Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Salumificio La Perla

Turlar - 36 içerisinde 14. - Parma
Parma, İtalya
Devamı

Salumificio La Perla
Tripadvisor’da rezervasyon yaptırılamıyor

Şu anda rezervasyon yapabileceğiniz diğer seçenekleri öğrenmek ister misiniz?
64Yorum16Sorular ve Yanıtlar

Yorumlar

Gezgin puanı
  • 47
  • 11
  • 2
  • 3
  • 1
Gezgin tipi
Dönem
Dil
  • Diğer
Seçilen filtreler
  • Filtrele
  • Türkçe
Bu yorumlar makine çevirisi olup orijinali İngilizcedir. Makine çevirileri gösterilsin mi?
Charles C, şu tarihte bir yorum yazdı: Eki 2019
Salt Lake City, Utah133 katkı86 faydalı oyu
Buraya gelmek biraz zaman alıyor ancak manzara harika ve aşağıdaki vadi manzarası güzel. Vardıklarında büyük bir toplumsal masada bir öğle yemeği vardı, (biz büyük bir grup vardı) ki çok iyiydi. Servis personeli, bize bakım mükemmeldi. Bunu takiben önlük ve başlıklarla giyindik, böylece bitkiyi hızlıca gezdirebilirdik. Yapmamız gereken süreç ve yaşlanma ile ilgili her şeyi bize söyleyen harika bir rehber, Silvia tarafından yönetildik. Kusursuz yaşa ulaşmayı bekleyen birçok domuz omuzunun raflarda asılı olduğunu gördük. Emin olmak için ilginç. Zamanınız varsa emin olun ve durun.
Devamını okuyun
Deneyim tarihi: Eylül 2019
Google
2 Faydalı oyu
Faydalı
Paylaş
The_Concierge_8, şu tarihte bir yorum yazdı: Tem 2019
Trinidad ve Tobago3.297 katkı739 faydalı oyu
Escorted grup turumuzda La Perla'yı bir durak olarak ziyaret ettik. Sahibi bizi sıcak bir şekilde karşıladı ve bize domuzların arka bacakları ve uylukları olan jambonlarının çeşitli kurutma ve kürleme aşamalarını gösterdi. Daha önce hiç böyle bir şeye maruz kalmadıysanız çok ilginç. Bu, en derinlemesine bir tur değil ve çoğu tarafından bir 'tur' fikri olarak kabul edilemeyebilir, ancak büyüklük ve sıcaklığa göre değişen ve ardından bir soru-cevap seansı ile değişen çeşitli odaların bir yürüyüşü olabilir. Sahip. Parma jambonunun işine göz açacaktı. Kurutulmuş etin hazır olup olmadığını test etmek için kullanılan at kemiğini görmeye bayıldı. Keşke kullanıldığını görebilseydik! Turdan sonra, yukarıdan şişelenmiş su ve şarapla doldurulmuş cömert örnekleme plakalarıyla tedavi edildi. Ve hediyelik eşya dükkanına göz atıp sonra alışveriş yapmak için zamanımız oldu. İmza için iyi temiz tuvaletler ve ziyaretçi defteri vardı. Duvarda, daha önce ziyaret etmiş olan Guy Fieri ile poz veren Carlo sahibinin yer aldığı gazete makalelerini fark ettik. Carlo ve sevimli kızı (iş dünyasının arkasındaki pazarlama ve halkla ilişkiler), Fieri’nin onayladığı etleri, peynirleri ve ürettikleri diğer ürünlerin kalitesini konuşurken çok hoş. Burada sadece harika zaman geçirdik; Noel kartımız için sıhhi yiyecekler giyecek harika fotoğraflar elde ettik! Bölgede iseniz, Carlo'nun yerinin (Carlo sala degustazione) tur listenizde olduğundan emin olun.
Devamını okuyun
Deneyim tarihi: Temmuz 2019
Google
1 Faydalı oyu
Faydalı
Paylaş
happy to help, şu tarihte bir yorum yazdı: May 2019
19 katkı44 faydalı oyu
Bu herhangi bir fabrika turu için kötü bir bahane. Dünyadaki birçok üretim fabrikasında bulundum. Orada birisinin ayakta durmasını sağlamak ve yaptığımız şeyin bu olduğunu söylemek ve size birkaç yüz salının asılı olduğunu göstermek, prostat yapımı sürecini öğrenmekten / görmekten uzak. Bir eğitim turu için gerçekten kötü bir bahane.
Devamını okuyun
Deneyim tarihi: Mayıs 2019
Google
2 Faydalı oyu
Faydalı
Paylaş
Smhd2020, şu tarihte bir yorum yazdı: Kas 2018
Birleşik Devletler175 katkı66 faydalı oyu
Parma'yı düşündüğümde, jambonu düşünüyorum. . . prosciutto kesin olmalı! Kontrol etmek için fabrikaya gittik. Biz bir tur ile değil, o gün verilen bir İngilizce konuşan tur olacak olup olmadığını görmek için daha önce aramıştı. Şanslıydık! 11: 30'da gelen bir İngilizce konuşan otobüs turu vardı. . . erken geldi ve bekledik. Sorumlu genç kadınla konuştuk ve otobüsün geç kalacağı ve bize başka bir genç Amerikalı çiftle birlikte bizi gezdireceği söylendi. Bu gerçekten şanslıydı çünkü sahibinin kızı ve ne kadar keyifli bir rehber olduğuydu! Ailesiyle ilgili çok tutkuluydu ve Parma jambon üretiminin her adımında çok bilgili oldu! Bu asla unutamayacağımız bir tur oldu! Turdan sonra kendi restoranında öğle yemeği yedik. . . bol jambon, peynir ve seçkin şarap! Ev yapımı ravioli bir yemek emretti. . . Günün spesiyali. . . sadece lezzetli! O günkü deneyimlerimizi tanımlamanın en iyi yolu fantastik bir şey değil! Bu aileye ait Salumificio'yu ziyaret ettiğinizden emin olun!
Devamını okuyun
Deneyim tarihi: Ekim 2018
Google
Faydalı
Paylaş
lvsdx, şu tarihte bir yorum yazdı: Mar 2018
712 katkı122 faydalı oyu
+1
Bu bir Globus turu sırasında isteğe bağlı bir gezi oldu ve biz gittik sevindik. Tesisi gezdik ve Parma jambonu üretmek için atılan çeşitli adımları gördük. Biz daha sonra sitede yemek odasında yemek yedik ve her bir meze ve güzel bir yemek olarak prosciutto tam bir tabak için tedavi edildi. Her zaman olduğu gibi, etrafta dolaşmak için bolca şarap vardı. Bölgedeyseniz bunu bir durak olarak tavsiye ederim. Rezervasyonların gerekli olduğunu tahmin ediyorum.
Devamını okuyun
Deneyim tarihi: Ekim 2017
Google
Faydalı
Paylaş
Önceki
12