Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Pur' - Jean-François Rouquette

Doğrulandı
Masa Ayırtın
2
2/04 Per
20:00

Puanlar ve yorumlar

Fransız - 7.066 içerisinde 4. - Paris
Restoranlar - 15.246 içerisinde 8. - Paris
Mükemmellik Sertifikası2016 - 2019 Kazanan
PUANLAR
Yemek
Hizmet
Değer
Atmosfer

Ayrıntılar

FİYAT ARALIĞI
$182 - $358
MUTFAKLAR
Fransız, Avrupa
Özel Beslenme Türleri
Vegan Seçenekleri, Glütensiz Seçenekler
Tüm ayrıntılara bakın
öğünler, özelli̇kler

Konum ve iletişim bilgileri

Bu kaydı geliştirin
Yorumlar (1.155)
Yorumları filtrele
92 sonuç
Gezgin puanı
78
11
3
0
0
Gezgin tipi
Dönem
DilTürkçe
Diğer diller
Gezgin puanı
78
11
3
0
0
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
FiltreleTürkçe
Liste güncelleniyor...
10 Kasım 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok güzel bi mekandı herkese tavsiye ederim servis harikaydi beş gün üst üste gittim yemekleri çok lezzetli çalışanlari çok teşekkür ederimDevamı

Ziyaret tarihi: Kasım 2017
Yardımcı oldu mu?1  
Food and Beverage Manager Hyatt_Paris - Pur' - Jean-François Rouquette, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Kasım 2017
Google Çevirisi

Dear Emin K, I would like to thank you for this great review about your recent dinner in our Michelin-starred...Devamı

22 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

Eşimle beraber yemek yedik ve tek kelimeyle MÜKEMMEL. Paris'te gerçek fransız deneyimini yaşatıyor. Mutlaka tavsiye ediyoruz.Devamı

Ziyaret tarihi: Haziran 2017
Yardımcı oldu mu?1  
Food and Beverage Manager Hyatt_Paris - Pur' - Jean-François Rouquette, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Eylül 2017
Google Çevirisi

Dear EF D, I would like to thank you for having chosen our Michelin starred restaurant for your recent dinner....Devamı

Bu yorumlar makine çevirisi olup orijinali İngilizcedir. Makine çevirileri gösterilsin mi?
Yorum Zamanı: 1 hafta önce

Bu muhteşem restorana davet edildik, Fransız gastronomi bir zorunluluktur, çok kaliteli şaraplarla gerçek bir muamele

Ziyaret tarihi: Ocak 2020
19 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sekiz kurs menüsü kusursuzdu. Her biri farklıydı ve harika bir şarap seçeneğiyle servis edildi. Büyük hizmet ve adil ve genel olarak katı michelin yıldızlı restoran.Devamı

Ziyaret tarihi: Ekim 2019
Responsable Restauration Hyatt_Paris - Pur' - Jean-François Rouquette, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Ekim 2019
Google Çevirisi

Devamı

18 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu restoran derecelendirmesinden daha iyi. Servis olağanüstü. Önek menüleri son derece iyi yapılır. Şef, her bir kursun ana unsurlarını vurgulayan ilginç hazırlıklar yaratır. Bu restoran üç yıldız olmalı. Harika akşamlar Teşekkür ederim.Devamı

Ziyaret tarihi: Ekim 2019
Responsable Restauration Hyatt_Paris - Pur' - Jean-François Rouquette, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Ekim 2019
Google Çevirisi

Devamı

14 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Evlilik yıldönümümüzü burada kutladık. Enfes bir fırsattı, normalde yaşayacağımız her şeyin üstünde gerçek bir kesikti.Devamı

Ziyaret tarihi: Temmuz 2019
Responsable Restauration Hyatt_Paris - Pur' - Jean-François Rouquette, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Ekim 2019
Google Çevirisi

Devamı

3 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Fransa gezisi sırasında 3 gece Park Hyatt kaldı. Benim doğum günüm boyunca bizim kalmak sırasında düşmek oldu ve çevrimiçi bir tablo almaya çalıştı ama Restoran tamamen rezervasyonu olarak gösteriliyordu. Otele e-posta gönderdik ve onlar sadece birkaç gece önce bizim için bir rezervasyon onaylamak başardık. Akşam...yemeğinde göründüğümüzde şaşırdığımızı hayal edin ve harika garson bize şefin masasına kadar eşlik etti! Şarap eşleştirme ile tatma 7 kursu yaptık ama ne kadar hızlı olduğumuzu takip edemedik. (Çok fazla ekstra vardı!) Şefin kolayca çalışabileceği diyet kısıtlamalarım var. Tüm mutfak gösterisi ile şefin masasında çok samimi olsa da keyifli bir deneyim oldu. Ortaya çıkan her dersten çok etkilendik ve memnun kaldık, ama Wagyu sığır eti kursu çıktığında - ağzıma mükemmel geldiği için biraz sevinçli ağlar olabilirdi. Kursun ortasında ne kadar muhteşem olduğunu söylemek için şefi bile durdurdum. Her eşleştirme, her yemeğin baskın lezzetleriyle klasik bir eşleşmeydi. Peynir kursu sadece saçma oldu. Çok miktarda ve seçiminde. Lezzetli ama bu miktar Fransız olmayan diners midesinde kaba. Çerezler ve akşam yemeğinden sonra ertesi sabah toplanmayı teklif ettiler (çok doluyduk!) Ve biz yaptıkları için şükrediyorduk! ! ! Bu madeller, sahip olduğum diğer madeline göre daha iyiydi ve bu salyangoz kabuğunun mükemmel şekilde lamine edilmiş hamur haline getirilmiş hali vardı. Nyc çok iyi yemek güzel yabancı değiliz. Bu klasik Fransız yemek deneyimi ve bu mükemmel idam edildi.Devamı

