çıtır baget üzerinde yapılan tavuk karaciğer pate'in Tayland yorumu. Ama en güzel yanı, tüm lezzet hala gerçekten Tay olmasıdır! Pate yapımında Tay otları kullanıldı. Pirinç krakeri haklıydı. . . kokulu ve gevrek. Reçel, palete başka bir boyut ekledi. Yani Tayland henüz Tayland değil. . . çok etkileyici. >>> ???????????? Yengeç Karaca zevk ????????????????????? ?????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????? ???? ???????????? (????????????????????????????????????) ????? ?????? (???????? sous vide ???? ???????????????????????????????????? ? ???? ?????????????????????????????????????????) ??? ??????????????????????????? ???????????? ????????????????? Zevkle kendisi güzel yapıldı. Tüm lezzetleri tadabilirim: tatlı / ekşi / tuzlu ve baharatlı ve uyum içinde. Olağanüstü parçalar zevk için sebzelerdir. Salatalık veya Çin lahanası gibi temel olanların yanı sıra, meşale zencefil çiçeği, 3 saat soya videsi, balkabağı, guava ve çok daha fazlası vardı. Bu daldırmadaki her ısırık beni kendi içinde farklı bir yolculuğa çıkardı. >>> ???????????????????????? ???????????????? ???????????? ??????? ???? ???? ???? ????????????????? ????????????????????? ????????????????? ????? ??????????????????? ??????????????????????????????? ????????????????? (?????????????????????????????????????) ??????????? ???????? > Füme balık / domuz eti çatırtı ile ekşi orman köri (chicharron) Bu kasenin tadı kalındı. Füme balığın hoş kokulu kokusunu seviyorum ve seçkin sebzelerin dokusunu seviyorum - moringa, hindistancevizi filizi ve nilüfer sapı. Bu oldukça yağsız köri, domuz eti çatırtılarıyla mükemmel şekilde tamamlandı. Şovun bir başka yıldızı. >>> ??????????? ??????????? ????????????????????? sous vide ??????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????????? ??????????????????? ????????????????????????????????????????????? ??????? > Sote erişte ile organik domuz eti ızgara Domuz filetosu yumuşak ve sulu idi. Sahibine sordum ve o domuz ızgarada bitmeden önce sous vide olduğunu söyledi. Erişte, vahşi tembul yaprağının altında saklanıyordu. Çok rahatlatıcı bir yemek ama öncekiler gibi maceracı olmayabilir. >>> ??????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????? ????????????????????????????????????? ????????????????????????? "???" ??? ?????????????????????????????? ??????????????????????????????? ?????????????????????????????????? ??????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????? > Körili pirinç topuyla kızarmış balık ve kızarmış ekşi pirinç Bir başka güzel pişmiş. Her şey güzel ve denge. Genelde bu tür pirinç top yemeklerini çok ıslak ve domuz derisiyle dolu buluyorum. Ancak bu, tüm tadı tatmak için yeterince nemliydi ve doku açısından oldukça kabarık ve sıkı kaldı. > Tatlı Tabağı ?????????? - ??????????????? Öykü ???????????? ????????????????????????????????????????????? ????????????? ???????????????????? ??????????? ??????? ???? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????? ???????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????? ?????????????????????????????? ???????????? firma ??? geleneksel panna cotta ??????????????????????????????????????? ?????????????????????? ????????????????????? ????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? Tatlıların bazıları o kadar bükülmüş ki, her ne kadar güzel tadı olsa da, artık gerçekten denilen şey değil. Zevkli yemeklerin çoğunu seviyorum. Ama işte tatlı şovun yıldızı: Panna Cotta Lod - Chong: Tamam, önce Panna Cotta hakkında konuşalım. Geleneksel olarak, İtalyan Panna Cotta krema ve jelatin ile yapılırken Thai Lod Chong (köfte) tatlandırılmış hindistan cevizi kreması ile servis edilir. Burada genç Hindistan cevizi suyu ve hindistan cevizi kreması bu Panna Cotta'nın temeli olarak kullanılmıştır. Daha sert bir doku elde etmek için jelatin ilave edildi, ancak geleneksel İtalyan gibi sert değildi. İlk ısırıkta, bu hafif kremalı taban, Tayland kokulu dumanından çıkan çiçek kokusuyla duygularımı çevreleyecek. Yumuşak ipeksi yeşil ipi köfte ile çok iyi gidiyor ve buz ile seyreltilmeden son ısırmaya kadar çok iyi gidiyor. ???????????? ????????????????????? ???????????? ????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????? füzyon ???????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????? moleküler. . . ??????????????????????? ?????????????? ????????? ???????????????????????????? ??????? ??????. . . ???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????? ???????. . . ??? ?????????????????????? 500 ??? ????????????????????? Çok şaşırmıştım ve yemekle, özellikle Tayland yemekleri ile şaşırdığım için çok uzun zaman oldu. Her lokma, her yemeğin arkasındaki ilhamdan geçen bir yolculuktur. Bu çok maceracı ve beni "orada bulundum, bunu yaptım ... artık hissetme" bırakan moleküler gastronomiden farklı. O kadar şaşırtıcı ve o kadar da rahatlatıcı ki beni “tekrar oraya gitmek istiyorum” hissi ile bırakıyorum. Ve en iyi kısmı. . . . 500 kişiden az insan harcadık!Devamı

Ziyaret tarihi: Mart 2019
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
12 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yıllardır Tayland'a geliyorum ve bu, karşılaştığım türden tek restoran. Burada ilgili olabileceğim tek bir inceleme gördüm. Akıllı bir yer değil, aşçıların coşkulu olduğu konusunda hemfikirim. Ama yemek o kadar iyi değil ve pahalı.

