Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Salumificio La Perla

58 yorum
Yiyecek-İçecek - 26 içerisinde 15. - Parma
Parma, İtalya
Devamı

Salumificio La Perla
TripAdvisor’da rezervasyon yaptırılamıyor

Şu anda rezervasyon yapabileceğiniz diğer seçenekleri öğrenmek ister misiniz?
Yorumlar (58)
Yorumları filtrele
6 sonuç
Gezgin puanı
4
1
0
1
0
Gezgin tipi
Dönem
DilTürkçe
Diğer diller
Gezgin puanı
4
1
0
1
0
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
FiltreleTürkçe
Liste güncelleniyor...
Bu yorumlar makine çevirisi olup orijinali İngilizcedir. Makine çevirileri gösterilsin mi?
10 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Escorted grup turumuzda La Perla'yı bir durak olarak ziyaret ettik. Sahibi bizi sıcak bir şekilde karşıladı ve bize domuzların arka bacakları ve uylukları olan jambonlarının çeşitli kurutma ve kürleme aşamalarını gösterdi. Daha önce hiç böyle bir şeye maruz kalmadıysanız çok ilginç. Bu, en derinlemesine bir...tur değil ve çoğu tarafından bir 'tur' fikri olarak kabul edilemeyebilir, ancak büyüklük ve sıcaklığa göre değişen ve ardından bir soru-cevap seansı ile değişen çeşitli odaların bir yürüyüşü olabilir. Sahip. Parma jambonunun işine göz açacaktı. Kurutulmuş etin hazır olup olmadığını test etmek için kullanılan at kemiğini görmeye bayıldı. Keşke kullanıldığını görebilseydik! Turdan sonra, yukarıdan şişelenmiş su ve şarapla doldurulmuş cömert örnekleme plakalarıyla tedavi edildi. Ve hediyelik eşya dükkanına göz atıp sonra alışveriş yapmak için zamanımız oldu. İmza için iyi temiz tuvaletler ve ziyaretçi defteri vardı. Duvarda, daha önce ziyaret etmiş olan Guy Fieri ile poz veren Carlo sahibinin yer aldığı gazete makalelerini fark ettik. Carlo ve sevimli kızı (iş dünyasının arkasındaki pazarlama ve halkla ilişkiler), Fieri’nin onayladığı etleri, peynirleri ve ürettikleri diğer ürünlerin kalitesini konuşurken çok hoş. Burada sadece harika zaman geçirdik; Noel kartımız için sıhhi yiyecekler giyecek harika fotoğraflar elde ettik! Bölgede iseniz, Carlo'nun yerinin (Carlo sala degustazione) tur listenizde olduğundan emin olun.Devamı

Deneyim tarihi: Temmuz 2019
21 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı

Bu herhangi bir fabrika turu için kötü bir bahane. Dünyadaki birçok üretim fabrikasında bulundum. Orada birisinin ayakta durmasını sağlamak ve yaptığımız şeyin bu olduğunu söylemek ve size birkaç yüz salının asılı olduğunu göstermek, prostat yapımı sürecini öğrenmekten / görmekten uzak. Bir eğitim turu için gerçekten...kötü bir bahane.Devamı

Deneyim tarihi: Mayıs 2019
15 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı

Parma'yı düşündüğümde, jambonu düşünüyorum. . . prosciutto kesin olmalı! Kontrol etmek için fabrikaya gittik. Biz bir tur ile değil, o gün verilen bir İngilizce konuşan tur olacak olup olmadığını görmek için daha önce aramıştı. Şanslıydık! 11: 30'da gelen bir İngilizce konuşan otobüs turu vardı. ..... erken geldi ve bekledik. Sorumlu genç kadınla konuştuk ve otobüsün geç kalacağı ve bize başka bir genç Amerikalı çiftle birlikte bizi gezdireceği söylendi. Bu gerçekten şanslıydı çünkü sahibinin kızı ve ne kadar keyifli bir rehber olduğuydu! Ailesiyle ilgili çok tutkuluydu ve Parma jambon üretiminin her adımında çok bilgili oldu! Bu asla unutamayacağımız bir tur oldu! Turdan sonra kendi restoranında öğle yemeği yedik. . . bol jambon, peynir ve seçkin şarap! Ev yapımı ravioli bir yemek emretti. . . Günün spesiyali. . . sadece lezzetli! O günkü deneyimlerimizi tanımlamanın en iyi yolu fantastik bir şey değil! Bu aileye ait Salumificio'yu ziyaret ettiğinizden emin olun!Devamı

Deneyim tarihi: Ekim 2018
26 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı

Bu, La Perla aile iş yaratma süper kalite Parma jambon Quinzano bölgesi'nın eteklerinde. Vardığımızda, göz önüne alındığında, bazı koruyucu giysiler, jambon, kirli olduğundan emin olmak için, ve daha sonra tur olacaksınız, tesis aşağıdaki kuruma işlemi jambon. Rehberimiz aynı zamanda ailenin bir parçası iş ve çalışmalarını...hissi. Sonra, tur, uzun masalar tamamen dolu tabak (ayrıca bazı Parmesan peyniri ve bir sürü şarap) keyfini çıkarmak için çeşitli jambon ürünleri. Ayrıca, küçük bir dükkan, bazı ürünleri satın almak istiyorsanız. Bu tur gerçekten keyif aldık. Bilgili ve çok eğlenceli.Devamı

Deneyim tarihi: Haziran 2018
21 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı

Bu bir Globus turu sırasında isteğe bağlı bir gezi oldu ve biz gittik sevindik. Tesisi gezdik ve Parma jambonu üretmek için atılan çeşitli adımları gördük. Biz daha sonra sitede yemek odasında yemek yedik ve her bir meze ve güzel bir yemek olarak prosciutto tam bir...tabak için tedavi edildi. Her zaman olduğu gibi, etrafta dolaşmak için bolca şarap vardı. Bölgedeyseniz bunu bir durak olarak tavsiye ederim. Rezervasyonların gerekli olduğunu tahmin ediyorum.Devamı

Deneyim tarihi: Ekim 2017
20 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı

Bir aile işletmesi olan La Perla, Parma'nın dışındaki dağ eteklerinde yer alır - ücretsiz turlar İtalyanca olarak sunulur, ancak genellikle bir ziyaretçinin tercümesi yardımcı olabilir. Daha sonra DO öğle yemeği için kalmak - biraz ekstra makarna kursu olsun. Güzel ve bilgilendirici bir ziyaret

Deneyim tarihi: Ağustos 2017
Diğer yorumlara bakın
Salumificio La Perla personelinden ve geçmişteki konuklardan çabuk yanıt alın.
Not: Sorunuz, Sorular ve Yanıtlar sayfasında, herkese açık biçimde yayımlanacaktır.
Gönder
Gönderim kuralları