Ziyaret tarihi: Eylül 2019
Responsable Restauration Hyatt_Paris - Pur' - Jean-François Rouquette, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ekim 2019
Google Çevirisi

Devamı

17 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlk olarak yemek harika ötesinde. İkincisi, servis kalitesi yiyecekle eşleşiyor. Gerçekten mükemmel! 15 Eylül 2019'da burada gerçekten “Ömür Boyu Bir Etkinlik” yemeği yedik. Partimizde Avrupa ve Amerika'dan 6 kişi vardı. Dekor ve atmosfer çarpıcı ama ezici değil. Gurme bir yemek için güzel ve sıcak bir...evdeymişiz gibi hissettik. Şarap eşleştirme ile Escape 6 kurs menüsünü seçtik. Her bir öğenin sunumu, tadı, dokusu ve lezzetlerin genel evliliği mükemmeldi. Hizmet de gerçekten “Dünya Sınıfı” idi. Şef, Jean Fran ois Rouquette, dahiyi tanıtmak için dürüst ve şefler ekibi onu daha da parlatıyor! Devam edebilirim ama burada kendin için akşam yemeği yemek zorundasın. Bu harika! Bravo!Devamı

Ziyaret tarihi: Eylül 2019
Responsable Restauration Hyatt_Paris - Pur' - Jean-François Rouquette, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Eylül 2019
Google Çevirisi

Devamı

18 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kızımın doğum günü için bir masa ayırdık (önceki akşam). Her şey önceden organize edildi - geceyi özel kılmak için gereklilikleri ve kısıtlamaları ve özel gereksinimleri onayladı. Servis olağanüstü ve yemek gerçekten unutulmaz oldu. Biz 6 ders menüsü vardı - her ders usta oldu. Benim tek...pişmanlığım? Sona doğru hızla ilerlemek ve son tatlıyı kaçırmak zorunda kaldık, böylece gece yarısından önce doğumgünü kızı için şampanya içmek için eve gidebilirdik. Bunu telafi ettiğimizden emin olmak için önümüzdeki aylarda geri döneceğiz!Devamı

Ziyaret tarihi: Nisan 2019
Food and Beverage Manager Hyatt_Paris - Pur' - Jean-François Rouquette, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Nisan 2019
Google Çevirisi

