Paris'te daha iyi kruvasan yedik. Ama burgu şeklinde bir tatlı almıştık o baya iyiydi.çalışanlar ingilizce bilmiyorlardı ama baya yardımcı olmaya çalışıyorlar
Paris'te daha iyi kruvasan yedik. Ama burgu şeklinde bir tatlı almıştık o baya iyiydi.çalışanlar ingilizce bilmiyorlardı ama baya yardımcı olmaya çalışıyorlar
Kruvasan ve çikolatalı kruvasan için tekrar gelinir. Tuzluların ekmekleri biraz sertti ama lezzetleri güzeldi.
Arkadaşlar merhaba, parisin biraz arka sokalarına geldik, yine sıra bekleyerek yemek yiyeceğimiz bir yer burası. Hersene en iyi fırın ödülünü alan bu mekanda lezzetler inanılmaz. Gelin deneyimleyin burayı. Biz biraz yürümek zorunda kaldık ancak değdi. Metro ile de ulaşım kolay buraya.. resimlerden de anlaşılacağı üzere...hepsi birbirinden lezzetli.. herkese afiyet olsunDevamı
Tereyağlı kruvasanı efsane, daha ilk ısırıkta kendimizden geçip bir daha Türkiye'de kruvasan yememeye karar verdik; buradakilerle uzaktan yakından alakası yok, o yüzden boşuna hamallık etmeye gerek de yok. :) Şurada on yıldız olsa hak eder. Kesinlikle denemelisiniz.
Pazar günü kapalı. Mükemmel bir fıstık ağrısı aux kuru üzüm vardı. Yutturdukları kadar değil. Güzel sokak cephesi ve pitoresk.
Güzel servis. Salyangoz ve pasta neredeyse pişmemiş olsaydı. Antep fıstığının tadı daha çok badem ezmesi tadında ama yine de hoş bir hamur işi. Ben denemedim rağmen kruvasan çok underwhelming görünüyordu. Sonuçta, hala Güzel bir deneyim ama çevresinde çok daha iyi olduğunu hissediyorum. Maalesef 3 yıldız...verdiğim gibi yarım yıldız veremem. 5 *Devamı
Burası mükemmel hamur işleri vardır ve kesinlikle görülmeye değer. Paris'in merkezine harika bir yürüyüş mesafesindedir! Olumlu yorumlar doğrudur.
Oraya gitmek için kendi yolunuzu dışarı gitmeyin, beklemeye değmez ve gezi değil. Çok yakın kaldım ve kuyruk olmadığında iki kez denemek için bir şansım oldu. İlk kez : - Ekmek (pain des amis): Bundan kaçının, tamam ekmek, tamamen overpriced. Başka ekmekler gibi görünmüyorlardı (du pain...et des idees, ekmek ve fikirler denilen bir dükkan için her ikisinden de biraz eksik gibi görünüyor) - Oryantal tatlı çörek: çok iyi söylemeliyim ama overpriced - Escargot (acı au üzüm): Pralin lezzetli, mükemmel pişmiş ve lezzetliydi. 3 değerinde miydi? 5 EUR. . . Olabilir. . . Ayrıca fıstık ve çikolata denedim, kulağa geldiği kadar iyi değil ama güzel pişmiş ve lezzetli bir salyangoz, 3 değerinde değildi. 5 + EUR olsa - Chocolatine, evet tamam, sevmediğim, çok pahalı olmayan ve Paris'teki diğer fırınlara kıyasla özel bir şey olan bir acı au chocolat ile hiç karşılaşmadım. Ayrıca. . . - çok - daha küçük boyutta. . . Neden ? İkinci kez - Salyangoz meyveli peyniri, işe yaramıyor. . . Ayrıca pralin vardı. AMA bu sefer onlar altında pişmiş ve yemek için çok tatsız. Diğer tüm pastanelerdeki temel 1 - 2 EUR'luk salyangozlardan daha memnun olurdum. Neredeyse onları iade etmek istedim. Sonuç olarak: sınırlı seçimler, çoğu zaman sıraya giren, overpriced, değişken kalite ve tecrübe. . . Başka bir turist tuzağı. Sadece yapman gerekiyorsa dene.Devamı
Kesinlikle burası için gezi değer mahallede kalıyorsanız bulmak çok kolay değil. En yakın metro biraz yürüyüş gerektirir, ancak buna değer de olsa hayal kırıklığına uğramayacaksınız. Kruvasan, fıstık ve çikolata salyangozu ve acı au chocolat aldım ve bu yer hakkında ne yazdıkları doğru. Paris'in en iyilerinden...biri ve daha önce oradaysanız, Canal Street'e gidin. Bir blok ötede olan Martin, oradaki banklardan birine otur ve ikramların tadını çıkar! Burası foodie bir yer olduğu için erken gel.Devamı
Çok lezzetli. . çok özel viennoiserie sunan çok güzel tarzı. . . ağrı au chocolat, kruvasan, acı au kuru üzüm ???? . . Fırın içindeki muhteşem dekor, Fransa'nın zengin Kraliyet İmparatorluğu mirasını hatırlatır. . çok güzel bir yer ve eski kültürel Paris'te oturuyor. . benzersiz...ve son derece lezzetli tatlılar?Devamı