Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.
Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
En son yorumlar. En uygun fiyatlar. Hayalinizdeki oteli bulup yer ayırtmak için mükemmel bir yer.

Denali Mountain Morning Hostel and Cabins

Çevrimiçi seyahat ortaklarımızın fiyatları mevcut değil
Çevrimiçi seyahat ortaklarımız, bu konaklama yerinin sunduğu fiyatları sağlamıyor ancak, Denali National Park and Preserve bölgesindeki diğer seçenekleri arayabiliriz
14.05.2017 15.05.2017
Fiyatları Göster
Yönetim fotoğrafları
Denali Mountain Morning Hostel and Cabins
Haritayı Görüntüle
{"widget":{"name":"ibex_photo_carousel","template":"ibex_photo_carousel__widget","dust":{"nav_controls":"ibex_photo_carousel__nav_controls"},"moduleList":["handlers"],"divClasses":"prw_rup prw_ibex_photo_carousel","js":{"handlers":"(ta.prwidgets.getjs(this,'handlers'))"}},"scriptFlags":null,"containerClass":null}
Resim Ekleyin Bir Yorum Yazın

TripAdvisor Seyahat Topluluğumuzdan Gelen 250 Yorum

Gezgin puanı
Gezgin tipi
Dönem
Dil
  • Daha Fazlası
Şurası hakkında yorum yazmaya başlayın: Denali Mountain Morning Hostel and Cabins
 Oylamak için tıklayın
Brisbane, Avustralya
Yorum Zamanı: 19 Şubat 2017
Google Çevirisi

 Rapor Et
Yardımcı oldu mu?
Teşekkürler JessMTATravel
Owner DenaliAli - Denali Mountain Morning Hostel and Cabins, bu yorumu yanıtladı
Google Çevirisi

Kaliforniya
Yorum Zamanı: 3 Ocak 2017
Google Çevirisi

 Rapor Et
Yardımcı oldu mu?
Teşekkürler SoCalTravelGal101
Owner DenaliAli - Denali Mountain Morning Hostel and Cabins, bu yorumu yanıtladı
Google Çevirisi

Muncie, Indiana
Yorum Zamanı: 30 Eylül 2016
Bu yoruma İngilizce'den makine çevirisi yapılmıştır Bu nedir?
Makine çevirileri gösterilsin mi?

 Rapor Et
Owner DenaliAli - Denali Mountain Morning Hostel and Cabins, bu yorumu yanıtladı
Google Çevirisi

Saint Paul, Minnesota
Yorum Zamanı: 26 Eylül 2016
Bu yoruma İngilizce'den makine çevirisi yapılmıştır Bu nedir?
Makine çevirileri gösterilsin mi?

 Rapor Et
Owner DenaliAli - Denali Mountain Morning Hostel and Cabins, bu yorumu yanıtladı
Google Çevirisi

Tokyo Prefecture, Japonya
Yorum Zamanı: 19 Eylül 2016
Google Çevirisi

 Rapor Et
Yardımcı oldu mu?
Teşekkürler urarin
Owner DenaliAli - Denali Mountain Morning Hostel and Cabins, bu yorumu yanıtladı
Google Çevirisi

Yorum Zamanı: 18 Eylül 2016
Google Çevirisi

 Rapor Et
Yardımcı oldu mu?
Teşekkürler Jerry D. B
Owner DenaliAli - Denali Mountain Morning Hostel and Cabins, bu yorumu yanıtladı
Google Çevirisi

Edinburgh, İngiltere
Yorum Zamanı: 12 Eylül 2016
Google Çevirisi

 Rapor Et
Yardımcı oldu mu?
Teşekkürler zonkypuff
Owner DenaliAli - Denali Mountain Morning Hostel and Cabins, bu yorumu yanıtladı
Google Çevirisi

Burnham, İngiltere
Yorum Zamanı: 10 Eylül 2016 mobil cihaz aracılığıyla
Google Çevirisi

 Rapor Et
Yardımcı oldu mu?
Teşekkürler Alison D
Owner DenaliAli - Denali Mountain Morning Hostel and Cabins, bu yorumu yanıtladı
Google Çevirisi

New Delhi
Yorum Zamanı: 9 Eylül 2016 mobil cihaz aracılığıyla
Bu yoruma İngilizce'den makine çevirisi yapılmıştır Bu nedir?
Makine çevirileri gösterilsin mi?