Devamı

13 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bunu diğer 1 Michelin yıldızlı restoranla kıyaslayabiliyorum, ancak bunun iki yıldız olması gerektiğini düşündüğüm için zor, bu yüzden seçici olursam bunu gerçekten 2 veya 3 yıldızlı yerlerle karşılaştırabilirim. Restoran ve mükemmel ev personeli ön cephesinde bize yolunda sorunsuz teslim bize masaya yol açtı. Kokteyller, tatlı...ve lezzetli bir Amigo moda ve güzel olan kavrulmuş bir Toni ama güzeldi ama çok uzakta öylesine biz içecekler geldi önce eğlendirmek Bouche ve ekmek vardı bar emretti. Mükemmel bir dünyada bunlar içecekler gelinceye kadar bekletilecekti. Amuse Bouche olağanüstü idi. Şef nane ve deniz mahsulleri alerjimde değişiklikler yaptı, ancak guacamole ile Meksika ekmeği ve ısının ipucu bir elyaf olmalıdır. Pre-starter süper ve kuşkonmaz ve köpük iyi bir doğaçlama oldu. Paylaşmak için tek bir şarap uçuşu olan 'Zaman geçtikçe' menüsünü sipariş ettik. Menü ördek kaz ciğeri, maymunbalığı, tavuk tavuk, peynir kreması, ananas tatlısı, çikolatalı tatlı, kahveden oluşuyordu. İlk kursun şarabı iyi geçti ve ahududu ile evlendi ve pate ağzından çıktı. Kaz ciğeri ve ahududu içinde çıtır çıtır kızarmış soğan beklenmedik ama tatlı ve ekşi bir vuruş veren harika bir lezzet kombinasyonu. Erişte hiç tadı yoktu, sadece kaz ciğeri oldukça kremsi olduğundan hoş bir doku ekliyordu. İkinci şarap hiçbir buket ve düz. Ne yazık ki şef benim için bir kuşkonmaz ön marş vermişti ve eşim süper maymunbalığı vardı iken ben ikinci ders için daha fazla kuşkonmaz vardı. Kuşkonmaz güzeldi ama sadece kuşkonmaz yemiş olması daha fazla olması büyük değildi. Ancak şef hatalarını fark etti ve çok cömert bir teklif olan özür dileyen bir Waygu bifteği bonusu aldık. Damak temizleyici olarak basit bir granita kaşığı hoş bir dokunuş oldu. Bresse tavuğu sonra. Biz bu dört gözle bekliyordum ama ne yazık ki Waygu sığır kokusu restoranda oldu (şaşırtıcı kokarken, bu tavuk düzgün kokusu olamazdı anlamına geliyordu). Ancak tavuğun tadı ve nasıl muamele edildiği ve morels ile giydirildiği mükemmeldi. Lezzet dolu, harika bir ağız hissi, özenle doldurulmuş cildin tamamladığı zengin yumuşak bir ete sahip. Yemek pişirme ve kendi başına gelmeye değer bir zafer. Sonra Waygu denedik, keyifli ve iyi ele ama yine de benim için Bresse tavuğu daha iyi ana oldu. Sonra Brie peyniri kreması vardı ve şef, ağzını bir karıncalanma ile dolu, dünyevi bir tat dolusu olan hafif bir ipek gibi tutarken lezzetle doluydu. İki tatlı izledi. Birincisi, birkaç dakika içinde yediği partnerim için bir ananas ve kahve idi. Bir büyükanne Smith ve turta zengin ve oldukça basit ve pasta şefinden bir başyapıt olan bir bira çöl vardı. Bunu gerçekten kendi imza tabağı yapmalılar. Zeytinyağı ve zeytinyağlı dondurma içeren çikolata parçasını bitirdik. Dün menüye eklenen bu tatlı ve tuzlu bir bitiş oldu (neredeyse bir olorosso şeridi gibi). Chantilly kremalı börek, genel olarak mükemmel bir 3 saatlik akşam yemeğini yuvarladı. Personel topa ve güler yüzlü ve Camille (yönetici) tarafından adroitly tarafından yönetilen gıda ve üstün hizmet mükemmel bir genel bakış sağlayan menü çok iyi biliyor gibi görünüyor. Servis neredeyse kusursuz, Le Gavroche'un hemen altında, benim için altın standart ve Dorchester'daki Alain Ducasse'den ve yediğim herhangi bir yerden daha iyi. Hizmet verildiğinde ne kadar çok yemeğe başladığınızı ve bu standarda baktığınızı görmeniz gerekir. Yemek yapar! Genel olarak, Michelin’in bu çaba için tek bir yıldıza verdikleri ödüle sert bir şekilde bakmasını tavsiye ediyorum, çünkü hak ettiğinden daha az görünüyor. Izgara ve ızgarayı havalandırırken sabitlediklerinde en az bir yıldıza daha yakışacaklar, bu yüzden biftek kokusu ızgaraya düştüğünde restoranın içine nüfuz etmeyecek ve eğer yaşadıklarını düşündüğüm zorlukları çözeceklerse 3 muhtemelen şarap uçuşu (çok iyi eşleşmeleri olan marş, bresse ve çikolata tatlıları hariç). Bunu, son 2 ve birkaç yıl içinde bulunduğumuz 25 Michelin restoranının ilk 2'sinde değerlendirdim. Paris'te bir dahaki sefere, ziyarete gelen ilk listem.Devamı

Ziyaret tarihi: Nisan 2019
Food and Beverage Manager Hyatt_Paris - Pur' - Jean-François Rouquette, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Nisan 2019
Google Çevirisi

Devamı

Diğer yorumlara bakın
Yakındaki en iyiler
Yakınlardaki en iyi otellerTümüne bakın
Hotel Mansart
988 yorum
0,03 km mesafede
Park Hyatt Paris - Vendôme
2.952 yorum
0,04 km mesafede
Ritz Paris
809 yorum
0,11 km mesafede
Hotel Westminster
1.285 yorum
0,12 km mesafede
Yakınlardaki en iyi restoranlarTümüne bakın
L'Espadon
233 yorum
0,13 km mesafede
Ritz Bar
215 yorum
0,12 km mesafede
Frog Hop House
392 yorum
0,04 km mesafede
Yakınlardaki en iyi gezilecek yerlerTümüne bakın
Place Vendome
1.112 yorum
0,12 km mesafede
Colonne Vendôme
58 yorum
0,13 km mesafede
Theatre Daunou
10 yorum
0,16 km mesafede
Théâtre-Musée des Capucines
27 yorum
0,18 km mesafede
Pur' - Jean-François Rouquette personelinden ve geçmişteki konuklardan çabuk yanıt alın.
Not: Sorunuz, Sorular ve Yanıtlar sayfasında, herkese açık biçimde yayımlanacaktır.
Gönder
Gönderim kuralları
Bu Sizin Kaydınız mı?
Bu işletmenin sahibi veya müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.
Ücretsiz Kaydınızın Denetimini Alın