Ziyaret tarihi: Ekim 2018
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
31 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı

Harika bir bira ve şarap seçkisi, Şef Yetenekli ve yetenekli, yemekleri olağanüstü derecede lezzetlidir ve dikkatli bir düşünce ve deneyim ile bir araya getirilmiştir. Fiyatlar çok makul, personel süper dostça ve dekor çok zevkli. Udon Thani bölgesinde harika bir restoran.

Ziyaret tarihi: Eylül 2018
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
30 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı

Gıda, tatlar mükemmel bir denge ile ustaca sunuldu, taze. Gerçek Tay tadı sunabilecek en iyi modern Tay restoranı. Personel çok işbirliği ve her zaman dost oldu.

Ziyaret tarihi: Ekim 2018
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
29 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı

Şef, porsiyonların çoğunu, ultra modern ortamı, büyük tazeliği, kaliteyi ve servis ettikleri yiyeceklerin sunumunu yapıyor. Teklif kalitesi için gerçekten mükemmel değer.

Ziyaret tarihi: Ekim 2018
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
23 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ben ve erkek arkadaşım bu yerde bizim akşam yemeği için Udon Thani ziyaret etti. "Mevsimlik" menüsü ile muhteşem bir akşam yemeği ve Tangerine pirinç şarabı (Thai Sato) ile karşılama içkisi. Şefin yaratıcılığının yanı sıra yenilikçi olan yerel malzemelerin çoğundan yapılan tüm yemekler. Pirinç şarabı (Sato)...sipariş etmenizi öneririm, bu da yemek eşleştirmesi için harika.Devamı

Ziyaret tarihi: Haziran 2018
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
17 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Burada McCrap yok. Fantastik yemek. Şef her yemeği ve akıl yürütmesini açıklıyor. Küçük samimi ortam. Personel özenli ve dostça. Yemeğinizi seviyorsanız tavsiye. Eğer hala açlığınız varsa, Food Park'a gidin.

Ziyaret tarihi: Haziran 2018
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
12 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ülkenin bu bölümünde çok nadir bir modern Tay mutfağı. Restoran mükemmel beslenme ile birlikte orijinal Tay gıda mükemmel bilgi sahibidir. Yemekler güzelce sunulmakla kalmıyor, aynı zamanda harika ve sağlıklı da tadılıyor. Bangkok standardı için bile ortak olmayan eşsiz bir restoran.

Ziyaret tarihi: Nisan 2018
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
2 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Michelin yıldızlarına veya Dünyanın en iyi 50 sırasına benzeyen, güçlü gastronomi konseptine sahip kuzeydoğudaki tek restoran olabilir. Onların 10 ders tadım menüsü yaptım. Her yemeğin modern bir şekilde sunulmuş, ancak çok sürdürülebilir, yerel olan ve çoğunlukla sadece Isan'da (Kuzeydoğu) bulunan maddeler kullanılmıştır. Hatta bir Taylandlıyım...ki, kullandığım sebzelerin% 50'sinin hiç duymadığım kadar şaşırmıştım. Aynı zamanda “tıp olarak gıda” kavramına da odaklanmakta ve her bir bileşenin faydalarını açıklamak için isteklidirler. Alakart menü de muhteşem. Çok doluyken bile, Tamarind Chili Paste ile Crispy Pork siparişi veremiyoruz. . . onu sevdi. Ve tatlıyı unutma. . . büyük Final: )Devamı

Ziyaret tarihi: Şubat 2018
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
22 Aralık 2017 tarihinde yorum yapıldı

Zamanın yarısından saat önce kapıyı açmak için çok nazik olan şefe teşekkür ederim, iç ve dış mekan çok yereldi. Ama yiyecek tekniği değildi. Her yemeğin, zaten bildiğim, ama çok farklı bir yemek pişirme yöntemiyle şaşırdım. Gerçek Tay tadı sunabilecek en iyi modern Tay restoranı. kesinlikle...bir yemek için oraya gider.Devamı

Ziyaret tarihi: Aralık 2017
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Diğer yorumlara bakın
Yakındaki en iyiler
Yakınlardaki en iyi otellerTümüne bakın
The Ozone Boutique Hotel
25 yorum
0,3 km mesafede
Karin Hotel
46 yorum
0,64 km mesafede
UD House
4 yorum
0,65 km mesafede
Thanburi Hotel
22 yorum
0,72 km mesafede
Yakınlardaki en iyi restoranlarTümüne bakın
Little Italian Restaurant
146 yorum
1,15 km mesafede
Aussie Burger & Sports Bar
31 yorum
0,93 km mesafede
BB Pub & Restaurant
8 yorum
0,79 km mesafede
Yakınlardaki en iyi gezilecek yerlerTümüne bakın
CentralPlaza Udonthani
277 yorum
1,37 km mesafede
City Pillar Shrine (Udon Thani)
76 yorum
1,04 km mesafede
Tukcom - Udonthani
22 yorum
1 km mesafede
Wat Matchimawat
17 yorum
0,65 km mesafede
Sorular ve Yanıtlar
Samuay & Sons personelinden ve geçmişteki konuklardan çabuk yanıt alın.
Not: Sorunuz, Sorular ve Yanıtlar sayfasında, herkese açık biçimde yayımlanacaktır.
Gönder
Gönderim kuralları
Bu Sizin Kaydınız mı?
Bu işletmenin sahibi veya müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.
Ücretsiz Kaydınızın Denetimini Alın
Samuay & Sons ile ilgili Sık Sorulan Sorular

Samuay & Sons işletmesinin aşağıdaki kategorilere göre Tripadvisor gezginlerinden aldığı puanlar şöyle:
  • Yemek: 4.5
  • Hizmet: 4.5
  • Değer: 4.5