Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Auckland City Hotel-Hobson St

Seyahat Eden (375)
360
Manzaralar (3)
Oda ve Süit (246)

Hakkında

Yer
Temizlik
Hizmet
Değer
İşletme olanakları
Ücretsiz İnternet
Restoran
Bar/Oturma Salonu
Birden Çok Dil Bilen Personel
Çamaşır Yıkama Hizmeti
Halka Açık Wifi
İnternet Bağlantılı İş Amaçlı Bölüm
Kahvaltı Mevcut
Konferans Salonu
Kuru Temizleme
Self Servis Çamaşırhane
Sigara içilmeyen otel
Tekerlekli sandalye
Toplantı odaları
Daha fazla göster
Oda özellikleri
Klima
Odada buzdolabı
Engelliler için uygun odalar
Sigara içilmeyen odalar
Süitler
Bilmekte fayda var
OTEL STİLİ
Ortalama Fiyatlı
Sessiz
OTEL SINIFI
1.233Yorum
499Fotoğraf
26Sorular-Yanıtlar
0Odayla İlgili İpucu
Gezgin puanı
  • 223
  • 544
  • 328
  • 95
  • 43
Dönem
Gezgin tipi
Dil
  • Diğer diller
  • Filtrele
  • Türkçe
Bu yorumlar makine çevirisi olup orijinali İngilizcedir. Makine çevirileri gösterilsin mi?
+1
ACH'nin miras cephesinde işlem yaptığını söylemek brüt bir dipnottur. Bu çekici cephe ve giriş fuayesinin ardında, hayal edebileceğiniz en basit mimarinin 10 katlı bir otel bloğu olduğu, ancak otel misafirlerinin sahip olduğu tek manzarayı doğrudan yaşayabilecekleri, çok katlı
Devamını okuyun
Resepsiyonda Korkunç kaba ve kibirli personel. Tarihli ve yırtılan kırık mobilyalarla döşenmiş odalar. Her hareketinize bakarak sayısız ayakkabı kutusu dairesiyle çevrili. Sıcak su yok. Vurgu ayrılıyordu. Önlemek. Önlemek. Önlemek.
Devamını okuyun
Modern bir görünüme sahip, rahat ve ferah odalar, ilginç ve rahat bir his yemek odası. Akşam yemeğinde arka planda oynayan canlı solist hoş oldu. Güleryüzlü ve yardımsever bir personel kalmak keyifli yaptı.
Devamını okuyun
Otelin her bölümü farklı bir ortamda olduğunuzu düşünüyor, ancak yine de Auckland'da (Benzersiz tasarımlar / Kiwi Stili). Odalar iyi sundu ve temiz. Personel çok canayakın ve yardımsever. Yürüme mesafesinde iyi konum. Eylül ayı!
Devamını okuyun
Kalmak için mükemmel bir yer. Temiz ve temiz. Personel gerçekten yardımsever ve güleryüzlü. Geceden Rotorua'dan çok geç geldiğimizde kalmak için ona bir saat daha sorduk. İnternet erişimi 500 mb'dir. 10 dolar ödeyerek satın alabilirsiniz. Gig için. NZ ziyaret ederseniz Evet
Devamını okuyun
Önceki
Albüm Kategorileri
Tüm fotoğraflarSeyahat EdenOda ve SüitYemekAile ve Oyun Alanlarıİş Merkezi ve Etkinlik Odaları
The view from our room showing the surrounding apartment buildings.
Broken floor tile
Broken floor tile
Rotting timber on cabinet
Mound on shower screen
ÖncekiSonraki
12345649
Do you have parking area ?
Hi. Sorry for late reply. I didn't notice if there was a parking area near or in the hotel. I used other transport when getting around the city. Better to contact the hotel directly for this enquiry.
1 oy
Tüm yanıtları göster
Hi Global, Sorry for the delayed. Hotel was not aware of this additional charges hence we contacted the taxi company about it. They mentioned that the additional cost is due to above average luggage load. Anyway, we told them that this should be mention and convey to guest in advance. In conclusion, the taxi company is happy to refund the additional $20. Tripadvisor does not allow email or contact number in this chat room, hence please contact hotel and ask for Mr AK to process the refund. Sorry for the inconvenience caused Victor
0 oy
Tüm yanıtları göster
I will stay from 15 Dec to 18 Dec, is there any air conditioning in the room?
Yes.
0 oy
Tüm yanıtları göster
We’ve reserved a room here jan-Feb 2019. Our first visit. I know this is a city but are there any public beaches nearby?
The waterfront is just 10 minutes walk from the hotel. However if you want to swim, the nearest beach is in Mission bay which is 8.7km from hotel. Thank you
1 oy
Tüm yanıtları göster
does the hotel has self serve laundry?
Yes there is..thanks
1 oy
Tüm yanıtları göster
ÖncekiSonraki
123456
FİYAT ARALIĞI
$75 - $154 (Standart Oda için Ortalama Fiyatlar temel alınmıştır)
DİĞER ADI
auckland city hotel-hobson st hotel auckland central
KONUM
Yeni ZelandaNorth IslandAucklandAuckland Central
ODA SAYISI
150
Bu Sizin TripAdvisor Kaydınız mı?

Bu işletmenin sahibi veya müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.

Kaydınızın Size Ait Olduğunu Doğrulayın