Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Caseificio San Pier Damiani

yapılacak şey - 144 içerisinde 2. - Parma
Şu Anda Açık: 08:00 - 13:00
Bugün açık: 08:00 - 13:00
Tüm fotoğraflar (198)
Tam görünüm
Mükemmellik Sertifikası
Gezginlerin Genel Bakışı
  • Mükemmel%85
  • Çok iyi%15
  • Ortalama%0
  • Kötü%0
  • Berbat%0
Hakkında
Şu Anda Açık
Bugün Açık Olduğu Saatler: 08:00 - 13:00
Tavsiye edilen süre: 1 – 2 saat
Yerel Hava Durumu
Sağlayan Weather Underground
27°
16°
Ağu
22°
12°
Eyl
16°
Eki
İletişim Bilgileri
Strada Gazzano 35/A, 43122, Parma, İtalya
İnternet sitesi
+39 0521 645181
Ara
Bu Kaydı Geliştirin
Yorumlar (145)
Yorumları filtrele
15 sonuç
Gezgin puanı
14
1
0
0
0
Gezgin tipi
Dönem
DilTürkçe
Diğer diller
Gezgin puanı
14
1
0
0
0
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
FiltreleTürkçe
Liste güncelleniyor...
1-10/15 yorum
Bu yorumlar makine çevirisi olup orijinali İngilizcedir. Makine çevirileri gösterilsin mi?
Yorum Zamanı: 4 hafta önce mobil cihaz aracılığıyla

Prociutto fabrikasına yaptığımız ziyaretin ardından yine Mattia ile harika bir tur geçirdik! İşlemdeki her adım açıklanmış ve mükemmel açıklanmıştır. Turdan sonra 12, 24 ve 30 + ayda parmigianoyu, köpüklü kırmızı şarap ve / veya suyla tadabilirsiniz. Her € değerinde!

Deneyim tarihi: Temmuz 2019
21 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu sabah Roberta ile harika bir turumuz vardı. Geleneksel Parmigiano Reggiano peyniri ile ilgili güzel ve hevesliydi - yapım süreci. Tur üç çocuğun (11 - 17) ve bize de ebeveynlerin ilgisini çekti. Ziyaretin koordine edilmesi kolaydı ve sürücü de güzeldi. 5 yıldız!

Deneyim tarihi: Kasım 2018
12 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Eşim ve ben bir turda iken Caseificio San Pier Damiani ziyaret etti. Hiçbir şey orijinal Parmesan - Reggiano peynirinden daha iyi değildir ve yapılan titiz bakımı görmek büyüleyici olmuştur.

Deneyim tarihi: Eylül 2017
30 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

Parmigiano Reggiano, Peynir kralı yapma sürecinde baştan sona fantastik, bilgilendirici tur! Parmigiano'nun 3 yaş evrelerinin tadına bakmasıyla sabah 8: 20'de başlayıp 11: 20 civarında bitirme. Parmigiano ile ilgili çok çeşitli ürünler satın alınabilir. Ayrıca mevcut, mükemmel yerel olarak yapılmış frizzante şarapları, reçeller, bal, sirke, sosis...ve tabii ki, Parmigiano. Ücretsiz uygulama yerine daha pahalı bir İngilizce tur rezervasyonu. Turumuz İtalyanca ve İngilizce idi. Tüm sorularımız cevaplandı ve tur herhangi bir anlamda aceleyle koşturulmadı. Bu latteria, aileye aittir ve nesillerdir. Ürünlerini çok ciddiye alıyorlar ve her şeyi el ile yapıyorlar, her gün! Nakliye var, lütfen, lütfen onlara ulaşın ve sorun. Onlar sizin için bunu yapmak ve aracıyı kesmek için mutlu ve istekli daha vardır! ! ! Bu gerçek zanaatkar ürüne olan sevgiyi ve özveriyi tadabilirsiniz. Parmigiano Reggiano olmadan dünya nasıl olurdu? Hayal edemiyorum!Devamı

Deneyim tarihi: Temmuz 2018
30 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bugün bu süt ürünlerini ziyaret ettik ve Parmesan yapım sürecini başından sonuna kadar izleyebildik. Her şeyi açıklamak ve sizi tesisin her yerine göstermek için harika bir iş çıkarırlar. Lezzetli peynir de!

Deneyim tarihi: Ekim 2017
22 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı

Harika bir deneyim. Grubumuza tur vermek ve peynir yapım sürecini açıklamak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Emilia Romagna'nın bu bölgesinden geçiyorsanız tavsiye! !

Deneyim tarihi: Ekim 2017
13 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı

Eğitim. Süreç aşamalarını, yaşlanma, derecelendirme ve dağıtımı daha iyi anlamak için İngilizce konuşan bir rehber (kitap ileride) öner. İstemi 08: 20, yakl. Perakende satış sitesinde 2 saat, son ışık tadımı ve içecek. .

Deneyim tarihi: Ekim 2017
3 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir deneyim! Harika, kibar ve konuksever ev sahipleri! Nefis parmesan : - ) arabayla İtalya yaşanması halinde ziyaret etmek için kesinlikle değer!

Deneyim tarihi: Ekim 2017
29 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

Devasa başarılı Parmigiano Reggiano peynirinin çiftçiler tarafından etkili ve verimli bir şekilde yapıldığını asla bilemezdik. S. Pier Damiani mandıralarında üç kişi tarafından iki saat süren işçiliğe tanık olduğumuz için büyük bir endişe ve sevinç duyuyorduk. İtalya'da her gün sevdiğimiz lezzetli peynir, bu erkeklerin ve kadınların...adanmış çabalarının küçük bir kanıtı değildir. Parma'nın eteklerinde bu mandıraya gitme şansı olan herkes erken dönemde ortaya çıkmaya ve süreci öğrenmeye gayret etmelidir.Devamı

Deneyim tarihi: Eylül 2017
19 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gerçek parmigiano reggiano'yu yaşamak istiyorsanız bu peynir fabrikasını ziyaret edebilirsiniz. Açıklamalar ilginç ve lezzetli test edildi.

Deneyim tarihi: Ağustos 2017
Diğer yorumlara bakın
Yakınlarda
Yakınlardaki OtellerYakınlardaki 49 otelin tümüne bakın
Hotel Residence
76 yorum
3,84 km mesafede
Albergo Tre Ville
112 yorum
4,83 km mesafede
Hotel Forum
90 yorum
4,83 km mesafede
Hotel Select
29 yorum
4,92 km mesafede
Yakınlardaki RestoranlarYakınlardaki 791 restoranın tümüne bakın
La Bella Emilia
135 yorum
3,17 km mesafede
Ristorante Grand Hyant Xu
92 yorum
2,73 km mesafede
Agriturismo San Bruno della Certosa
387 yorum
3,08 km mesafede
Pizzeria Tramonti 2 Parma
796 yorum
1,51 km mesafede
Yakınlardaki Gezilecek YerlerYakınlardaki 250 gezilecek yerin tümüne bakın
Caseificio Sociale Bassa Parmense
5 yorum
4,85 km mesafede
Fuori Orario
55 yorum
3,35 km mesafede
passo del Cirone - valico
26 yorum
3,66 km mesafede
Caseificio San Pier Damiani personelinden ve geçmişteki konuklardan çabuk yanıt alın.
Not: Sorunuz, Sorular ve Yanıtlar sayfasında, herkese açık biçimde yayımlanacaktır.
Gönder
Gönderim kuralları