Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Consorzio Vacche Rosse

Alışveriş - 18 içerisinde 1. - Reggio Emilia
21 dakika sonra açılacak: 09:00 - 13:00, 15:00 - 19:00
Bugün açık: 09:00 - 13:00, 15:00 - 19:00
Tüm fotoğraflar (115)
Tam görünüm
Mükemmellik Sertifikası
Gezginlerin Genel Bakışı
  • Mükemmel%85
  • Çok iyi%13
  • Ortalama%1
  • Kötü%0
  • Berbat%1
Hakkında
21 dakika sonra açılacak
Bugün Açık Olduğu Saatler: 09:00 - 13:00, 15:00 - 19:00
Yerel Hava Durumu
Sağlayan Weather Underground
27°
16°
Ağu
22°
12°
Eyl
16°
Eki
İletişim Bilgileri
Via Fratelli Rosselli 41/2, 42123, Reggio Emilia, İtalya
İnternet sitesi
+39 0522 294655
Ara
Bu Kaydı Geliştirin
Yorumlar (230)
Yorumları filtrele
5 sonuç
Gezgin puanı
5
0
0
0
0
Gezgin tipi
Dönem
DilTürkçe
Diğer diller
Gezgin puanı
5
0
0
0
0
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
FiltreleTürkçe
Liste güncelleniyor...
Bu yorumlar makine çevirisi olup orijinali İngilizcedir. Makine çevirileri gösterilsin mi?
30 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Biz yaklaşık 4 hafta önceden bir tur rezervasyonu ve Tomaso bizi girişte karşıladı. Turu eğlenceli ve titizdi. 2 saatlik ziyaret sırasında parmigiano reggiano'nun tüm aşamalarını görebildik ve sonunda birkaç örneği tadın. Nasıl yapıldığını bilmek istiyorsanız, bu tur tam size göre.

Deneyim tarihi: Haziran 2018
11 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel sağlıklı zevkli eşsiz parmisan deneyelim mi? Burada yüksek müşteri hizmetleri ile doğru yerdesiniz. Limon ve zeytin yağı ile taze artichocks ile 40 ay parmisan denedim. . . fantastik! !

Deneyim tarihi: Şubat 2018
Social media manager ConsVaccheRosse - Consorzio Vacche Rosse, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Mart 2018
Google Çevirisi

Devamı

13 Kasım 2017 tarihinde yorum yapıldı

Kırmızı ineğin konsorsiyumunun komik bir ismi var ama burada yapılan ürün hakkında komik bir şey yok. Buradaki lezzetler olağanüstü ve personel cana yakın ve son derece yararlı. Vaktin varsa, bir tur atın ve yapabileceğiniz her şeyi öğrenin. Personelden peynirlerin tüm yaşlarından tatmalarını isteyin ve memnuniyetle...karşılarız. 24, 30 ve 40 aylık varyantlar çok farklı ve hepsi çok lezzetli. Evinize giderken, ekmeğiniz için biraz tereyağınızı alın, akşam yemeği için biraz parmeseano yapın ve kutsal olduklarından bir panecotta aldığınızdan emin olun! Harika bir deneyim için tüm personele teşekkürler!Devamı

Deneyim tarihi: Kasım 2017
Social media manager ConsVaccheRosse - Consorzio Vacche Rosse, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Ocak 2018
Google Çevirisi

Devamı

21 Nisan 2017 tarihinde yorum yapıldı

Reggio bölgesinde seyahat ederken orjinal Parmigiano peyniri ve dondurulmuş makarna almak için oradan ayrıldım. Reggio'daki en iyi yerel yemek dükkanlarından biri

Deneyim tarihi: Nisan 2017
16 Mart 2016 tarihinde yorum yapıldı

Güzel bir manzarası ve herkes için iyi bir bilgi ve nasıl olduğunu anlamak için her zaman gerçek reggiano peynir, ve peynir Kralı'nın en iyi

Deneyim tarihi: Aralık 2015
Diğer yorumlara bakın
Yakınlarda
Yakınlardaki OtellerYakınlardaki 24 otelin tümüne bakın
Park Hotel Reggio Emilia
197 yorum
1,72 km mesafede
Albergo delle Notarie
188 yorum
2,36 km mesafede
Albergo Reggio
92 yorum
2,4 km mesafede
Hotel Ariosto
295 yorum
2,41 km mesafede
Yakınlardaki RestoranlarYakınlardaki 755 restoranın tümüne bakın
Trattoria Kaprazucca
286 yorum
1,07 km mesafede
Catalana
60 yorum
1,14 km mesafede
La Pignatta
159 yorum
1,1 km mesafede
Wild Hops Beer Shop
31 yorum
1,18 km mesafede
Yakınlardaki Gezilecek YerlerYakınlardaki 159 gezilecek yerin tümüne bakın
Passo di Pradarena
37 yorum
1,3 km mesafede
Villa Levi
10 yorum
1,37 km mesafede
Piscina - Palestra - Circolo Onde Chiare
18 yorum
0,9 km mesafede
Sorular ve Yanıtlar
Consorzio Vacche Rosse personelinden ve geçmişteki konuklardan çabuk yanıt alın.
Not: Sorunuz, Sorular ve Yanıtlar sayfasında, herkese açık biçimde yayımlanacaktır.
Gönder
Gönderim kuralları