 Rapor Et
Owner DenaliAli - Denali Mountain Morning Hostel and Cabins, bu yorumu yanıtladı
Google Çevirisi

Sedro Woolley, Washington
Yorum Zamanı: 7 Eylül 2016
Google Çevirisi

 Rapor Et
Yardımcı oldu mu?
Teşekkürler grannyzip
Owner DenaliAli - Denali Mountain Morning Hostel and Cabins, bu yorumu yanıtladı
Google Çevirisi

Bu otele ait 165 fotoğraf

Gezgin fotoğrafları: Sizin gibi gezginlerin neler gördüklerine bakın

Görüntülenenler
Tüm Gezgin Fotoğrafları (156)
Görüntülenenler
Otel ve Otel Alanları (25)
Görüntülenenler
Oda/Süit (43)
Görüntülenenler
Banyo (1)
Görüntülenenler
Oda Manzarası (8)
Görüntülenenler
Yemek (2)
Görüntülenenler
İş Merkezi/Etkinlik Odaları (1)
Görüntülenenler
Aile/Oyun Alanları (1)
Görüntülenenler
0:46
Videolar (1)
Görüntülenenler
Diğer (74)

Yönetim fotoğrafları: İşletme yöneticisinin izniyle

Görüntülenenler
Tüm Yönetim Fotoğrafları (9)
Görüntülenenler
Otel ve Otel Alanları (1)
Görüntülenenler
Oda Manzarası (3)
Görüntülenenler
Oda/Süit (1)
Görüntülenenler
Yemek (1)
Görüntülenenler
Diğer (3)
14.05.2017 15.05.2017
Beğenebileceğiniz başka oteller...
Denali National Park and Preserve yakınlarındaki bu konaklama yerlerini de dikkate al
19.9 km mesafede
Denali Bluffs Hotel
Denali Bluffs Hotel
McKinley Village bölgesinde 6 yer arasından 3.
484 yorum
107.4 km mesafede
Denali Backcountry Lodge
Denali Backcountry Lodge
Denali National Park and Preserve bölgesinde 7 yer arasından 2.
298 yorum
20.0 km mesafede
Grande Denali Lodge
Grande Denali Lodge
McKinley Village bölgesinde 6 yer arasından 2.
704 yorum
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
20.9 km mesafede
McKinley Chalet Resort
McKinley Chalet Resort
McKinley Village bölgesinde 6 yer arasından 1.
973 yorum
32.8 km mesafede
Denali Park Hotel
Denali Park Hotel
Healy bölgesinde 4 yer arasından 2.
336 yorum
0.1 km mesafede
McKinley Creekside Cabins
McKinley Creekside Cabins
McKinley Village bölgesinde 7 yer arasından 1.
607 yorum
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster

Tesis Olanakları

Öne Çıkanlar
  • Ücretsiz Otopark
  • Ücretsiz İnternet
İşletme hakkında
  • Sigara İçilmeyen Otel
  • Evcil Hayvan Kabul Edilir (Köpeğe/Evcil Hayvanlara İzin Verilir)
Oda türleri
  • Sigara İçilmeyen Odalar
  • Küçük mutfak
İnternet
  • Ücretsiz İnternet
Hizmetler
  • Ücretsiz Otopark
  • Servis Otobüsü Hizmeti
  • Self Servis Çamaşırhane

Denali Mountain Morning Hostel and Cabins hakkında ek bilgiler

Adres: 224 Mile, George Parks Highway, Denali National Park and Preserve, AK 99755
Konum: Birleşik Devletler > Alaska > Denali National Park and Preserve
Fiyat Aralığı: 114 TL - 570 TL (Standart Oda için Ortalama Fiyatlar temel alınmıştır)
Oda sayısı: 7
Diğer Adı:
Denali Mountain Morning Hotel Denali National Park And Preserve
Bu Sizin TripAdvisor Kaydınız mı?
Bu işletmenin sahibi mi yoksa müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.
Kaydınızın Size Ait Olduğunu Doğrulayın

Sorular ve Yanıtlar

Gezginlerce sorulup Denali Mountain Morning Hostel and Cabins personeli ve diğer gezginler tarafından verilen yanıtları burada bulabilirsiniz.
5 soru
Soru sor
27 gün önce Google Çevirisi
DenaliAli Denali National Park and Preserve, Alaska İşletme temsilcisi
Yardımcı yanıt
0
Oy
Fazla yardımcı değil

Hi there! Thank you for your email and for your interest in staying with us this summer. If you have questions, please email our front desk directly- you can find our contact information and availability calendars on our website (unfortunately TripAdvisor does not allow us to post links or contact information here). It does look like we are completely booked on the night of the 10th, but we have some availability for the nights of the 11th, 12th, and later if you have flexibility in your travel dates. Again, please visit our website for more information, and send us an email to our front desk if you have specific questions or would like to make a reservation. Thank you and we hope to see you in July!

