Öncelikle o sizin için Türkiye'de; Lonely Planet kullanarak Tamam Bu çok iyi çoğu Kapadokya balon firmaları seçme haricinde bulundu. Kraliyet balon listede olmayan ve bence iyi oldu. TripAdvisor oranları bunun için bir neden 1. Balonlar ve aynı zamanda ve en-in onları bizim etrafında Romanya'ya ise birlikte asılı çevresinde biraz gidiş yukarıya tonlarca vardır. Biz inanılmaz güvenli çok gördüm ve asla başka bir balon çok yakın hissettim hissettim. Tüm sadece gerçekten iyi bir deneyim etrafında. Evet, para biraz (aynı aynı derecede tüm) ama yok Cappadocia için gitmek ve bir yolculuk gitmek değil. Bu yüzden birkaç şey biliyorum. Sepetin içine ve dışına tırmanmaya bu yüzden rahat giysiler giymek gerekiyor. Onlar sizin için otelden yaklaşık 515 bulacaktır a.m. (Evet bu doğru okuyun) ve aynı zamanda bir otel olan kendi hq için meseleyi. (Bu arada çok güzel) kahvaltı var ve siz orada iken onlar onlar can fly olup olmadığını belirlemek için Hava kontrol. Arama yaptığınızda (nadiren bu iptal edilir) kapalı konuma onların çekmek için yürütülen, şişirilmiş balon gördüğünüz ve almak uzakta. Yolculuk bir saat olduğunu. Giyin ama ne zaman sen almak uzakta ve yakıt/hava tankı olduğu yakın ise, aslında biraz sıcak alabilirsiniz unutmayın için sıcak bir şeyler getirmek. Ne zaman onlar arazi, dikkatlerini orada bekleyen (o alışkanlık'var olmak almak uzakta aynı yerde) ve Mimoza ya da meyve suyu ve diven ev vardır. Diğerlerinden daha küçük bir şirket olduğunu ve özel bir ilgi büyük. Bu, kesinlikle seçin.
- Kaydınızı yönetin