26 gün önce Google Çevirisi
Shanghai, China
DenaliAli Denali National Park and Preserve, Alaska İşletme temsilcisi
Yardımcı yanıt
0
Oy
Fazla yardımcı değil

Hi there,

Thank you for your interest in Denali Mountain Morning Hostel. As of right now, we are booked completely full on the night of August 17th. We do have space in a 5-bunk cabin for the night of August 16th ($170 plus tax) and in a cabin with 2 double beds for the night of August 18th ($129 plus tax). If you are interested in learning more, please visit our website or email our front desk directly. We hope to see you next month!

Thanks!

bir yıldan önce Google Çevirisi
DC
DenaliAli Denali National Park and Preserve, Alaska İşletme temsilcisi
Yardımcı yanıt
0
Oy
Fazla yardımcı değil

Hi there! Unfortunately TripAdvisor does not allow us to provide links or contact information via message as part of their posting guidelines, so if I reply with that information they will not post my answer. If you Google our website, you will find all of our contact information as well as our availability and descriptions of our accommodations. I apologize for the inconvenience of not being allowed to directly answer your question. We hope to see you this summer!

bir yıldan önce Google Çevirisi
Dallas
bir yıldan önce Google Çevirisi
DenaliAli Denali National Park and Preserve, Alaska İşletme temsilcisi
Yardımcı yanıt
0
Oy
Fazla yardımcı değil

Hi there!

Thank you for your interest in Denali Mountain Morning Hostel & Cabins. We are located on Carlo Creek, about 13 miles south of the entrance to Denali National Park. You can find more information about us on our website.

We hope to see you on your next Alaskan adventure!

Many thanks,

Ali

bir yıldan önce Google Çevirisi
Saugatuck, Michigan
HostelBill Denali National Park and Preserve, Alaska İşletme temsilcisi
Yardımcı yanıt
0
Oy
Fazla yardımcı değil

Hello Kathy;

Sorry for the delay in answering and our general lack of showing up this time of year. We will begin taking reservations on December 26, so all dates are available currently. We aren't usually very busy in May, so you shouldn't have any problems. In fact the dates you mention are discounted. Our website is where you can find more information on prices, availability and specials. You will need to do a search for us as we can't put the address here. Two things about traveling by train. One you can get a cheaper ticket by booking through us and two we do offer a shuttle to and from the park. We pick up at the Wilderness Access Center, but there is a free bus from the train station to the "WAC". You can learn all about that on our website as well. We work with all the tour providers to get our people to and from their tours as well. If you have more questions, you can reach us via email or here. I hope this helps. Thanks!

bir yıldan önce Google Çevirisi

Tüm soruları gör (5)

Sorularınız mı var? Denali Mountain Morning Hostel and Cabins personelinden ve geçmişteki konuklardan yanıt alın.
Gönderim kuralları
Sorulan tipik sorular:
  • Bölgedeki gezilecek yerler için biletleri resepsiyondan satın alabilir miyiz?
  • Mini bar için ekstra ücret alınıyor mu?
  • Havuz her gün saat kaçta açılıyor?

Seyahat edenlerin tercih ettiği odaları öğrenin

“WiFi in community meeting area, moose tracks outside our cabin in the morning, we enjoyed awesome moutains all around”
, 18 Eyl 2016 | Yorum oku
“I would opt for bunks rather than tents - cosier!”
zonkypuff, 11 Eyl 2016 | Yorum oku
“If you like privacy, go for the cabins. Bathrooms and kitchen facilities are only steps away.”
  • Coffee Grinder cabin entrance
  • Coffee Grinder cabin.
grannyzip, 6 Eyl 2016 | Yorum oku
“Private rooms are the best! Octagon room was lovely.”
, 18 Ağu 2016 | Yorum oku
“Private cabins are nice, but depends on your style and budget”
_JesseWilson, 9 Ağu 2016 | Yorum oku
5 - 5